Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 551
  • 930
  •   1
Отговори
# 840
Шанталче , а 7-кето дхеа по колко мг се пие дневно ?

# 841
И аз преди пиех б витамините на гладно, защото са водоразтворими. После реших да последвам съвета на опаковката и да ги приемам след хранене. И в двата случая на контролите съм била с добри нива, горе долу еднакви. Може да е индивидуално, може да зависи и от други фактори и приемани добавки и храни. С което не целя спор, нито намеквам че съм по-права или знаеща от някой, само споделям.

# 842
И аз след хранене го приемам , предимно вечер  . Гледам да имам голям интервал от витД , който взимам към 15-16 часа заедно с витК .

# 843
  • София
аз забравих да ви пожелая Баба марта да прати по един, а защо не и два щъркела тази година!

ДХЕА- на обяд 1 и вечер 1 пия аз от това 7-кето. Иначе за Б витамините при мен все са на горна граница независимо от начина на прием, само гледам да има поне 30-60 минути отстояние от лтирокса

# 844
Момичета, според вас притеснителен ли е следният резултат от кръвен тест за CVM (бременна съм в 8 г.с.)?

Според коментара под резултата имам антитела за CMV, но нямам активна инфекция. След като се разрових в интернет се притесних за евентуалните последици в случай на ре-активиране на вируса по време на бременност.

# 845
Съншайн, аз нали пия опаковката Опти ова - та по съвет на АА вадя вит. б-то и го пия на гладно, после всичко без омегата и убнито, който ги оставям с вит. Д, обабуста и дхеа-та за обяд, вечерта пак овабуст и дхеа + мелатонин.
Защо пиеш овабуст, в който има мелатонин+мелатонин отделно? Колко мг мелатонин ти се събират за денонощие? В опти ова има нещата, които ги има в овабуст, защо ги пиеш по няколко пъти?
Dream има определени симптоми, отклонения в кръвната картина или на ехографа, които могат да накарат следящия АГ да се усъмни за реактивиран вирус и да назначи проверка. Сигридов например доста често пуска на свои пациентки в ранна бременност целия торч панел (за добро или за зло 😂)

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 12:35 от AlisonParker

# 846
Честита Баба Марта момичета! Нека мартенската тема ни донесе повече моложитечни тестове!

Стиснати палчета на АА за негативти тестове на детето!🍀🍀🍀

# 847
Честита баба Марта, скъпи дами. Нека чудесата се случват в по скоро време за всяка една от нас.
На кратко при мен какво се случва, утре (02.03) ще правя свеж трансфер... притеснявам се, нали не винаги става от първия път, но се надявам да разбия това клише. 😇🙏

Дано по повод мартенския месец ( месеца на жената ) да има тук в темата дъжд от положителни резултати.
Успех!! 🙏🤞

# 848
Честита Баба Марта! HeartFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Анди Успех! Пожелавам ти този месец да ти е на късмет! И на всички с трансфери, в процедури и естествено бебправещите!
Щъркелите да се залавят на работа и да донесат на всяка една щастие!

Аз утре ще правя кръвен и заедно с него мисля да направим и обременяването с глюкоза с мъжа ми.
Има ли значение в коя лаборатория ще отидем за това изследване?

# 849
Момичета и моя тест е отрицателен. Попринцип ми беше за 04.03, но имах зацапване и доктора каза да пусна и резултата е 1.33.

# 850
Съжалявам, Жаки. Гуш от мен ❤ Продължаваме напред с нови сили.

# 851
Съжалявам, Жаки! 🧸😕

# 852
Благодаря момичета, а това зацапване възможно ли е да е от клексана?Това ми е трети трансфер преди не съм имала, но за първи път съм на клексан…

# 853
  • Замък сред облаците
Пускайте палците, отрицателно е детето.

Жаки, съжалявам ❤ не е от клексана, но може да е било опит за имплантация, обаче на 7 ден дали не е късно? Колко дневен беше Е?

На Анди и Флауъринг успех!

# 854
  • Ст Загора
И аз си чудих на овабуст, като и  за мм fertilit aid и мака . В крайна сметка си взех кю ензим и инозитола.
Анди успех!

Общи условия

Активация на акаунт