Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 798
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Диди,честито😄Добър резултат за седми ден.Дано да се удвои след 48ч и всичко да е наред следващите 8-9 месеца.

# 421
Didy, тихичко честито! Да нараства ЧХГ и всичко да е наред до финал!

# 422
Диди, тихичко честито и от мен! Супер си! Flowers Four Leaf Clover

Много се радвам, когато видя положителен в темата и ми е тъжно, когато не се получава.

По-горе написах, че преди трансфера си, съм се почуствала особено. Някои момичета оттук също бяха част от тази цялост. Донесоха ми късмет и затова, не го написах вчера, но ми е особено гадно за 2402. Бях убена, че твоите ембриончета са силно борбени и издръжливи. Дано скоро видиш твоето ембрионче да те гледа от чернобелелият екран на ехографа.

# 423
Didi Y честито и от мен, момиче! 🍀❤️👼

А защо не трябва да се ядат цитрусови плодове след трансфер, ако може някой да обясни?

# 424
Диди Честото. Лека и успешна бременност. Дано всичко е наред.

И аз една вечер имах силни болки в корема от страната , където поставиха ембриопна, но на 6 ден. При мен се оказа 0 резултат Sad Та и това не е гаранция.

# 425
Момичета тази сутрин препишках два тест за отскок на деня 😁
И ето и кръвния резултата на 7ми ден. 🥰 Направо не мога да повярвам! Ходих и при личната за този задух каза че нищо ми нямало и да съм се успокоила, сигурно било от нерви и хормони.

Честито! Много се радвам! Много хубави чертички си имаш!

# 426
Благодаря ви момичета 🥰🥰🥰 Дай боже всичко да е наред🙏🏼 Моля се много!
 Петък ще пусна пак и ще пиша отново. Направила съм си и Дневник за всеки ден какво съм изпитвала след трансфера, та и него ще ви го пусна петък 🙏🏼

# 427
 Петък ще пусна пак и ще пиша отново. Направила съм си и Дневник за всеки ден какво съм изпитвала след трансфера, та и него ще ви го пусна петък 🙏🏼
Страхотна идея за дневника, ще е полезен на много момичета Hug И честито!

И моите преглед и кръвен са в петък.

# 428

Честито Simple Smile и до финал.
И аз се чудя на 7 ден ако пусна и е 0 сигурно после доктора ще ме кара пак да пускам. А пиклив по рано прави ли?

# 429
Jaki днес сутринта направих за първи път пиклив, преди това не посмях от страх, че толкова отрицателни съм виждала през годините. Но като гледам над 100чхг сигурно и вчера щеше да покаже най-вероятно.

Skady стискам палци! Кой ден ти е петък?

Успех на всички момичета които чакат своя трепет 🙏🏼

# 430
Jaki днес сутринта направих за първи път пиклив, преди това не посмях от страх, че толкова отрицателни съм виждала през годините. Но като гледам над 100чхг сигурно и вчера щеше да покаже най-вероятно.

Успех на всички момичета които чакат своя трепет 🙏🏼

Диди, искаш да кажеш , че с трансфер на 5дневно ембрионче,ако има имплантация ще покаже още на 6-7 ден ли?
А какъв пиклив тест прави? Че то много има по аптеките!

# 431
Maria моите тестове са от тази сутрин- 7ми ден и чертите са доста ясни, щом днес чхг е 100, вчера би трябвало да е бил около 60-70примрено знам ли, та за това предполагам че може би и вчера щеше да отчете. Но това са само само мои предположения и теории😁 Моите ембриончета имат хетчинг и може по-рано да се е имплантирало някое. Всичко е само догадки 😁
Синият тест е с чувствителност 10 бях го взимала от Нидерландия зимата. А зеления е Twip с чувст. 25 - има го по аптеките.

# 432
Ако денят на трансфера е първи ден, в петък ще ми е 14-ти ден. А на теб?

Didi Y След трансфер на 5-дневни моят уринарен тест (25-ца) показа на осмия ден, но преди това не бях правила, може да хваща и по-рано, защото чертата беше бледа, но ясна, значи преди това е щяла да се вижда, макар и слабо. След 2-3 дни повторих и вече се опитваше да стане ярка.

# 433
Skady те не си ли пускала още кръвен?

# 434
Skady те не си ли пускала още кръвен?
Не, чакам си датата от доктора. Аз съм си педантична и каквото каже той, само това правя. Дори не се бях сетила преди да прочета тук, че мога да отида където и да е сама и да си пусна кръвни.
Любопитно ми е дали ЧХГ расте, но по все по-ярките чертички на уринарните тестове предполагам, че да Grinning

Общи условия

Активация на акаунт