Февруарчета 2024 -Тема 13

• 35 790
  • 407
  •   1
Отговори
# 285
  • София
След нормалното раждане имате ли проблем с често изхождане и спазми в корема

След всяко хранене минимум ходя до тоалетната, но май си е нормално сега вече почна да се успокоява май. Ще видя как ще продължи, мисля че организма се намества и чисти та затова е така, а и пия Омнибиотик Панда заради малката и мисля, че и той ми "помага" с флората в стомаха.

# 286
нито с първото нито с второто раждане съм имала такива ходеници Simple Smile

# 287
  • София
И при мен беше така няколко дни след естествено раждане, после на всичкото отгоре бях на антибиотик, та всичко продължи към десетина дни.

# 288

След всяко хранене минимум ходя до тоалетната, но май си е нормално сега вече почна да се успокоява май. Ще видя как ще продължи, мисля че организма се намества и чисти та затова е така, а и пия Омнибиотик Панда заради малката и мисля, че и той ми "помага" с флората в стомаха.
А усещаш ли да помага и на беба? Само на кърма ли сте?

# 289
  • София

А усещаш ли да помага и на беба? Само на кърма ли сте?

Ами определено е по-спокойна с коликите откакто го пия..на смесено хранене сме, но пия Пандата преди кърмене за да има ефект.

# 290
Честно казано не съм имала нито с първото, нито сега с второто раждане. Еднаквото и при двете е, че след всяко кърмене много огладнявам и не се ограничавам - хапвам си. Така всяка вечер минавам по малка нужда през тоалетната,  после хапвам, пия повече вода, измивам пак зъби с малко паста и пак лягам. В редки случаи само вода пия. Smile

# 291
Момичета, колко са наддали Вашите бебета на месец (които са го направили де)?

# 292
Момичета, да се разпиша и тук, освен в чата - нашата закъсняла с няколко дни госпожица, която даже всички очакваха февруари, се появи снощи по нощите след спешно секцио с тегло 3780 и 51см. Важното е, че мина и сме добре 😁

# 293
Момичета, колко са наддали Вашите бебета на месец (които са го направили де)?

Днес бяхме на консултация. Качила е  1,300кг и е пораснала с 9см за един месец. Само на кърма на поискване е. Демек е почти постоянно закачена за извора 🤣🤱

# 294
9 cm ? Извинете 😀Това е супер много бе как го е направила това чудо.
Моята педиатърка измери нещо с 2 см по малко 🤣

# 295
Моичкия за 1 месец е качил 600 гр. На АМ е, има рефлукс 😕 И дъщеря ми имаше много силно изявен.. Според Вас дабре ли наддава? Във вторник сме на консултация чак.

# 296
Freziya, честито бебче, бъдете много здравички и двете.
Аз също се питам, колко е нормално да наддават за един месец Grinning
Но май за всяко бебче е индивидуално, мисля че зависи и колко се е родило ...

# 297
Честита да е принцесата!!Много здрава и щастлива🤗😍

# 298
За 3 седмици нашият е качил 600 гр., като се роди 2500кг.
Да ви попитам от кои памперси сте доволни - не ви подсичат и не пропускат? Малкият си увеличи храненето и сега е постоянно мокър... Използваме Памперс премиум и бяхме доволни, но това пропускане.... Пробвах и със следващия размер, но резултата е същият.

# 299
  • София
Вики е с Huggies и не се подсича

Общи условия

Активация на акаунт