Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 791
  • 930
  •   1
Отговори
# 150
2402 много стиснати палчета за успешен трансфер и успешна бременност до финал.
Разбирам те за инжекциите… гуш 🫶

# 151
Според мен няма да се види и сакче, аз тогава даже няма да съм още в 5 г.с, но все пак ми е любопитно какво ще види.

# 152
Според мен няма да се види и сакче, аз тогава даже няма да съм още в 5 г.с, но все пак ми е любопитно какво ще види.

Скрит текст:

# 153
Честито за годежа, fearless! Да се обичате, разбирате и споделяте още дълги години заедъ! ❤️

2402, всички палци са стиснати! Наистина, каква специална дата за тест, пожелавам ти да ти е на късмет!

# 154
2402, силно стиснати палци!
Le strange, съжалявам, че така са се развили нещата. Аз винаги си казвам, че по-добре рано да приключат нещата, когато няма да е успешна бременност. Надявам се следващият път всичко да е наред!
На мен вчера ми излязоха хормоните, пуснах ги на ден 4. Чакам репродуктивната ми лекарка да се върне, за да видим какво ще правим, че не е най-цветущо положението.  Реално сега съм 6 месеца след missed, и три месеца след БХ, така че не знам какво да очаквам…
Четох разни статии, ноо освен че яйчниците ми не работят както трябва, друг извод не си извадих. Ако някой има повече знания, ще се радвам да чуя Simple Smile

Скрит текст:

# 155
theDoodLe, аз освен завишения естрадиол не виждам нищо нередно. Комбинира ли изследването и с преглед при АГ, за да видите дали няма задържан фоликул? За витамин Д приемаш ли нещо?

# 156
  • Замък сред облаците
2402, чаках с трепет да пишеш. Кураж и успех от мен!

Дудъл, работи в посока намаляне на естрогена.

Ванила, туптене има от момента на оплождане (3 гс), тогава се отделя и електрическа искра -“искрата на живота”. Сигурно ще ти е интересно, потърси инфо Simple Smile

# 157
2402, успех и много стиснати палчета 🩷

# 158
2402 силно стиснати палци имаш от мен, ще чакаме с нетърпение заедно с теб! 🍀🍀🍀

# 159
theDoodLe, аз освен завишения естрадиол не виждам нищо нередно. Комбинира ли изследването и с преглед при АГ, за да видите дали няма задържан фоликул? За витамин Д приемаш ли нещо?

Трябваше да правим фоликулометрия този месец, но лекарката се разболя и изпуснахме. Аз все пак реших да си пусна хормоните, не знам дали имаше смисъл. Сега ще видя кога ще е обратно на линия и ще запиша час поне овулацията да видим и да коментираме хормоните. Ние този месец така или иначе го пропускаме, защото ММ пи антибиотик (имаше ентерокок на андрофлор, който пък не излезе на микробиология, ама да се подсигурим…), та сега чакаме да направи контрола след още седмица.  
Вит.Д пия, да, може би направих прекалено дълга пауза точно зимата и затова така се е сринал. Фолиевата също си върнах обратно, може би 3 месеца почивах.
АА, благодаря, ще видя как ще действам, аз се храня сравнително добре, спортувам, единствената разлика от преди е, че режимът ми на сън доста се разби заради работата ми, но ще го вкарам обратно в ред.

# 160
  • Замък сред облаците
Ти може да се храниш добре, но някои храни увеличават естрогена, други го намалят. Ползването на пластмасови бутилки и прибори, бамбукови чаши (заради лепилото което държи материала) също е свързано с повишен естроген.
Не знам дали си търсила инфо в тази посока, има много в интернет.

# 161
Le strange, съжалявам, че така са се развили нещата. Аз винаги си казвам, че по-добре рано да приключат нещата, когато няма да е успешна бременност. Надявам се следващият път всичко да е наред!
+1, щом няма да се получи бебе, колкото по-рано, толкова по ОК

Дими Simple Smile няма такава добра дата тест, стискам всички палци. И ако нещо те притеснява насреща съм за разговор.

# 162
Отново благодаря, АА Ние известно време след БХ отидохме при репродуктивен и реално сме ги свършили. Хистероскопия ми е правена преди БХ заради полип. 

2402 🩷 Стискам палци за снежинката! Много успех!!!
Мини На вас също! 
Скрит текст:
Шантал Съжалявам за това, което си преживяла. Съгласна съм, че е добре да се търси проблема. Аз също не се зарових в пясъка и след още няколко месеца си направих и цветна снимка. Щом се виждаме тук в тази група значи всички по някакъв начин търсим къде би могла да бъде причината. Просто на мен тогава лекарите ми обясниха, както предполагам и на вас, че е нещо често срещано при жените особено при първа бременност и че е възможно доста скоро след БХ да има нормална бременност. Е при мен очевидно не стана така, но въпреки това го счетох като нещо положително, защото все пак това беше единствения път, в който видях положителен тест и това ме обнадежди, че бременност все пак е имало, дори и за кратко. ❤
Според вас какви изследвания трябва да се пуснат след БХ? 

Можеш да видиш на първа страница на темата за абортите препоръчителните изследвания. В общи линии първо качеството - хормони, витамини, ендокринологични състояния, спермограма. После инфекции. После цветна снимка, хистероскопия.

# 163
Момичета, помагайте! Дайте мнение или връзка с кадърен доктор, независимо в кой град, където да пратя моята майка. От 6 месеца е с кръвоизливи, да кажа само това лято ще направи живот и здраве 50 г. Явно критиката я е подхванала яко... то не бяха децинони, метергини, на хапчета, на инжекции. Кюртаж й правиха, полипи махаха и пращаха за хистология, всичко е ок. Определено трябва да й се премахне матката, това ни е явно вече на всички. Но... вчера се върна от прехваления Плевен... само за пари са й говорили. Страшно е разочарована и е склонна дори да отиде в частна клиника, да си плати сумата Х, но да й се обърне внимание, а не да я гледат като поредните 3500 лв ... 🤦‍♀️ Съжалявам за въпроса, но ако някоя се е сблъсквала или познава подобен случай, моля да ни насочи, защото и аз само я мисля и се притеснявам за нея...❤️

# 164
  • Замък сред облаците
Билийв, за миоми гледали ли са я? Също е добре да мине през онкогинеколог да отхвърли този вариант. Иначе за съжаление не мога да помогна с доктор, този който прави хистеректомията на майка ми почина в разгара на ковид преди 4г (Хубчев).

Общи условия

Активация на акаунт