Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 834
  • 930
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ви❤️
2402 миналият месец имах, преди да ми дойде Ц след аборта. Иначе сега не съм си мислела за такова нещо, може би някоя друга от момичетата✌🏻

# 301
Tity Супер резултат. Дано всичко е наред и да имаш една спокойна бременност.

Излезе и моят прогестерон, който пуснахме днес и Сенкова каза, че е супер и продължавам с циклогеста.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 21:12 от Пълнолуние

# 302
Пълнолуние, любопитно ми е дали са ви казали пола на ембриона или това с 🎀 е пожелание?

# 303
Не, не са. В България нямат право да казват пола освен при определени заболявания.  А и не мисля, че се гледа по принцип. Вероятно при ПИД или др подобно изследване може да се гледа. Може би по-запознатите ще кажат. Шегувахме се, че на снимката ембриона изглежда като да има панделки. И днес всичките бяха облечени в розово и от там е шегата за пола.

Доколкото знам в Холандия например имаш възможност да избираш пола. И в други страни също има такава опция.

# 304
Момичета, честито и стиснати палци от мен.

Моми,  много много от сърце ти желая са се случи! След като влязох в темата ти беше първата, която отчете позитивен тест и това ми вдъхна вяра и ме зарадва. Надявам се всичко да е наред!

Момичета,  ако има една успешна бременност, но не се случва втора трябва ли профилактично да пусна изследвания за тромбофилия?

# 305
Да, в Щатите също знам, че могат да избират какъв пол ембрион да трансферират, ако е бил изследван, мисля че обикновено при ПИД се прави и това изследване. Та затова попитах да не ни и в Бг да може. Във всеки случаи панделките са чудесни, много късмет ти желая!

# 306
  • На изток от Ада
Дух трябва да, пусни

# 307
Тити, супер резултати! Успешна бременност до финал!
Пълнолуние,  чудно розово 🎀 Нека съвсем скоро да връзваш панделки!
Дух,  можеш да ги пуснеш за твое успокоение. Тромбофилията може да се отключи на по-късен етап. При мен с първата бременност преди 9 години никой не ме е изследвал. Не съм имала проблеми, нито със зачеването, нито със износването. Изследвах Тромбофилия и излезе отклонение. Така че по-добре да се знае.

# 308
Не, не са. В България нямат право да казват пола освен при определени заболявания.  А и не мисля, че се гледа по принцип. Вероятно при ПИД или др подобно изследване може да се гледа. Може би по-запознатите ще кажат. Шегувахме се, че на снимката ембриона изглежда като да има панделки. И днес всичките бяха облечени в розово и от там е шегата за пола.

Доколкото знам в Холандия например имаш възможност да избираш пола. И в други страни също има такава опция.

При ПИД само може да се види пола на бебето, а доколкото знам Пълнолуние не са правили ПиД

# 309
Да, не сме правили ПИД. За това просто се шегуваме и не знаем реално какъв пол е ембриона.

# 310
Според вас дали АГ ме вика, за да си дръпне някой лев, каза още утре да отида, че щяло да се види "нещо"🤷🏻‍♀️

# 311
Тити, ако му е супер апаратурата е възможно на 400-500 да се потвърди, че е в матката, нищо повече. Но ако е с обикновена апаратура, може и да не успее да го намери още и само да те стресира излишно.

# 312
  • София
Тити, при чхг под 1000 не мисля, че ще се види каквото и да било

# 313
На мен на ЧХГ 500 ми видяха добре оформен сак. Не очаквах, че ще се види.

# 314
При мене на чхг 1000,нищо не видя и предположи че е извънматочна.Биха ми хорион...и на следващото чхг беше 2000.Остановиха бременност без пулс-кухо яйце.

Общи условия

Активация на акаунт