Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 33 735
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
  • София
За момиченца има много сладки неща. Simple Smile  И за момченцата също, но малките госпожици за по-атрактивни.
Много сладки диадемки, Мими. Simple Smile

# 166
Нали, да 🌸Нз дали сиснсей е подходящо за бебета, но айде едни диадеми поне

# 167
Sinsay имат не лоши дрешки, на доста ниски цени. Да, свиват се, но за парите и времето, което се ползват са си ок.

# 168
Така е и каката има доста неща от там😀

# 169
Много са сладки диадемките от синсей, ще се огледам и аз за такива.
Които очакват второ/трето дете - ще спирате ли първото от градина покрай раждането?

# 170
При нас бебето ще се появи покрай завършването на предучилищна и мисля да си ходи, ама ще се решава в движение.

# 171
Наистина за момиченца има много сладурски неща Heart Eyes
За запека искам да кажа,че аз си го влача отначалото.И преди нещата не бяха розови а пък от както съм бременна още повече се усложниха.Аз гледам да давам съвети на момичетата,които също страдат от запек,какво та мен ми е помогнало.Този път ще се похваля,че всеки ден от 1 седмица насам ходя до WC,което за мен е голямо постижение и облекчение.Всеки ден закусвам мюсли с прясно мляко.А преди само мажех филии и правех сандвичи.Наистина само сухата храна пречи определено.Искам да се постарая малко повече в храненето,че неискам да съм +25-30 кг накрая Confused

# 172
Много са сладки диадемките от синсей, ще се огледам и аз за такива.
Които очакват второ/трето дете - ще спирате ли първото от градина покрай раждането?

По-вероятно е да не го спирам принудително. Четвърта група е и имат много работа април - готвят концерт, учат, открити уроци ще има от допълнителните дейности. Единствено го подготвям, че по всяка вероятност няма да мога да присъствам на откритите уроци, ако са април. Стискам си палци да е здрав и това е.

# 173
При нас диадемите бяха срещу касата при фибички и др

АГ ми изписа феро фолгама както преди нисък хемоглобин и желязо.....
Нищо ново.
Аз и сега не я пускам много макс седмица и после не я водя по 3-4 седм.(така откакто съм в отпуска, болничен от дек.)А от април я спирам окончателно и нз кога ще я пусна ...чак септември или дори още по-късно като направи поне 6м малкото не съм решила....🫥
1 група

# 174
Момичета а какви са Ви стойностите на желязото и феритина?

# 175
И ние днес бяхме на пазар, взехме креватче Next to me, пердета за стаята, ваничка и хавлия. 💗💗💗

# 176
В 22 седмица, резултатите ми бяха:
- желязо 15.3
-феритин 25.97
- хемоглобин 121

Още не съм почнала да взимам желязо, но мисля че ще се наложи скоро
Момичета а какви са Ви стойностите на желязото и феритина?

# 177
Супер стойности,мога само да си мечтая .....🙂
Феритин има ли друго име,не виждам да ми е пускал....
Моите са трагични х-101
Ж-7.16
По лепенката имах доста кръв от кръвните май е спукана вена, да не е нещо по-лошо 😔с нещо може ли да мажа да се разнесе бързо.....

# 178
А не ти ли е отпаднало, уморено или да имаш главоболие, лошо настроение?? Аз по принцип започнах с доста по-високи стойности ( винаги съм била по-към Горна граница), и сега изпитвам леко тези неща като са ми паднали повечко стойностите.
Но да си кажа, аз съм любител главно на месо и обичам и риба и ми присъстват всеки ден в менюто. Плюс харесвам много и неща като спанак, ядки и кайсии. Имам и предразположеност към гестационен диабет и затова по-принцип от ден едно на положителен теста, във всяко хранене имам протеин( примерно яйца, котич, нахут и тн) и съм намалила въглехидрата. Та като цяло диетата винаги помага… и въпреки това бебето “ тегли” наистина здраво…
Супер стойности,мога само да си мечтая .....🙂
Феритин има ли друго име,не виждам да ми е пускал....
Моите са трагични х-101
Ж-7.16
По лепенката имах доста кръв от кръвните май е спукана вена, да не е нещо по-лошо 😔с нещо може ли да мажа да се разнесе бързо.....

# 179
И на мен не ми е пускан феритин

Общи условия

Активация на акаунт