Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 828
  • 930
  •   1
Отговори
# 270
Много успех и тлъсто ЧХГ на Пълнолуние и 2402 на 29ти!🍀🍀🍀
На Мамито и пожелавам най-добрие възможен развой!🍀🍀🍀

Гледам сте захванали моята болна тема с инвитрото.
Според мен е много жестоко да кажеш на жена, зависеща от инвитрото, че Господ не желае тя да има дете. Това не си го представям добър и найстина вярващ човек до го каже. Още повече, че ако природата е решила да няма да има бременност и бебе инвитрото няма как да я излъже.
Имплантацията, развититето на ембриона към бебе са си все още съвсем естествени процеси не зависещи от лекарите. Никой не смее да каже на болен човек, че е грешно да се лекува. Но някак си хората приемат за по-приемливо такова нещо да се изръси на бездетна жена. Точно тук във бг мама са ми го "пльоскали" това.

На мен днес ми зацапва вече, много ми е криво. Не че очаквам толкова бърз успех, но май хванах биохимична. Имам 3 много бледи чертички, които избледняха на другия ден. Щях да пусна веднага кръвен, но тук няма как и сега се чудя какво се случи...
Но поне ми излезе АМХ 3,17, за моите години обещава поне на стимулация яйцеклетки.

# 271
  • На изток от Ада
Духовният ни отец не е против инвитро.  Проблема при инвитро е че се унищожава дадени ембриони с кофти качество.  Отеца беше казал при инвитро да се замразят.

А по добре ли е да се раждат деца с аномалии???
не съм сазала че трябва тези ембриони да се Връщат !!

Не съм казала че Бог не дава дете инвитро !
Моя казус го знаеят повечето ... аз също съм се чудила за пид и инвитро.  Няма как да накарам мм на този етап . Може би ако нямам бременност след началото на нови опити.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 15:37 от nasito8988

# 272
2402, пълнолуние стискам ви много палци за 29ти. Flowers Four Leaf Clover
Mommy, дано и при теб нещата да се развият добре. Това с биохимичните е страшно болезнено.. кога ти е прегледа при Калчев? Той е страхотен и вярвам, че ще намери проблема. На мен поне доста положително ми се отрази прегледа при него и че откри нещо поне.
А относно християнството... вече не съм толкова вярваща, има някаква енергия и това е. Има си медицински причини и проблеми и Бог няма общо с това. Това си е мое мнение, просто е жестоко Бог да дава деца на жени, които ги оставят да живеят в кокошарник на студа, други жени живеят с мъже, които пребиват децата им и си мълчат.. А тези, които копнеят за децата трябва да страдат.. не е честно. Някъде там загубих вярата в Бог и започнах да вярвам в медицината. Това е личното ми мнение, всеки може да вярва на каквото пожелае.

# 273
Благодаря, момичета. Това за мен е първи трансфер и днес акушерката и лекарките бяха много мили. Подариха ми гривничка и картичка с пожелания. Ембриончето е било малко умряло от студ, на мен ще да се е метнало 😁 Успешно се е размразило и е живо и здраво.  Дадоха ми и негова снимка.

Шанталче с удоволствие ❤

mommy Дано да няма проблеми и всичко да е наред. Ако не Калчев ще ти пусне изследвания. За жалост много пари вървят за изследвания, добавки и тн.

При нас проблеми не откриха, но чудото не става. Според мен и в инвитрото е намесено божественото, защото не е гаранция, че ще има оплождане, ще се развие и тн. В крайна сметка аз съм на 40г и нямам време да чакам още.

# 274
Пълнолуние силно стиснати палци имаш от мен 🙏🙏🤞🤞

# 275
Пълнолуние, имаш стиснати палци от мен и ти изпращам много позитивна енергия, и пожелание за успех! ❤️
Заедно с 2402 ви чакам да се похвалите на 29ти с хубави ЧХГ-та и да ми повлечете и на мен бременно коремче! 😍🥰🍀🩷
Относно вярата и инвитрото, напълно подкрепям казаното от Шанталче ❤️

# 276
Mommy , стискам силно палци 🤞
Пълнолуние , 2402 , успех , момичета ❤
Cinnamon cookie , страхотна стойност на АМХ . Стискам палци за успех най-скоро време 🤞

# 277
Мина ми прегледа и съм доста очарована от доктора. Каза, че имам перфектни матка и яйчници. Видя се нещо потенциално приличащо на сак, т.е малко вероятно да е в тръбата. Като цяло е обнадежден дори за тази бременност, ама аз не споделям неговото мнение. Следващи стъпки са следене на ЧХГ и прогестерон, както и тромбофилии и микробиом, ако тази Б е неуспешна. Каза, че при ММ не може да има проблем. За хистероскопия не каза да е необходима, но ще прецени.

# 278
  • На изток от Ада
Дай шанс моми!
Аз се завислих, отеца вероятно казва да се замразат ембриони с Добро качество '! За следващи опити или нз за да се дарят ...

# 279
Наси, моля те по-внимателно с тази тема. Понякога така си пишеш, без да се замислиш дори. Половината момичета правим ин витро. Важното е да има здрави деца, пругото са предразсъдъци!
Mommy, слушай доктора , всичко ще е наред!

# 280
  • На изток от Ада
Аз какво ще пиша няма значение!  Никоя съм и не съм фактор ... Че няква луда пише против инвитро какво звание има ?
Както казах аз се чудя дали не ни трябваше инвитро и пид ! И това ме обърква много ...

# 281
Вчера гледах лайф с Енджи Касабие.
Жената сподели, че четири поредни години е имала загуби в късни месеци на бременността. И накрая чак се установило, че има тромбофилия и нещата си станали. Иначе в продължение на четири години е била все бременна и това се отразило много на здравето и.Не знаех това за нея. Евала на жената, че не се е отказала. Трябват страшни сили на духа в този път.

# 282
Момичета, много ви изпуснах, че уикенда пътувахме. Стиснати палци на всички в процедура, Пълнолуние, 2402! Heart Последните теми колко много положителни тестове, много се радвам. Mommy, разбирам, че искаш да се предпазиш и да не се радваш, но дай шанс, покажи му на това ембрионче, че му вярваш и го искаш! Стискам и за теб силно палци! Тити, чакаме чхг. Ако съм изпуснала някой да ме прощава, че четях когато мога и може нещо да не съм запомнила.

# 283
ЪПДЕЙТТ- 3 дни преди Ц

Това са изследванията, иначе и аз гледах Енджи и на няколко пъти си спомням за загубите й, много я харесвам тази жена.

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 16:58 от Tity_B

# 284
  • Замък сред облаците
Според мен, по-скоро ще се вдигне след месец ТСХ защото фТ4 ще падне естествено от бременността. Бих направила консултация с ендокринолог за едни 25мкг хормон.

Общи условия

Активация на акаунт