Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 780
  • 930
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Le Strange, много съжалявам.. Heart с такова ЧХГ утре нищо няма да се види, при мен се видя чак на втория преглед при ЧХГ около 400, (първият беше няколко дена преди това и ЧХГ беше около 300). Не се притеснявай за извънматочна, ако не ти дойде до 3 дена повтори пак ЧХГ, но изглежда като биохимична. Пожелавам ти още следващия месец да си бременна и този път да е до пухкав финал!

# 107
  • София
Подкрепям мнението на Фей, при мен на чхг 500 нищо не се видя, чак 10 дена по-късно се видя, че е в тръбата. Но с тези ниски стойности според мен е БХ. Кураж!

# 108
Благодаря ви, момичета. Heart А и поне още малко ще си поседя при вас, че ми хареса. Grinning

# 109
  • Замък сред облаците
Съжалявам, че натам върви, подозирах го още при първия прогестерон, затова бях и уклончива. Не е ИМБ с тези стойности, спокойно. Като падне под 10 нмол ще прокървиш. Сигурно в понеделник някъде, сега щом си слагала утрогестан.

# 110
Да ти кажа честно, и аз имах такова усещане, мислех, че стойностите са ниски, а при второто изследване, като видях, че пада, мислех, че евентуално може да е някаква грешка, въпреки че по принцип и аз се опитвам да гледам по-трезво на нещата.

# 111
Le strange , съжалявам. Прегръдки! Следващият път е вашия 🫶

# 112
Le Strange, много съжалявам. 😢 Дано бързо се изчисти. След биохимична има добър шанс пак да стане. Стискам ти палци за следващия месец! 🍀 💕

# 113
Le strange, много съжалявам Sad Малкото зло е, но пак е тежко емоционално. Преди 3 месеца и при мен беше така, но продължи чак до 5+4 г.с, така че при теб поне по-рано приключва. Пак ще стане скоро, от сърце ти го желая. Heart

# 114
Le Strange, много съжалявам!
В моята клиника казват: един път бременна, отново и отново бременна. Е губи се малко в превода, но мен много ме е крепяло това в моментите на неуспешна бременност.
Стискам ти палци за скорошен успех!🍀🍀🍀
Аз си чакам цикъла другата седмица. Отчетохме се по време но овулация, но предвид предисториятя едва ли имам шанс.
Чакам и резултатите от клиниката по пощата. Поне Амх и прогестерон ще разбера как са. На 20ти ден от цикъла са правени.

# 115
Момичета, а какви са симптомите на извънматочна бременност?

# 116
Empathy, най-често симптомите са силни болки в долната част на корема, странично. Кафяво зацапване или кървене. Може да се стигне и до повръщане и втрисане, влошено общо състояние.
Това е единственото което е по-гадно от ранна загуба.

# 117
Симптомите на извънматочна бременност включват:
 - ЧХГ, което не расте правилно - спада, а след това се покачва;
 - остра болка, концентирана само от едната страна - при мен болката почна 2 седмици след датата на очаквания Ц;
 - при някои има ръждиво кървене (при мен нямаше, но може би защото го хванахме рано - още на ЧХГ от 400).

Хубаво е да искате да се информирате, но не позволявайте това да ви плаши, в повечето случаи спадащо ЧХГ е симптом на биохимична бременост, която не е опасна и отшумява от само себе си. Ако пък има бавно растене на ЧХГ, но вече е минало 1000, по-скоро става въпрос за кухо яйце, отколкото за извънматочна бременност.

# 118
Благодаря много за отговорите. Боли ме доста то едната страна, но чакам цикъл след девет дни, значи не е това 🧐

# 119
Оо със сигурност не е това, тези симптоми са вече след като е ясно, че вече има неправилно развиваща се бременност.

Общи условия

Активация на акаунт