Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 656
  • 930
  •   1
Отговори
# 705
Salsera Дано да няма хидросалпингс. Стискам палци.

Нямаме ПИД, може би защото ни е първо инвитро и не са го предлагали. Иначе имаме кариотип, който е нормален и при двамата. Калчев ми е правил преди 2 години офис хистероскопия и всичко е наред. Ноември месец направихме надраскване и ферилитест и се лекувах от някакъв вид херпес вирус.

# 706
Пълнолуние, моята прекрасница беше от ембрион средно качество, това няма никакво значение, все пак хора ги категоризират. От най-добрия ембрион нищо не се случи, така че това не е определящо. Имам наблюдения, че след 1-2 път стават нещата. От 1-ви трансфер май е по-рядко. Поне около мен момичетата бяха така. 5 ембриона е супер резултат, ще станееееее!
Бих препоръчала надраскване и лепило при следващия опит. При мен това проработи Wink май…

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 18:39 от Jullliana

# 707
Пълнолуние, дано следващия път е успешен! Абе ние каквото и да казваме и пожелаваме е без значение точно днес и в този момент, затова всъщност сипи си едно, ако има какво да чупиш и хвърляш давай и т.н
Mommy Heart стискам палци

# 708
Джулс Аз имах надраскване ноември месец. И ми сложиха 2 лепила, едно преди трансфер и едно при трансфер.

Ще видя какво ще каже Сенкова като се видя с нея. Ще я офертирам пак да правим надраскване и фертилити тест, ако трябва.

Anigo На кортикостероиди съм и няма как да ударя едно иначе на драго сърце. От рев и главата ме заболя та сега се чудя и какво са пия за глава.

2402 Давай този положителен тест, не го крий. В теб ми е надеждата.

# 709
  • Замък сред облаците
Пълнолуние, гуш ❤

Дими, чакаме те и теб с резултат, дано е хубав

# 710
Чакайте сега вие не трябваше ли на 29 ти да правите  тест. Помня, че на високосна година чакаме тестовете. Пълнолуние да не би да си го направила просто по-рано?

# 711
Да, по-рано е, но ако имаше имплантация щеше да покаже. 8ми ден на 5дневен ембрион и резултат 0, няма какво да чакаме повече. Просто нищо не е станало. Ще го приема, няма как. Тежко или не, това ми е пътя.

# 712
Пускайте палците. И аз се разписвам с отрицателен тест, който излезе току-що, предчувствието ми не ме излъга (не е 0 заради вчерашния прегнил).

Сега единственото тъпо е, че вече няма кой да ми вдигне в манипулационната и макар че няма смисъл, до утре на обяд, т.е. докато им почне работното време, ще си пия и бия лекарствата, защото такава беше уговорката с мъжа ми - не спирам нищо преди да ми кажат. За тези, които не следят темата в проблемно забременяване, пуснах днес (10ти ден), защото вече ми е много зор с всички инжекции и исках да си спестя някоя друга ако е отрицателен, ама сто часа го чаках тоя резултат. Знам си, че ЧХГ само в репродуктивна има смисъл да пускам, иначе е игра на нерви.

# 713
Пускайте палците. И аз се разписвам с отрицателен тест, който излезе току-що, предчувствието ми не ме излъга (не е 0 заради вчерашния прегнил).

Сега единственото тъпо е, че вече няма кой да ми вдигне в манипулационната и макар че няма смисъл, до утре на обяд, т.е. докато им почне работното време, ще си пия и бия лекарствата, защото такава беше уговорката с мъжа ми - не спирам нищо преди да ми кажат. За тези, които не следят темата в проблемно забременяване, пуснах днес (10ти ден), защото вече ми е много зор с всички инжекции и исках да си спестя някоя друга ако е отрицателен, ама сто часа го чаках тоя резултат. Знам си, че ЧХГ само в репродуктивна има смисъл да пускам, иначе е игра на нерви.

Ех Cry

# 714
2402, много съжалявам! Няма смисъл да се бодеш повече. Ден 10 е абсолютно достатъчно да разбере какъв е резултата. И аз имах подобен    резултат от прегнила 3 и нещо беше. Като го изпратих на Чапанова,  било имплантация и да продължа с терапията след 1 ден тръгна зацапване и за втория тест вече имах цикъл.
Извинявайте, че се отклоних. 
Много сили,момичета❤️

# 715
  • гр. София
Ех момичета съжалявам знам била съм след неуспешни трансфери!
2402 имате ли още замразени?
Пълнолуние ако това ти е първи трансфер само мога да ти кажа че обичайно вторите са най-успешни уж по статистика. Имаше ли класификация на ембриончето с цифри и букви?
Мами, ето едва вчера казах че надеждата трябва да умира последна, страхотна новина!
Наси ембрейса доколкото знам е около 600 лв на ембрион

# 716
  • София
ееее.... 2402.... стига де!
Аз пък бях такъв оптимист за вас двете.
Пълнолуние, коментирайте със Сенкова, но може би ще предложи да изчакате един цикъл... Аз тамън виках, че ще те дебна да се търкам в теб, а ти.....Да не ме чакаш само, ей!

Моми, аз нещо съм изпуснала твоят пост. Радвам се, че има положително развитие при теб!

# 717
Много съжалявам, 2402. Изпращам прегръдки.
Пийни си едно, наплачи се, разкрещи се. Направи това, което ще ти донесе макар и много миниатюрно спокойствие.

# 718
Пълнолуние, извинявай, не съм запозната и явно съм доста наивна и оптимистично настроена.. Поплачи си сега и ти пожелавам още следващото ембрионче да е вашето здраво и щастливо дете, а останалите да останат за братчета и сестричета! Силни прегръдки имаш от мен! Heart

2402, съжалявам, че и при теб е отрицателен.. а така се надявах двете да ни зарадвате за края на темата.. пращам ти силни прегръдки! Heart
Вие имате ли си други замразени ембриончета?

# 719
  • Ст Загора
Мила и ти ли беше при Чапанова?
Аз съжалявам че ходих ппи нея ... Не знаех че не е мн за нас ,но нищо !
Petufin,  благодаря!
 Пълнолуние имаш мли изследвания за уреаплазма микоплазма,  хламидия?  Имах познота 2 трансфера , без имплатация,  оказа се с  уреаплазма.  Излекува я , имаше бх после ..

Общи условия

Активация на акаунт