Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 756
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за информацията, Kactus! Наистина е много полезно и добре че стана дума Simple Smile Друг е въпросът защо лекарите не предупреждават и за вредите от чая и грейпфрута наред с кафето и алкохола, ама сигурно и кой знае още колко неща се пропускат ей така и ги научаваме по трудния начин...

# 541
Здравейте момичета, аз също съм в редиците на чакащите и утре трбва да направя кръвен тест. Ужасно много ме е страх от резултата!!! Не издържам вече Sob. Трансфера ми беше на 25.02 на 2 замразени ембриончета. Преди това имам 4 неуспешни инсеминации и един неуспешен свеж трансфер. Опитвам се да потисна желанието да направя домашен тест, но....вече ми е много трудно. Тези от вас, които са правили тестове в къщи сутрин с първа урина ли ги правихте или не?

# 542
Здравейте момичета, аз също съм в редиците на чакащите и утре трбва да направя кръвен тест. Ужасно много ме е страх от резултата!!! Не издържам вече Sob. Трансфера ми беше на 25.02 на 2 замразени ембриончета. Преди това имам 4 неуспешни инсеминации и един неуспешен свеж трансфер. Опитвам се да потисна желанието да направя домашен тест, но....вече ми е много трудно. Тези от вас, които са правили тестове в къщи сутрин с първа урина ли ги правихте или не?

Какво ти върнаха? 3 дневни, 5 дневни? И моя трансфер беше на 25.02. Един 5 дневен ембрион. Рано ти е за домашен тест. Най добре кръвен. Аз направих грешка и пуснах пиклив

# 543
Опитвам се да потисна желанието да направя домашен тест, но....вече ми е много трудно. Тези от вас, които са правили тестове в къщи сутрин с първа урина ли ги правихте или не?
На 10ти ден би трябвало да покаже. ЧХГ започва да навлиза в кръвта към 6ти ден, ако ембрионите са били 5-дневни. Нашият показа бледа, но ясна чертичка на 8ми ден.
Сутрин с първа урина, да, иначе през деня чертата, ако я има, е още по-бледа.
Успех!! Стискам палци Hug

# 544
Ембриончетата бяха 5 дневни Heart
Ще стискам до утре (както е казал доктора) и сутринта ще пусна кръвен, за да съм сигурна.
Успех момичета и стискам палци за успехи за всички! HeartHeartHeart

Ще пиша утре да кажа какъв е и моя резултат.

# 545
Радвам се да бъда полезна ☺️🫶❤️☀️ Другите цитруси не вредят.
Фрида❤️, няма да кажа с точност на какъв етап съм, но можеш да стискаш палците 😍 Благодаря ти 🥰 Пожелавам успех на всички от сърце!!! ❤️🫶🍀🍀🍀

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 11:26 от Kactus

# 546
Здравейте, момичета! Пак съм аз с втория цикъл след пункцията. Днес бях на преглед след 1 седмица закъснение, не се видя нищо и ми изписаха дуфастон за 10 дни. Има ли някаква надежда да се е случило естествено и да не се вижда нищо?

# 547
  • София
Кръвен пускан ли е? АГ какво смята?

# 548
Дневник след трансфер
Ден 0:
Трансфер на два 5 дневни бластоциста 🩵🩷 Разходка в мола.
Ден 1:
Никакви усещания, дори без придърпвания. Пътуване 250км.
Ден 2:
Еднократно разстройство.
Сърцебиене на няколко пъти.
Странен вкус в гърлото на два три пъти.
Вечерта не мога да си поема хубаво въздух.
Ден 3:
Вече започвам да усещам по твърди и тежки гърдите си.
Ден 4:
ПМС на няколко пъти.
Тъпи болки в десния яйчник сутринта.
Вечерта много твърди и горещи гърди 😁 с болки отстрани.
Ден 5:
Ужасно подуване на корема и еднократно разстройство.
Леки ПМС
Голям апетит, голямо ядене.
Вечерта трудно дишане, не мога хубаво да си поема въздух
Усещане за мн стегната матка, все едно имам мускулна треска.
Ден 6:
Някак по-меки и неболезнени гърди сутринта.
Отново трудно дишане цял ден.
Виене на свят към 14:00ч.
Яко реване цял ден от най-малкото нещо и за нищо.
Ден 7:  Чхг 101.6 / Прогестерон 14.59 ng/mL
Леки ПМС сутринта еднократно.
Запушен нос за около два часа.
Положителен уринарен тест с видими хубави черти
Две резки прерязвания вечерта през 30 мин.
Странни болки вечерта  в гърлото все едно се разболявам, най-вероятно заради щитовидната и рязко повишеното тсх.
Ден 8:
Събудих се в 5:00 сутринта и не заспах повече, поне мъжа ми намаза с домашно изпечени сиренки.
Меки гърди
15:00 Силно прерязване
18:00 Кръв по бельото и кафяво при забърсване. Силни пмс все едно съм в цикъл.
Ден 9: Чхг  266.1  / Прогестерон 14.56 ng/mL
Все още леко кафяво зацапване само на салфетка, до вечерта вече го нямаше.
ПМС от време на време
Сухота в гърлото и отново чувство че се разболявам.
Ден 10:
Подут корем
Усещане за стегната матка
Чувство на умора и постоянно желание за сън. Заспах на няколко пъти докато гледах тв.
Ставане нощеска 3 пъти за пишкане.
Ден 11:
ПМС и пробождания в матката от време на време.
Стана ми гадно от едно парче шоколад.
Ден 12:
Много ми се спи и ми се вие свят от време на време.
Доста чести ПМС и едно силно пристягане в матката сутринта.
Нормални гърди, по меки от преди няколко дена.
Безсънна нощ и изпотяване
Ден 13:  Чхг 1457 / Прогестерон 14.22 ng/ml

Дано съм била полезна 🐣🩵🩷🙏🏼 Успех на всички чакащи плюсчетата.

# 549
Днес мина моят първи преглед.То е добре,с размер 2.5мм и пулсиращо сърчице😄

# 550
Честито, Лунатичка. Имаш си сърчице, а моя весел доктор нищо не ми каза по въпроса.

# 551
Страхотна новина 🥰 Днес кой ден ти е след трансфера? Аз съм на преглед на 11.03 - 19дни след трансфер .

Днес мина моят първи преглед.То е добре,с размер 2.5мм и пулсиращо сърчице😄

# 552
Ехе, браво Lunatichka92 Sparkling Heart , имате си сърчице, колко хубаво.

И аз съм като Фрида, нищо не ми каза доктора на моя първоначален преглед, само, че имало сакче в матката, като добави, да не бързаме да се радваме, преди да чуем сърце, което трябва да стане този петък. Чак ме притесни дали не вижда нещо, дето не ми го казва.

# 553
И аз съм в петък. Ох, дано всичко е наред! Ще си стискаме палци взаимно Heart

# 554
Честито на всички с положителни резултати и успех на всички чакащи. И аз да се включа към чакащите. Трансфера ми беше на 27.02 на един 5 дневен блистоцист.Това ми е първи трансфер и не знам какво да очаквам. Мисля да направя кръвен тест в събота.За сега съм със смесени чувства ..на моменти съм позитивна, в следващия момент ме обзема тревожни мисли .Общо взето нямам симптоми..имам напрежение в корема понякога, но то след всички инжекции и хапчета не се знае дали не е от тях. Нямам търпение за деня на теста и в същото време умирам от страх от резултата..

Общи условия

Активация на акаунт