Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 35 717
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Аз имам две за нощници тип рокля с копчета за кърмене,удобни са.
Но също така помня че ми беше протекло после петна,пратих ги мм да ги пере и той ми доне се обикновена две части и не ми е стягала на раната, но ластика е лек.

За козметика и аз нз каката е къпана с най-обикновена-бг на Бочко и Тео бебе казах си че няма смисъл от скъпа козметика,ако има проблемна кожа тогава.
За второто ми е малко гузно,че ще износва и може да купя нещо по-скъпо😁🤔Мустела нз.
Бях купила едно лято Юриаж против слънце +измиващо ами нищо особено сякаш.

П.с.С помпичка е най-удобно!

# 346
Аз ползвах козметиката на Baby Dove и бях супер доволна.

# 347
Аз не съм забелязвала такива контракции или някакви болки.
Болките в кръста и между краката изчезнаха след като спрях да работя и не стоя по 8ч. на бюрото.
Бебчето е доста активно и се радвам на всяко негово движение.

За козметика ще започна с бочко, бебо или хип и ще преценя дали реагира добре.

# 348
  • София
За козметика мисля да заложа на Бочко. Дано реагира добре.

# 349
Аз за козметиката мисля да заложа на Мустела. Сега за стриите се мажа с Мустела и съм доволна.

# 350
Момичета ново 20 при мен.Будя се по едно време през нощта,тениската ми мокра чак лепкава..Потекла ми каластра и от другата гърда.Ама яко.На първата ми е мокро около зърното само,сега на втората грамадно петно.Ужас.Направо немога да повярвам.При вас как е,от и двете гэрди ли имате или от едната?Който има де Confused

# 351
Момичета ново 20 при мен.Будя се по едно време през нощта,тениската ми мокра чак лепкава..Потекла ми каластра и от другата гърда.Ама яко.На първата ми е мокро около зърното само,сега на втората грамадно петно.Ужас.Направо немога да повярвам.При вас как е,от и двете гэрди ли имате или от едната?Който има де Confused
Тече и от двете, все още не толкова силно. С дъщеря ми ако знаеш какво беше... Нищо не помагаше спях с кърпи под мен всичко беше мокро, нито подплънките нито нищо. Наистина беше много гадно

# 352
Наистина е неприятно,чак се уплаших дали е нормално такова количество да изтича.Но явно да.Тия хормони ще ни побъркат

# 353
Наистина е неприятно,чак се уплаших дали е нормално такова количество да изтича.Но явно да.Тия хормони ще ни побъркат
Според мен е нормално. Аз нали ти казвам беше нещо ужасно, особено след като родих. То буквално си течеше и аз се питах тогава нормално ли е. Лекарката ми тогава ми обясни, че когато особено настъпва време за хранене почва да тече по-обилно(нещо от типа на биологичен часовник) викам егати нормалното кравата не пуска толкова мляко 😂😂

# 354
  • Варна
В Интернет ми излизат клипчета как си събират тази коластра за да я дават на бебето после. Колко полезна била..... По принцип може би е знак, че ще си имате хубава кърма Wink

# 355
В Интернет ми излизат клипчета как си събират тази коластра за да я дават на бебето после. Колко полезна била..... По принцип може би е знак, че ще си имате хубава кърма Wink
Не знам до колко е знак това, при мен кърмата доста бързо стана нехранителна. Надявам се този път да си е качествена за по-дълго време.

# 356
Mkyorova, как разбра ме кърмата ти е нехранителна, чувала съм че навремето така на баба ми са и казали защото и била рядка кърмата?

# 357
Няма такова нещо като нехранителна кърма... Кърмата си мени свойствата в зависимост от нуждите на бебето. Като го чуя това и се изприщвам.

# 358
Аз много искам да кърмя,много съм надъхана и ще направя всичко възможно да се получи.И аз се надявам да потръгне всичко наред.Иначе няма как да я събирам,тя си ми изтича само докато спя.Явно като се въртя в леглото и натискам гърдата и си потича.А не е хубаво да се цеди сега.Поне така знам аз

# 359
Аз вече настръхвам само при думата кърмене иначе никога не съм мислела че ми е нехранителна или нещо подобно не съм се втелясвала въобще, организма си знае работата 2години, 4 месеца кърмих.. 😅😃

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 08:30 от G•H•

Общи условия

Активация на акаунт