Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 818
  • 930
  •   1
Отговори
# 225
Аз пуснах и фолат, б12 и Д, при повторното изследване, защото съм имала дефицити на тези витамини и исках да видя как са.

Успех! 🍀

salsera Благодаря ❤
Момичета, освен Тсх, пролактин и чхг, подсетете ме за нещо по-важно, което мога да пусна. И на всички ли ехографи може да полаже нещо, когато чхг стане над 1000 или само по-хубавите и по-нови такива

# 226
И аз имам дефицит на същото, благодаря ти Ванила🩷. Хубаво ще е да пусна и тях

# 227
Тити, стискам палци за хубаво ЧХГ утре.
Mommy, силно се надявам да бъркаш и все пак всичко да се подреди добре за теб.
2402, успех и силно стиснати палчета и от мен.
Като се обърка Тити с пролактина се подсещам за Alison. Какво стана с теб? Успя ли да провериш пролактина? Извинявай, че така любопитствам.
И аз имам дефицит на същото, благодаря ти Ванила🩷. Хубаво ще е да пусна и тях

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 23:06 от m-angel

# 228
Записвам се в новата тема. Днес си направих тест за ранно отчитане на бременност,но е отрицателен. Цял ден ми е много тъпо.
Късмет на всички дами,които не очакват мц!

# 229
  • Замък сред облаците
salsera Благодаря ❤
Момичета, освен Тсх, пролактин и чхг, подсетете ме за нещо по-важно, което мога да пусна. И на всички ли ехографи може да полаже нещо, когато чхг стане над 1000 или само по-хубавите и по-нови такива

Ft4, vit D, b12. За чхг зависи дали те гледат коремно или вагинално. Някои могат коремно чак над 3000 да хванат нещо.

# 230
Аз бих добавила и желязо, ЖСК и феритин.

# 231
Пуснах ЧХГ и тромбофилия и чакам резултати от ЧХГ следобед.

Да попитам по-запознатите - ние нямаме правен SDI тест, но вероятно ще наложи да направим. Ако се окаже, че там е проблемът, как се процедира?

# 232
mommy, не отписвай бременността, докато не излезе ЧХГ. Кървене имах заради хематом до сака...много момичета имат зацапване в началото.

Тити, тихичко честито, дано всичко е наред.

2402, стискам ти палци за най-желания успех...

# 233
Днес вече нямам зацапване, то беше бледорозово, като преди цикъл. Честно казано, изобщо нямам надежди, предпочитам да се изненадам приятно, отколкото да се надявам и да съм още по-разочарована. Ще видим какво ще стане.

# 234
Тези излязоха, ЧХГ следобяд, ама ме притеснява ТСХ да не е високо или?

# 235
  • На изток от Ада
Тити браво. Хубав прогестерон.
Моми, виж Калчев какво ще каже

# 236
  • Замък сред облаците
Тези излязоха, ЧХГ следобяд, ама ме притеснява ТСХ да не е високо или?

Тсх е ок, но без фТ4 да знаеш как е, няма да знаеш дали тсх няма да скочи рязко.

# 237
Mommy , а прогестерон пусна ли ?

# 238
205 е ЧХГ, прогестерон не съм пускала. Абсолютно вярно е предчувствието ми, дано по-бързо да падне и да ми дойде.

# 239
  • София
Аз миналият месец нали се бях шашнала с моето зацапване до 9ти ден, е този месец бих казала, че имах 3 активни дни и два със зацапване.

Общи условия

Активация на акаунт