Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 836
  • 930
  •   1
Отговори
# 315
Пълнолуние силно стиснати палчета от мен! Дано на двете ви с 2402 чакането до 29-ти да ви мине бързо!

Тити честито! Страхотен резултат, пожелавам ти да си стои на топло до термин!

Моми от сърце ти желая да след ден два да се похвалиш положително! 🍀

И моя час при Сенкова дойде, утре сме при нея и вече нямам търпение!

# 316
Монита Благодаря ❤️
Ще изчакам до други ден в такъв случай. Иначе хематоложката не може да ми даде точно мнение отноно тсх, нали? Защото тя ми ги търси, но сигурно информативно

# 317
  • На изток от Ада
Тхс еднокринолог трябва!

Момичета, аз съжалявам не съм искала да ви засегна. В днешно време мн хора правят инвитро . Както казах ги уважавам

# 318
Тоя фраксипарин докато си го бия доста се поизпотих. Става ми зле от игли, три пъти се опитах и щом допра до кожата спирам... ама на 4тия стана😂 Та да ви питам знаете ли в коя аптека го продават на най-добра цена, че тук у дома е огън🔥

# 319
Титу честито🍀
Инжекциите ги карай от раз,не ги мисли и така ще ти е по-лесно,след някоя друга изобщо няма да си ги слагаш на акъла.Май цените им са почти еднакви навсякъде,наскоро ги вдигнаха доста.

# 320
Tity Аз имам “специална връзка” с иглите и ММ ми ги бие. Всички инжекции до сега ми ги е поставял той, освен тези в клиниката. Просто мен много ме боли и сама не мога. От утре специално ще ставам по-рано за да ми ги поставя преди да излезе за работа. Сега гледа клипчета в You Tube за да си припомни 😁

Иначе днес взех Фраксипарин 0,4 за около 53лв 10броя.

# 321
Ivg Мерсии❤️
Пълнолуние,  същата съм, става ми лошо, скриват ми се вените и понякога кръвта спира или тече мн бавно ако е за изследване... абе ужас. Иначе и при нас са толкова, но имаше някакво намаление и ги взех за малко по-малко 😂

# 322
Tity, честито, много се радвам! Да е успешно и до финал! ❤️

# 323
Пълнолуние имаш и от мен стиснати палчета! Много успех ви желая и на двете с 2402💕

Тити Ехаа браво, момиче !!! До финал!!! 💕

Мами И за теб все още не пускам палците! 💕

# 324
Тоя фраксипарин докато си го бия доста се поизпотих. Става ми зле от игли, три пъти се опитах и щом допра до кожата спирам... ама на 4тия стана😂 Та да ви питам знаете ли в коя аптека го продават на най-добра цена, че тук у дома е огън🔥

И фраксито, и клексана вървят около 55-60 лв. Онзи ден аз проверих в Турция и дори там беше 60 лв, което ме изненада. Може да видиш по групите дали някой не продава, в повечето случай момичетата ги продават по евтино. Наистина е много скъпо, аз ще съм на клексан и пролутукс след трансфер и до тук само са ми 120 лв на седмица. Но важното е крайния резултат. Heart.

# 325
В корема ли се бие фраксито? Живот и здраве и аз ще го ползвам като ме дойде времето:)
Тити иначе за вени за да се очертаят пий много вода преди изследване ако изследването го позволява.

# 326
Тези цени са станали космически! Миналата година, в края на бременността ми, фракси беше под 40 лв., а Клексан към 45. Намирах си от други момичета останали кутии на по-изгодна цена. И във фейсбук има такива постове. Ужасно е как всичко отива нагоре и ЗК не ги поема дори частично.

# 327
Благодаря ви момичета, иначе да в корема се бият, ще проверя и по групите и както каза Жаки, най-важен е крайния резултат 🫶🏻
Иначе според вас вагиналният ехограф дали е "опасен" да ме прегледат с него, наистина вече от всичко много се притеснявам

# 328
Благодаря ви момичета, иначе да в корема се бият, ще проверя и по групите и както каза Жаки, най-важен е крайния резултат 🫶🏻
Иначе според вас вагиналният ехограф дали е "опасен" да ме прегледат с него, наистина вече от всичко много се притеснявам

Според мен в толкова ранна седмица не е препоръчителен вагиналния ехограф, но нека другите момичета да се изкажат също.

# 329
Тити, няма от какво да се притесняваш за вагиналния ехограф. При всичките ми бременности (само как звучи все едно имам цял футболен отбор) първите прегледи са били с вагинален. При по-продължителните преглед с коремен ехограф след 11-12 седмица.

Общи условия

Активация на акаунт