Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 158
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • Асеновград
Здравейте. Последните две поръчки след завършване директно ми потвърждава приемането на плащането (дебитна карта ДСК), без да получа верификация от банката. Не мога да разбера настройка на приложението ли е, защото само с него ми се е случвало, или с банката трябва да се разправям. Днес не можах да се свържа с нея, а с китаеца от обслужването не се разбрахме много-много. Не е кой знае какъв проблем, тъй като аз си правя поръчката, но съм мнителна и не ми се иска такова директно плащане, без допълнително потвърждение за заявеното теглене.
По скоро е от банката. С ТБЙ преди беше така, за суми под 100лв.не искаше потвърждение. Променяха приложението и сега всеки път иска потвърждение с код за всяко плащане, колкото и да е дребна сумата.

# 286
Изтрих я, да. Не са големи суми поръчките - около 35 предишния път и 67 лв. сега. Просто винаги до този момент съм получавала код на SMS, когато се разплащам в интернет, независимо от сумата, но реално не помня какви са били стойностите. Благодаря.

# 287
  • софия
За да не се притесняваш, можеш да пускаш поръчките без да запазваш данните на картата. Направили са го малко скрито, но работи:

# 288
Към тези, които са пазарували от сайта - Това, което получавате, същото ли е  като на снимката?

# 289
  • Асеновград
Към тези, които са пазарували от сайта - Това, което получавате, същото ли е  като на снимката?
До тук да. Имам един артикул вместо 4 дойдоха два, писах веднага върнаха сумата. И една чанта която се разши по шева, но за 4лв. толкова. Останалото е отговаряло на съотношението качество/ цена.
Махнаха ми минимума за поръчка, благодаря, че писахте как.

# 290
Винаги преди да поръчам гледам отзивите с реални снимки, така знам какво да очаквам и няма изненади.

# 291
Винаги преди да поръчам гледам отзивите с реални снимки, така знам какво да очаквам и няма изненади.
Къде гледате и кое, аз не разбрах?

# 292
Искам да попитам има ли възможност в сайта за търсене по снимка.
Търсих една рокля от Temu по снимка през опцията на Гугъл.
Видях, че същата може да се закупи от Temu за 58 лв, и същевременно за 25 лв.
Temu явно разполагат с умен софтуер. Изписаха в търсачката "Имаме количества и много модели.
Предлагаме и цени на едро". Хванали са ми всевъзможните търсения, включително и през изображения.

# 293
  • София
Къде гледате и кое, аз не разбрах?
В коментарите към съответната стока се вижда, ако някой клиент е снимал.

# 294
Знам, че е коментирано, но не откривам поста. Припомнете ми как се запазваше в любими.

# 295
  • София
Знам, че е коментирано, но не откривам поста. Припомнете ми как се запазваше в любими.

Втората снимка е да се види къде е списъкът с желанията.

# 296
Мерси много, колко го търсих само ☺

# 297
Отделих 10 часа да разгледам какво се предлага в Temu.
Считам, че сайтът е ценен най-вече защото предлага:
1.Материали за хора със занаяти.
Фризьорски инструменти и аксесоари, козметични уреди и аксесоари, шивашки материали, химически консумативи за рН, домашен майстор, тик так копчета и лепила, градински инструменти, пране и избелване, художествени материали.
Това са ресурси за фризьори, козметици, шивачи, градинари, хим. чистене, художници.Мисля, че се предлагат материали и за фотографи.
2.Спорт,  туризъм, спортна медицина.
Медицински уреди, санитария и консумативи – четки за зъби и клечки, лепенки, стелки, крем за гъбички, уред за кръвно, умни часовници, средства за врастнал нокът  и ушна кал, стетоскоп, хирургични щипки,
вендузи, колани и наколенки, аптечки, очила бифокални,мултифокални, очила за шофиране и пр.
3.Електронни джаджи, крушки и други електрически консумативи.
Освен това, има изобилие от други стоки – чехли, сутиени, някои евтини дрехи, домашни потреби, порцелан, стъкло, пликове за смет, опаковки за храна и алумино-фолиеви еднократни тави, домакински текстил/покривки, спално бельо, пердета/, за бебе – найлонови гащи, шишета и залъгалки, лигавници, пелени и спално бельо, книжарница, чанти от плат, несесери, куфари и раници, портмонета и др.
.

И защо си ни разказала какво има в Тему?! Ние си го знаем това ....

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 23:05 от Anonimen :)

# 298
  • Под кривата круша
Може да се търси по снимка. В търсачката натискате фотоапарата и си избирате снимка.

И още нещо за следене на цените, предполагам много от вас го знаят.
Като отворите даден артикул, натискате на снимката, за да стане на голям екран и после натискате лупата. Показват ви се всички цени в сайта на дадения артикул.

# 299
Може да се търси по снимка. В търсачката натискате фотоапарата и си избирате снимка.

И още нещо за следене на цените, предполагам много от вас го знаят.
Като отворите даден артикул, натискате на снимката, за да стане на голям екран и после натискате лупата. Показват ви се всички цени в сайта на дадения артикул.

Може ли стъпките в снимки, да покажете.
Нещо не се оправям. Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт