Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 831
  • 930
  •   1
Отговори
# 285
Честно казано въобще не ме интересува какво е упоменато в религията относно инвитро процедурите !!! Животът е пълен с несправедливости , а уж Бог е справедлив … дали 🤔 Не искам да засегна по никакъв начин силно вярващите сред вас , това си е моето виждане . Инвитрото е асистирана репродукция , всички процеси , които се случват са напълно естествени .  Светът се развива , медицината също и всичко е в наша полза . Всъщност кой духовник се е изказал против инвитрото ? Аз не съм засичала подобно нещо .

# 286
ЪПДЕЙТТ- 3 дни преди Ц

Това са изследванията, иначе и аз гледах Енджи и на няколко пъти си спомням за загубите й, много я харесвам тази жена.

Честито, Тити! 🍀 Стискам палци всичко да е наред до успешен финал! Simple Smile

Пълнолуние, 2406, успех на вашите снежинки! Да станат чудни бебчета на есен. 🍀🐣

Момму, не знам как издържаш на това тестване, чудене, надяване и не вярване. Пожелавам ти да ти е било за последно и да стигнете до успешен финал. 🤞

# 287
ЪПДЕЙТТ- 3 дни преди Ц

Това са изследванията, иначе и аз гледах Енджи и на няколко пъти си спомням за загубите й, много я харесвам тази жена.

Честито и до финал:heart:

# 288
Tity, бравооо! Heart Всичко да е наред до Щастлив финал! На момичета с дата 29.02 и не само, пожелавам същото! Hug

# 289
Тити, отново честито! Ще чакамем добри новини от второ ЧХГ или направо от първия преглед! Nature Star2

# 290
Tity, Честито! Лека бременност и пухкав финал!❤️

# 291
Тити , честито ❤

# 292
Тити, честито! Този път всичко ще е наред ❤

# 293
Тити, честито! Една прекрасна бременност ти пожелавам и здраво бебче на термин ☺️☀️🍀

# 294
Благодаря ви момичета, стискам палци и ще се радвам за всички вас, така както за себе си❤️

# 295
  • На изток от Ада
Тити браво

# 296
Тити, това е чудесно чхг!! Браво Hug

# 297
тити, официално тихичко честито! Всичко да е наред този път!

Между другото, ти този месец не мислеше ли, че си със ЗФ?

# 298
Супер резултат, Тити! 🥰🫶🏼 нека е до успешен финал!!

# 299
Тити,ехаа, честито! Heart

Ванила, не знам и аз как издържам Grinning Може би щеше да е по-лесно да знам по-малко. Иначе пак се появи леко зацапване, а симптомите ми не намаляват. Странна работа, ще видим. Още малко ще ви досаждам…

Общи условия

Активация на акаунт