Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 828
  • 930
  •   1
Отговори
# 255
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пълнолуние, пожелавам да си останете 2 в 1 пълни 9 месеца и накрая щастливо, дългоочаквано гушване!

# 256
пълнолуние, много стиснати палци и от мен! Сега ще чакаме заедно, а после дано и да си бременеем заедно! Flowers Four Leaf Clover

# 257
Много стиснати палци за Пълнолуние, 2402, Тити и mommy! Heart Извинявам се, ако съм забравила някого.

# 258
  • На изток от Ада
Пълннолутие успех!
За инвитро,  да не бэърза моми, иначе Мм е против заради християнството.  Аз пък заради всичките лекарства и стимулации.
И то не е казано че ще стане и ще износя ...
Разбира се всеки си знае за него си . Ужажавам хората с инвитро

# 259
Пълнолуние, имаш силно стиснати палчета и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Нека с 2402 заедно избухнете след 10 дена с ЧХГ до небето, заедно да бременеете и до пухкав финал след 9 месеца!

# 260
Аз влизам с няколко предложения за заглавие на следващи теми и всички са пролетни, явно нямам търпение да дойде този сезон:
"Пролетен дъждец тихо ромоли, тестът ми показва две черти"
"Пролет иде, птички пеят, две сърца в едно живеят"
"Пролет навън е, всичко цъфти, сбъдват се най-съкровените ни мечти"

На всички дами в процедури, с трансфер, положителни тестове - успех и стиснати палци!
Sparkling Heart

# 261
Наси, аз също подкрепям всякакви вярвания и невярвания и че всеки сам си преценява. Но конкретно за християнството, наскоро се замислих точно на тази тема, когато Патриархът беше в болница. Значи за някои неща трябва да се оставяме изцяло в божиите (това да имаме дете, дори и да имаме здравословен проблем), а когато се разболеем (пак здравословен проблем), може да се оставим и в ръцете на лекарите, хем тъй, хем инак. Едното може, другото не, а реално погледнато и в двете има чужда, човешка намеса. Аз също съм вярваща, но и разсъждавам, че Бог на едни дава на готово, на други остава сами да си постигнат щастието и ние просто сме от втората група 🙂

Пълнолуние, 2402 🤞🏻💚

# 262
Пълнолуние, 2402, mommy, успех и много стиснати палчета❤️

# 263
  • На изток от Ада
Духовният ни отец не е против инвитро.  Проблема при инвитро е че се унищожава дадени ембриони с кофти качество.  Отеца беше казал при инвитро да се замразят.
Не да се връщат !

Последна редакция: пн, 19 фев 2024, 15:50 от nasito8988

# 264
Духовният ни отец не е против инвитро.  Проблема при инвитро е че се унищожава дадени ембриони с кофти качество.  Отеца беше казал при инвитро да се замразят.

А по добре ли е да се раждат деца с аномалии???

# 265
Тъй като при Ин витро не задължително става работата, то според мен пак си е Божия намеса когато се стигне до раждане.

# 266
Аз съм далеч от мисълта, че инвитрото е панацея и от първия път става винаги перфектно. А ММ не иска, заради финансовата и емоционалната част, май съм споделяла преди. Не знам при нас в кой момент ще излезе като въпрос инвитро и дали изобщо. Тъпото е, че си забременявах нормално и лесно, ама явно нещата се променят и вече не е така. Аз нямам мнение по темата за себе си. Ако стане на въпрос след известно време ще видя как се чувствам и пак ще го говорим. Иначе мнението ми е, че е прекрасно, че има такива технологии, които позволяват милиони двойки да си имат деца. Но все пак трябва да се внимава, защото някой лекари си правят бизнес на наш гръб.

Пълнолуние, стиснати палци!!! Heart

# 267
  • София
Пълнолуние, стискам палци да избухнеш с супер яко ЧХГ! И ще те причаквам в коридора да се търкам в теб Grinning

Ако този там горе беше против инвитрото то нямаше да съществува развитие на медицината до тази степен, че да могат лекарите да помагат на хората да имат деца. Това е моето виждане като вярваща!

# 268
Права си Жаки, то в повечето случаи даже не се стига до раждане, а до СА или друг подобен развой. Във всички случаи не мисля, че е по-добре.
Емпати, точно това имах предвид.
Иначе църквата и науката никога няма да вървят ръка за ръка явно, ..И сега точно пишех това, което Шантал написа, така че няма да се повтарям.

# 269
Далеч съм от мисълта, че Господ иска да сме бездетни и да страдаме. Той ни дава шансове и уроци. Инвитрото не е магия или злодеяние, а помощ. Благодарение на  напредъка на хората и науката. Компютърът сигурно звучи направо като нещо свръхстранно, ако изходим от древните времена. Светът се променя и е нормално да съществува асистирана репродукция. Позволявам си да споделя един цитат по-долу от сайта на Православие.бг, всеки да го тълкува, както му е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт