Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 823
  • 930
  •   1
Отговори
# 240
Mommy, на твое място бих пуснала все пак след 2-3 дена отново ЧХГ. Не е толкова по-ниско от очакваните стойности, а кървенето може да е нещо временно. Стискам ти палци за успешен развой! Flowers Four Leaf Clover

# 241
  • На изток от Ада
205 е ЧХГ, прогестерон не съм пускала. Абсолютно вярно е предчувствието ми, дано по-бързо да падне и да ми дойде.
колко дни е винало от предният чгх? Съгласна съм с Файона

# 242
mommy, реално влизаш в нормата на удвояване, та подкрепям казаното от fayona:
Скрит текст:

Ако все пак не се развията нещата, дано Калчев намери причината. Иначе за ДНК фрагментациите, ако има такива при ТМ,  няма много какво да се направи. Предполага се, че са свързани с оксидативния стрес, затова примерно прием на антиоксиданти, трябва да се изключи варикоцеле, хидроцеле и други подобни, а ако ги има - да се премахнат. Но аз лично досега не съм видяла поне във форума мъж с драстично подобрен индекс на  ДНК фрагментация (лирическо отклонение - S.G.C., надявам се твоя мъж да ме опровергае).

tity, стискам палци за хубаво ЧХГ при теб и всичко да е наред!

П.с. благодаря ви на всички за подкрепата Heart

# 243
Мерси много за подкрепата. Hug
Ако не беше това в комбинация със зацапването нямаше да го отписвам толкова бързо. Пак казвам, с успешните ми Б не съм имала такова и тестовете ми на 5 дни закъснение светеха вече. За почти 5 г.с не е окей тая стойност.

Наистина не вярвам да се развият положително нещата, в ранна бременност даже на 30 часа се качва ЧХГ. Покачване на 70 часа съм наясно, че изобщо не е оптимистично. Ще търсим причини явно.
Този път много добре го приемам аз, ММ е направо съкрушен. И двамата си мислим, че моето решение от миналата година явно има доста по-големи последици, отколкото съм предполагала. Тогава си мислех, че сме млади и има време пак да стане, ако решим, ама вече не съм толкова уверена. ММ е твърдо против инвитро, така че ако не открием причина в мен, вероятно ще се откажем. Ако има проблем при него, то ще е от лекарствата, защото досега не сме имали нито един такъв случай, а имам 3 бременности за последните 7 години. Та, това няма как да го оправим…

Успех, Тити, стискам палци за високо ЧХГ!

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 13:06 от mommy22

# 244
  • Замък сред облаците
До 72ч е нормата за удвояване при ранна бременност. Неслучайно.

# 245
  • На изток от Ада
Пусни и прогестерон моми.
За колко часа си при Калчев?

# 246
mommy22 не съм толкова нясно както другите момичета, но и на мен ми се струва, че не е толкова зле положението. Както и другите са те посъветвали не прибързвай със заключенията. Изчакай да видиш и Калчев какво ще ти каже. Силно се надявам да прибереш белия флаг след срещата! Heartpulse

# 247
Дали има вероятност да се качи повече до сряда, тогава пак ще пусна и евентуално и тф4 или още сега да ходя

# 248
  • Замък сред облаците
Тези хормони се следят на 30 дни минимум, защото флуктуират (нерегулярна секреция). Иди просто си плати от същата кръв днес да доизследват фТ4. Нали не си пила кафе и яла  преди даването на пробата?

# 249
Супер, така ще направя. Няма значение, че съм се върнала по-късно предполагам?

# 250
  • Замък сред облаците
Не да даваш кръв сега. Те сутрешната проба я пазят. Просто си плати да я изследват допълнително.

# 251
Днес си прибрахме най-хубавият ембрион от замразените. За сега моята терапия е лека, преднизолон, прогестерон и фракси.

Лекарката ми каза да започвам и Омега 3. Можете ли да препоръчате някоя конкретна добавка, че знам че не всички са подходящи.

2402 И аз съм за тест на 29 Wink

# 252
Да, разбрах АА, само си мислех, дали ще стане, но стана. Благодаря 🩷

# 253
  • Замък сред облаците
Пъпнолуние, хайде на късмет да е и да стои на топло 9 месеца. Виж Wileys Finest Prenatal или Garden of life Prenatal Omega3.

Тити ✌

# 254
Пълнолуние, да стои на топло бебчето и да се получат нещата по най-дибрия начин. Стискам палци за високо ЧХГ и много късмет. Да бъде!

mommy, а мъжът ти защо е против инвитрото?

Общи условия

Активация на акаунт