Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 57

• 78 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Пепчо честито внуче! Да расте здраво и щастливо!
Тайна , много се радвам че вече можеш да пишеш. Вярвай, че ще се възстановиш напълно, мила!
Иланг-иланг, патешкото бутче е разкошно!
Чили кон карне.

Салата с риба тон.

Домашни картофки в е.ф.

Паеля с миди и сьомгова пъстърва.

Салатка.

Свински кюфтенца с гъбен сос и елда.

Сьомгов бургер.

# 196
  • Бургас
Пепчо,честито внуче!🍀 Здраво и весело да расте!
С Тайна не знам,какво е станало,но се радвам много,че ни ,,храни,, с вкусотиите си!🍀
Имам няколко питанки за рецептите за милинките и нуделите?🤔
Ох,и още нещо имаше... като се сетя тогава ще питам.

Спагети с кюфтенца и доматен сос

# 197
  • пак на Рив Гош
Шою-рамен (със соев сос в бульона) със свинско терияки (поредното Joy). Нудълите са под всички гарнитури, не се виждат, но са там. И доматена супа.

# 198
  • Варна
Лапад с булгур, пиле със сметана и тиквена кремсупа

# 199
Знаех си, че нещо ще забравя! Пепчо, честито внуче! Да е живо, здраво, палаво и много да ви радва!

У дома бисквитена торта със стара снимка.

# 200
Пенчо, Честито внуче и от мен Hug
Домашна пица за децата без зеленчуци

И баклавичка с готови кори и сиропирана с прясно мляко....

И любимият ми плод...

Успешна нова седмица на всички Hug

# 201
  • София
Пепчо, честита радост! 👶
Здраво и щастливо да расте детенце!

Аз мариновах пилешките филенца, отидох на  пазар... Като се прибрах смених "концепцията" 🤣
Бях купила крилца- мариновах ги и ги пуснах във фраера

Филенцата- утре.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:44 от AnyHr

# 202
  • София
ПОПСКА ЯХНИЯ СЪС СВИНСКО МЕСО
нови са  снимки от днес

и нещо бързо тъй като имах изостанали ябълчици , за първи път го забърквам  и той се оказа много хубав, влажен, мек и ароматен по идея на Йоли
КЕЙК С ЯБЪЛКИ - APPLE CAKE

https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2024/02/apple-cake.html

# 203
  • Калифорния, САЩ
Един много бърз кекс за утрешната закуска на ММ.

Закуската на малкия мъж - панини с песто, маслинена паста и кашкавал, яйце и малини. И топло какао, което не снимах. Това го приготвих много бързо преди осем, за да мога да ида на неделната осемкилометрова редовна разходка с дружка.

Пак за малкия пубер - тези зеленчуци с хумус, и си взе един и половина от тези прекрасни стекове ( от пънчета на гъби са, вегетариански). Яде без хляб, но се нахрани добре. За довечера ще сваря свински джоланчета за ММ, обича ги на гъста супа, тип пача.

# 204
Днешната закуска - пържени филийки

Днешната вечеря - огретен с броколи и бекон по рецепта на Мики. Този път сложих и карфиол, супер стана. Благодаря за рецептата, Мики! ❤️

И аз се надявам, че Лабрекс е добре, харесват ми нейните рецепти и често ги правя.
Дара , забелязах, че макар да не се отбелязва в момента харесването на поста,  щом си кликнала, по-късно се вижда.
Да се редактирам. Преди няколко дни се получаваше това, което писах по-горе. Тази сутрин виждам, че не са се отбелязали харесванията ми. Аз харесвам всеки пост.

Хубава нова седмица! ❤️

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 06:52 от Fortuna

# 205
  • София-Младост
Брауни

Снощи направих и това с червено цвекло по рецепта на пеп-4о, но няма да остане за снимка.

# 206
  • под тепетата
Супа спанак за мъжка закуска

И салата с мариновано домашно сиренце

Хубав ден и успешна седмица!

# 207
  • Plovdiv

Гювеч/яхния със заешко от мен

Някой беше направил яйчена японска салата, не помня кой, но ако се познае може ли рецептата

# 208
  • там където има винаги вятър
Fortuna и аз харесвам всеки пост. Някои от нещата няма да ги ядем, но това не означава че не са вкусни. Всеки приготвя това което "върви" в къщи. Сега отворих последните 4 страници. От вкусно, по-вкусно. Разпечатах си няколко рецепти. Обичам да правя нещо, което не съм правила,колкото и обикновено да е.

Както някой беше писал преди няколко страници и ние обичаме гъсти супи Wink
Тази е от ММ, от воденички.

Пак от него, малки кюфтенца.

Салатата е от мен, че доматите ги беля.

Когато ти донесат:

Резултата: пухкави кексчета

Само половината са с орехи, останалите - без, заради малкото и каката, която не ги яде.

Нали са до мен, уйдисвам заради внучките.
Скрит текст:
В събота късно, дъщеря ми звъни. "Донесоха ми презрели банани. Нямаш ли някоя рецепта да направиш утре нещо с тях, докато децата са при теб" И да нямам, търсих. Открих тая на Супичка

Колкото и да съм уморена, заслужава си труда заради най-малкото ни за сега бонбонче.

# 209

Канелони с кайма

Общи условия

Активация на акаунт