Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 527
  • 930
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Жаки, съжалявам!

Алисън, 1мг мелатонин взимам вечерно време. Не минавам 2мг на денонощие.

# 856
Жаки, съжалявам за резултата.. Heart Вие имате ли замразени ембриончета за следващ път?

Анди, Flowering, стискаме ви палци! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover

# 857
Съжалявам Жаки, следващия път е вашия.

# 858
Благодаря за палците, момичета! ❤

Предполагам, че няма да е проблем, ако отидем в Рамус за обременяването с глюкоза?
На 0, 60 и 120мин достатъчно ли се за първо такова тестване?

# 859
  • София
Flowering1808, лекарите не са много впечатлени от Рамус.
Иначе обременяването се прави 3 пъти през 60 минути. Ако няма опция да се изчака в лабораторията е хубаво да ви е близко, за да можете да се приберете.

# 860
Жаки, съжалявам за резултата.. Heart Вие имате ли замразени ембриончета за следващ път?

Анди, Flowering, стискаме ви палци! Flowers Four Leaf Clover Nature Sparkles Flowers Four Leaf Clover

Имаме един, които е с лошо качество- ранен бластоцист. Не мисля да правя трансфер на него само, по скоро нов опит за изкарване на 3-4 яйцеклетки, но ще видим доктора какво ще каже. Може би ще ме накара да го повторя теста заради зацапването, на аз не вярвам в т.н късна импалнтация при инвитро

# 861
Flowering1808, лекарите не са много впечатлени от Рамус.
Иначе обременяването се прави 3 пъти през 60 минути. Ако няма опция да се изчака в лабораторията е хубаво да ви е близко, за да можете да се приберете.

Благодаря ти, shan^tall ! Знам, за всеобщото мнение за Рамус, но нали ако не са някакви специфични или генетични уж няма значение къде ще е. Чудех се дали това изледване е такова. А и знам, че там ще излязат бързо резултатите от теста за бременност, ако отидем в централната.

Бодимед? Може би по-добре там?

Едит: Жаки ако има дори и най-малък шанс аз ти стискам палци! Two Hearts Two Hearts

# 862
Жаки, не отписвай ембриона, който имате. Нищо не се знае.
Напротив, точно когато човек няма очаквания и нещата се случват тогава.

# 863
Jaki, наистина не отписвай останалия ембрион. Друго момиче от форума, пак пациентка на Станулов, забременя и роди "лош" ембрион миналата година. Здраво и прекрасно детенце е.

Flowering, стискам палци.

# 864
Честита баба Марта на всички! Дано март да е пълен с хубави новини!

Съжалявам, jakito. Прегръдки! Но все пак - не се наемам да кажа дали е възможно да има фалшиво отрицателен тест на 7ми ден след трансфер, защото не съм тествала тогава и не съм се интересувала по въпроса, но и аз ти стискам палци това да е случая при теб ако е възможно. За другото - говорихме си вече в темата за качеството на Е и че никога не се знае. И моя останал не е топ качество, ама ще си му дам шанс.
В "Дългото чакане" сложих в заглавния пост една статия с успешни истории с на теория ниски шансове за успех. На мен поне ми действат успокояващо такива споделени истории (не че съм мега оптимист, ама все пак).

Flowering, аз лично бих изчакала да видя резултата от ЧХГ преди да правя обременяване. Ако е положителен (за което много се надявам) при нужда ще направиш обременяване в друг период. Ако е отрицателен, можеш по всяко време така или иначе.

АА, ей това е от редките случаи, когато се радваме на отицателен тест Grinning честито!

Скрит текст:
Аз почвам да си потъвам леко. Още чакам цикъл, трети ден без лекарства ми е и предполагам, че утре най-късно ще ми дойде. Детето е с бронхит и на антибиотик, та и деня, който си планувахме с мъжа ми за ден за нас двамата се превърна в ден за ходене по доктори. Осъзнах снощи, че 2024 няма да имам бебе, тормози ме и това че няма какво да променим преди следващ трансфер. Знам, че направих каквото зависи от мен и просто не виждам някакви пропуски. Ясно, че е възможно просто ембриончето да е нямало потенциал, но честно казано имах повече вяра в тези ембриони от 2020 отколкото в евентуални бъдещи. Надявам се просто да намеря време да си поплача тези дни, че да изкарам натрупаното напрежение.

# 865
2402, говорила ли си с психолог? Говори ли ти се, за да ти олекне? При мене това донякъде помагаше. Но аз обичам да споделям, за да ми минава.
А и съветите, които дават не са клиширани, и някак дават надежда и разтоварват. Защо не пробваш да споделиш с професионалист?

# 866
2 години си говорим с психолог... Неприятното е, че психолога ми е в майчинство и от началото на година почнахме да правим пак срещи, но са много на рядко, защото няма възможност да си направи точен график. Последно като се чухме след трансфера каза, че ще е на линия след 4ти, онзи ден като ѝ писах се оказа, че ще има възможност след 11ти чак. А не съм сигурна, че ми се започва търсенето на нов психолог, с който тепърва да се напасваме и да ме опознава като пациент.

# 867
Жаки,❤️❤️❤️
На Анди и Flowering много стиснати палци❤️
2402... много добре те разбирам🙃 имало е моменти, в които съм си мислела, че аз никога няма да мога да гушна своето бебе. Вярата е това, което ме крепи ако трябва да бъда честна

# 868
  • Ст Загора
2402, разбирам те!  Аз в повечето случаи съм   го приела . Ти поне имаш едно дете.
Снощи  си мислех положително.  Но днес съм пак със същите кофти мисли !

Flowering, успех !

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 16:04 от nasito8988

# 869
Jaki , съжалявам 🙁 Нещо ни е подхванал каръка цялата тема .

Общи условия

Активация на акаунт