Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 55 010
  • 745
  •   3
Отговори
# 630
Някой получавал ли е 180 лв., както пише на линкове? Опитах с нова регистрация на друго устройство, но няма резултат.

# 631
уф.. моята пратка от 28.03 още си стои със статус 'изпратена'... обикновено за толкова време вече е в българия и чака да я вземе куриер. голямо разочарование този път. точно когато разчитах да пристигне навреме.

# 632
  • Pazardjik
И аз имам поръчка , която на 28.03 е минала митница , а днес е последния срок за доставка . Нямам никаква информация .

# 633
Моята е направена на 30.03. По последната актуализация снощи в 22ч е пристигнала на летището в България. Днес очаквам да мине митническата проверка.

# 634
  • Пловдив
Моята е направена на 30.03. По последната актуализация снощи в 22ч е пристигнала на летището в България. Днес очаквам да мине митническата проверка.

Тези дни на митницата са бавни.... моята не е мръднала от 3.04.

# 635
Имам една пратка от 28ми, стои си просто Изпратена, и една пратка от 1ви април, вече е в Бг, но този път не бързам, така че когато искат да идват

# 636
Имам една пратка от 28ми, стои си просто Изпратена, и една пратка от 1ви април, вече е в Бг, но този път не бързам, така че когато искат да идват
А от Тему не получаваш ли съобщения защо се бави пратката?
При мен като няма актуализация за движението на пратката  3 дни, от Тему ми пишат, че ще проверят защо е така, уверяват ме, че ще пристигне навреме или че ще ме компенсират.

# 637
Е, да, пишат ми, аз като питам, ама все тая, само един път ми дадоха компенсация за неъпдейтван статус

# 638
  • Асеновград
Моите от 29.03 си стоят на изпратени на 30.03 и така  вече седмица.

# 639
Имам 2 пратки – от 30 и 31.03. И двете са кацнали снощи на летището, явно с един и същ полет. Интересно ми е дали ще ги получа едновременно, или по различно време.

# 640
Е, да, пишат ми, аз като питам, ама все тая, само един път ми дадоха компенсация за неъпдейтван статус
На мен ми пишат без да ги питам. 😃
Досега нямам забавена пратка, всички идват в срок.

# 641
  • София
https://share.temu.com/EYbKKUJ3xTA
Много ми харесаха тези кутии от последната ми поръчка 😍

# 642
  • Асеновград

Досега никога не са бавени толкова с изпращане.
Тази от 5.4 е влязла в срок на доставка.
Така са всички последни, и се чудя дали не е забавяне, заради премахнатия минимум на сума по поръчка.
След като го премахнаха, започнаха да чакат да пусна още и още поръчки за да ги изпратят заедно в един пакет.
При това всяка е на стойност много над предишния минимум за поръчка.

# 643
Panayotu, според мен техния куриер се е забавил или са забутали някъде пратката и са забравили да я пратят (случвало ми се е с български сайт).
Моята пратка от 30.03 е на летището в България от 04.04, 22ч. Явно има забавяне на митницата, както писа някой (друг път в рамките на ден след пристигането минава митническа обработка).

# 644
  • София
Ето и при мене

Имам още една, която е кацнала на 4-ти. Надявам се да вземат и двете през идващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт