Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 568
  • 930
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Белма, най-общо казано и по стандартна статистика добавяш всеки ден по около 1,5мм към размера и така ще определиш кога и как ще порасне. Вече друго е на какъв размер се пука при теб. Някои се пукат още на 19, друго на 24мм, може би с тестовете ще покаже по точно
Момичета, аз влизам да се похваля, че за първи път имам два бластоциста, завършени, не на стадии "Ранен" , замразени, сега чакаме генетичните тестове! Hands Pray

Супер яки новини! Стискам палци за супер яки резултати от гинетичните!
Междудругото на последната стимулация включихте ли инжекции? Много ми се иска да изкараме максимума от 4 Я на последните две стимулации.

# 796
  • гр. София
Шанталче, този път почнах с Летрозола от 4ти ден/щото нямаше по-ранен час за преглед, пък държах да съм при Сенкова, щото исках да правим уговорката да не пия и да не си бия нищо, така и така всеки път е една макс две, които все нещо им има, но антралните фоликули бяха повече от обичайните един два/ От същия ден бях на 6х 150 Мариоферт инжекции, 11 и 12 ден Оргалутран, и то втория, щото Сенкова щеше да почива в Четвъртък, когато според нея и според мен трябваше да е пункцията / на база хормони/ , но беше рисково дали друг ще може да стигне до високия яйчник и за това решихме заедно да рискуваме и да оставим с един ден закъснение. То пък се оказа печелившо действие - изчакването....

# 797
petufin Честито ❤ Стискам палци всичко да е наред и с изследванията и последващият трансфер.!

# 798
Е как може да видиш , че е със синдром на Даун то не е ли с ДНК тест проверката?
Синдром на Даун или поне съмнение за такъв, се вижда на ехограф, ако лекаря е специалист. Бхс е статистика, изчислена от компютърен софтуер на база кръвни резултати и измервания, направени на ехограф. Пренатален тест е кръвен тест, при който чрез кръвта на майката изследват и днк на бебето. Амниоцентеза е изследване на околоплодна течност. Съншайн Сигрдиов не е вече толкова натоварен, точно поради грешките, които зачестиха и филмите, които вкарва напразно на бременните жени.
Белма след като се готвиш за консултация със репродуктивен специалист, защо не правиш фоликулометрия като хората? След като са ти видяли тоя фоликул 14 мм трябвало да се проследи докрай какво се случва (до спукването му и наличие на жълто тяло), за да се вадят заключения, че липсва овулация.

# 799
petufin, браво за двете блатоцистчета, стискам силно палци генетичните резултати да са супер!
Чакаме те следващите месеци с успешен трансфер и восоко ЧХГ! Flowers Four Leaf Clover

# 800
Благодаря, Alison, абсолютна си права. Обясних на АГ какво точно ми е намерението на прегледа и явно  съм попаднала на специалист, който леко ми е неглижирал въпроса или не му се е занимавало с мен. След консулта с ендокринолога, ще имам тази възможност, за да не ми се налага да пия ненужно лекарства за стимулация. Но въпроса беше по-скоро теоретичен.

# 801
За Станулов и моето мнение е, че не бърза и не задълбава в изследвания. Лятото бях на преглед при него и каза,че вече имаме дете и всичко ни е наред с две думи. Аз търся лекар, който е на моята чистота и търси проблем.
Мина ми биопсията и беше безболезнена, само дето се тревожих. Сега чакам час за оперативната хистероскопия и дано да е по-скоро. След това започваме опитите и ще съм пълноценно част от бебеправещите Joy

# 802
Момичета, при мен има лек напредък с О, усещам си фоликула вляво, и чертата се насища. Дано я има в следващите дни. По-скоро си правя експерименти, защото не знам дали ще може да се възползваме, при положение, че още не съм започнала АБ за инфекцията (за кръвотечението при секс) и май не е много умно да правим опити, докато не го залича това чудо.

# 803
Момичета нужна ми е малко помощ. Сенкова ми назначи изследване - Репродуктивен имунофенотип+ пълен НК панел в Александровска или Токуда. Сега питането ми е трябва ли да си записвам час за имунолога там и са самото изследване или си отивам в лабораторията и си казвам какво искам? Също кое двете ще ми препоръчате вие?
Извинявам се за тъпия въпрос, ама хич не съм наясно и забравих да я питам.

Редактирам се с още един въпрос: За колко време излизат резултатите? Защото на 5-ти Март трябва да ги пусна, а на 6 съм пак при Сенкова и се чудя дали ще мога да и ги занеса.

# 804
  • Ст Загора
Какво става с S G C ? Правеха опити и щеше да ходи при Калчев за втори път.
Petufin успех !

# 805
  • гр. София
Монита, аз ги правих в Токуда. Просто отидох в лабораторията, но по спомен, не излизаха бързо, мисля седмица или две.....

# 806
Аз ги правих в Александровска. Без записан час отидох. Няма опция да видиш дали са излезнали онлайн. На място се получават резултатите. Излизат за около седмица. При мен мисля за 5 дни.

# 807
Другите горе-долу си ги харесвам ама тсх и фибриноген- не толкова. Хвърлете и вие по едно око докато каже и др

# 808
  • Замък сред облаците
Тсх е напълно ок, обаче фибриногена е висок. Обаче аптт не показва сгъстяване засега.

# 809
Желязото ти е ниско , особено в толкова ранна бременност. На мен при такива стойности ми включиха тежката артилерия (тотема и фрешове от ябълки, цвекло) и ако не го бях вдигнала поне малко за две седмици, щяха да ми правят вливка (това в 6 месец, ти си още съвсем в началото) в12 също ти е нисък

Общи условия

Активация на акаунт