Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 670
  • 930
  •   1
Отговори
# 645
petufin, стискам ти палци след 2 дена все още така страхотно да се развиват! Flowers Four Leaf Clover
Още сега ли ще трансферирате някое от тях или ще правите замразен трансфер?

Аз от вчера съм с яко запушен нос, а планирах след седмица да пускам имунологични изследвания.
Имайки предвид, че за момента съм само на спрей за нос пак ли трябва да ги оставя за следващия месец или и ако ги пусна след седмица ще са с реални резултати?

# 646
petifun Много се радвам за хубавите новини. До 5ти ден ли ще ги чакате ? Стискам палци за хубав и пухкав финал.

Шанталче ❤ И аз чакам твоят положителен тест.

Момичета, лекарите са хора като нас, правят грешки. Не съм виждала лекар, за който да няма отрицателни впечатления. Аз съм била пациентка и на Калчев, но не за инвитро. За някои неща съм доволна от него, за други не.

Фей На мен ми казаха да съм напълно здрава и да не съм боледувала в близките 2-3 седмици.

# 647
  • гр. София
Значи шантал дето не е ходила при Калчев и няма лични впечатления, а само е чела, може да пише, че не е върха, а аз не мога за Сенкова? Да, супер
И само ще кажа, писала съм и преди, на моя позната Сенкова не й видя ендометриозата и там тя нямаше успех. На друго място успя от първи път. Но явно и това е хвърлена в пространството приказка
Алисън, в поста си по-горе говориш за допускане на ГРЕШКИ, т.е. създаваш впечатлението за обичайно повтарящи се действия, което не е коректно. И не съответства на еднократното не довиждане. А пък личните впечатления и усещания са друго нещо. Ето например аз също не съм била при Сигридов, И въпреки славата с която се ползва също нямам добри впечатления от него но не казвам че допуска постоянни грешки.
Да не разводняваме темата и да погледнем от хумористичната страна на нещата, питате ли мъжете ни как ни изтраиват при всичките тия хормони и цялото напрежение с което ги облъчваме Grinning. Неведнъж ММ ми е казал че ще ме остави в кучешката колиба да спя....
Редактирам че видях че сте писали: ФЕй,  ще замразяваме ,обаче първо ще правим ембрейс това е нещо като ПИД, ама в по-модерен вариант уж и нямало чак такива рискове за ембриончето. Иначе за имунология твърдо трябва да си напълно здрава знам.
Пълнолуние заради генетичното изследване ще ги чакаме до шести ден, т.е само половиното време е минало! Айде до 29-ти не остана, чакам ви с трицифрени ЧХГта теб и 2402, аз след вас и  всички останали от темата!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 14:19 от petufin

# 648
  • София
Алисън, Калчев лично го познавам, но и не съм казала нищо за квалификацията му, а че е възможно толкова рано да бъде пропусната ИМБ. За мен в общуването си с хората не е готин човек.

Пълнолуние ❤  аз вече не съм такъв оптимист, че ще се похваля отново с положителен тест, но това не значи, че няма да направя всичко възможно.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 14:52 от shan^tall

# 649
И аз се намесвам, но при тези симптоми, да не пуснеш едно ЧХГ за 18 лв е просто безумно. Може би, защото съм го преживяла и знам какво е, но ИМБ е животозастрашаващо състояние. Калчев ми вдъхна страшно доверие и ми се струва страхотен специалист, ама наистина има псевдосак в матката понякога. Пък и доколкото помня беше казал, че МАЙ виждал нещо. Трябва да се върна и да прочета де.
Моми пожелавам ти всичко да е наред, но ако имаш зацапване или болка отиди на лекар или пусни ЧХГ, с най-добри чувства го казвам. Стресиращо е, ясно е това, но здравето е на първо място. Иначе и аз имам час за сряда при Калчев, може и случайно да се засечем 😊
Стискам палци за най-благоприятно развитие при теб.

Пс. Не обичам това нападател, всеки гледа от неговата камбанария и може само да си даваме съвети, спрямо това, което ние лично сме преживели. Вече отсрещната страна може да го приеме като съвет и да се вслушва или пък не. Не мисля, че тук си мислим лошото или се нападаме.

# 650
Направих тест , за жалост е отрицателен, но имам болки ниско долу в корема . Най-вероятно ще си изчакам месечният цикъл. 😔

Едит:  Искам само да попитам , теста който направих не го направих с първа урина, но то, ако имаше нещо щеше да покаже нали?

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 18:29 от ~hope~

# 651
Хора, 10 пъти казах нямам симптоми! Нямам зацапване, нямам болки. Пусках вече ЧХГ за 200 лв, не веднъж. Спирам да пиша и да споря. Всички четете избирателно през ред. Още едно ЧХГ до сряда няма да ми спаси живота.

# 652
  • Замък сред облаците
Направих тест , за жалост е отрицателен, но имам болки ниско долу в корема . Най-вероятно ще си изчакам месечният цикъл. 😔

Едит:  Искам само да попитам , теста който направих не го направих с първа урина, но то, ако имаше нещо щеше да покаже нали?

Не, нямаше. С оглед на датите, които беше описала трябва да го правиш с първа урина сутринта.

# 653

Не, нямаше. С оглед на датите, които беше описала трябва да го правиш с първа урина сутринта.
Благодаря за бързия отговор, тогава утре ще направя още един тест , но с първа урина.

# 654
Моми, моля те не спирай да пишеш. Аз очаквам с голямо нетърпение добри новини и все търся твои постове като влезеш.

# 655
Mommy22, успех и те чакаме с добри новини, не се  ядосвай на съветите, всеки има гледна точка и няма нищо да я чуем. Понякога има какво да си вземем, друг път преценяваме, че ще слушаме само себе си.

Аз искам да благодаря на всички тук, защото благодарение на вас избрах Станулов, при когото скоро ще ми дойде часа. Тук в допълнение искам да кажа, че аз съм доста взискателна към лекарите, които посещавам и дори за най-малкото нещо правя рисърч, за лекаря, образованието, подхода и отношението му. И специални благодарности към So Close, че ми писа и предложи помощ и информация.

Научих за всички необходими изследвания, които да пусна, успях да си направя план в главата къде, какво, как.

Наистина всеки коментар, от всички теми е бил полезен, за това да премисля, да прочета допълнителна информация и да взема решение.

Вярвам, че заедно се движим в правилната посока и пожелавам на всички чудото да се случи скоро!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 22:10 от MissJane

# 656
Здравейте, момичета. Какво става с тестовете? Как сте? Чакам края на месеца с много положителни новини!!!
Виждам спор, бих препоръчала спокойствие, всеки да прави, каквото му успокоява душата, и ако на моменти отрицателните емоции и форумът ви идват вповече- лека почивка, докато всичко се нагласи и имате сигурни резултати. Аз поне така виждам нещата.
Мами-успех, трябва всичко да е наред 🙏🏻🙏🏻
Какво стана с трансферите и резултатите на 29.02? Момичета, много пишете, ама многооо. Не мога да ви изчета.
Имам питане- ако няма овулация, какво се прави? Аз май съм приключила с О, не знам какво се случва. Има ли хапчета за това? Днес ми е напълно отрицателен тестът, а усещам болки в левия яйчник, където ми е доминантният фоликул. По календар ми дава О да е след 6 дни. Ноо, преди винаги съм виждала поне лека втора черта, сега и сянка няма. Миналият месец съм нямала О и подозирам, че нещо ми се е случило…остаряване ще да е..

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 01:08 от Jullliana

# 657
Постоянното натякване на възможно най-лошия сценарий при положение, че вече правя предостатъчно, не смятам, че води до нещо добро. Нямам нужда от критика, аз съм достатъчно съвестна и самокритична и живея винаги в най-негативния сценарий.

Мъми, споко човек, аз лично много те разбирам, но пък няма нужда да се обясняваш във форума толкова пространно за решенията си. Решила си и толкоз.
Аз тук темата отдавна не пиша, като изпитвам несигурност, средата не е защитена.

Преди години  ме пратиха от темата да се изследвам за рак на дебелото черво, защото имах желязо 1 Simple Smile, абе далеч под нормата. Аз бях сигурна, че ще забележа, ако имам кървене от чревния тракт, ма се потресох дълбоко. Пък имам умопомрачителни цикли дето спя на еднократна подложка, щото ми е писнало да пера матрак. И млъкнах.

Както и да е, няколко месеца след желяозто 1 обаче се разбра какво ми има и лежах в болница и далеч не беше рак, ма проблем имаше. 
Та независимо от намеренията, всеки има ограничен мироглед и ограничени идеи, дори докторите, пък камо ли жените тук, дето в общо не сме тренирани да изкажем личен опит без да се натрапим. Пожелавам леко развитие и да триеш после сол на главите на предупреждачките.

обаче първо ще правим ембрейс това е нещо като ПИД, ама в по-модерен вариант уж и нямало чак такива рискове за ембриончето.
Petufin, къде това, че се заинтригувах, а не помня?

# 658
  • Замък сред облаците
Джулиана, прави повече тестове за О през деня/вечерта (примерно разпределяш през 4 часа). Може да се е изместил в коя част на деня се отделя пиково хормона, възможна причина е. Аз и друг път съм писала в темите, но аз редовно го хващам след 20ч при мен; други момичета в 16ч, а някои сутрин.

# 659
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз този месец хванах пик на ЛХ сутринта. По принцип меря следобедно, но предния ден следобеда беше много близо до пик, но не съвсем, така че ми щукна да направя тест и сутринта. И добре, че го направих, защото иначе щях да изпусна пика и да мисля, че този месец не е имало. Следобед вече беше започнал да пада.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 08:57 от Sway

Общи условия

Активация на акаунт