Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 35 881
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
За количката:дъждобран,матраче и някоя музикална играчка да виси,някои купуват и мрежа,но според мен ще стане като парник вътре 🤯
Матрак от каката на пиер кардин-айко+протектор+дървена кошара
Аспиратор на Носко(8м беше и мн запушен носа) +физ рр задължително
Ножичка и т.н.-Купих цял комплект от Хиполенд  на лорели е марката с цип страхотно,вс прибрано,че предните бяха на части и ги пръснах 😁

# 256
Защо да стане като парник от мрежата? Нищо подобно, по никакъв начин няма да спарва вътре. Според мен е задължителна покупка за вечерните разходки, за да не го хапят комарите мъника. В Пловдив поне имаме доста от летящите гадинки.

# 257
Като казахте дъждобран и комарник на ДМ.. универсални ли са, хубави ли са? Взех количка на Кикабу и смятам да взема обикновени комарник и дъждобран, че като знам летните дъждове Joy

Иначе за бельото за болница.. бикини на НМ мисля(не съм поръчала още) над пъпа дали ще са окей? (под пъпа сигурно ще опира на лепенката)
ПС какво е лингин?

# 258
Момичета,как сте с коремите?Моя е 98 см станал,пораснал е с близо 5 см за един месец Grinning Ще си го покажа,вече съм в 7ми месец официално Blush

# 259
  • София
Много сладко коремче Simple Smile

Аз днес измерих моето за първи път - 90см, в 23гс. За една седмица съм +200грама, като от ден/два не съм ходила до WC....чудя се дали е притеснително или по-скоро се вглъбявам. Какво мислите, вие по колко грама качвате на седмица?

# 260
Лигнин е санитарен материал като по-дебел памук си го представи или по-абсорбираща марля. Навремето майка ми го е ползвала вместо дамска превръзка.
Като казахте дъждобран и комарник на ДМ.. универсални ли са, хубави ли са? Взех количка на Кикабу и смятам да взема обикновени комарник и дъждобран, че като знам летните дъждове Joy

Иначе за бельото за болница.. бикини на НМ мисля(не съм поръчала още) над пъпа дали ще са окей? (под пъпа сигурно ще опира на лепенката)
ПС какво е лингин?

# 261
Оййй Дени 😊

Моя не съм го мерила, но ми се струва много голям в 7 месец:

# 262
Моят също ми се струва много пораснал 29+5 🙄 Макар че на моменти не се чувствам бременна, нито ми тежи, нито нищо.

И като съм легнала изчезва 🤣

Влизам в 30 седмица в четвъртък, почвам да се панирам...

# 263
  • Пловдив
Нищо такова с мрежест комарник. Напротив, далеч по-добра опция от мятането на пелени да им пази сянка и от насекоми, както много практикуват.

Трябва си, защото с бебе няма много опции за комарите - комарник и ултразвукови устройства / евентуално и някакви с етерични масла (и за двете нямам мнение доколко са ефективни, не съм изпозлвала).

# 264
И моя корем е голям в 29та седмица... Най-интересното е, че преди Коледа нямах никакъв корем и то Коледа като почна да расте... И сега долу горе на 1 ниво стои или поне не се забелязва толкова, че расте... Ама тогава беше фрапиращо Satisfied

# 265
И вие сте с хубави коремчета Blush И аз незнам малък ли ми е,голям ли ми е.Мока,ти си в по-голяма седмица,може би е нормално.Аз пък като легна пак ми стои щръкнал  Rolling Eyes

# 266
  • Пловдив
Сега видях и за коремчетата - моят никога не съм го мерила, но сега специално станах да проверя - 92 см, 29+2 Grinning ами расте си, вчера вече едвам си закопчах зимното яке... Много забавно беше с топлите дни като свалих зимното яке и почнаха да ме срещат разни познати, които не знаеха, че съм бременна (а сме се виждали нали последните месеци) - такива погледи и учудени реакции отнесох Grinning

И кг си качвам, стартирах 52,5, вече съм 61, но и според АГ, и според калкулатори си е в рамките на нормалното. Струва ми се, че може и да кача малко повече отколкото с баткото - тогава стартирах с 57-58 и влязох да раждам около 70.

# 267
И моя корем е голям в 29та седмица... Най-интересното е, че преди Коледа нямах никакъв корем и то Коледа като почна да расте... И сега долу горе на 1 ниво стои или поне не се забелязва толкова, че расте... Ама тогава беше фрапиращо Satisfied

Същото и при мен, по празниците изобщо не личеше, че съм бременна. После порасна за една седмица до това ниво и сега така си седи Grinning

# 268
Многоо сладки коремчетаааа 🍀❤️ Да сте ми здрави момичета и леко да го избутаме!

Мен ме е срам да се кача, като ви гледам какви сте финни въпреки коремчетата 🤣 моят корем все едно не е толкова голям или поне не ми изглежда много, защото винаги съм си имала коремче. Официално и аз съм в 7ми месец.

# 269
Аз точно не съм от най-фините, просто съм висока Grinning

Имам въпрос, момичета. Планирам да повивам бебето върху скрин. Има ли нужда да вземам такъв повивалник https://floor-decor.bg/collections/povivalnitsi/products/altitud … rafit-dab-4020049 или е достатъчно да взема само подложка за повиване, която обаче е твърда - https://visvitalis.bg/product/albero-mio-tvarda-podlojka-za-povi … 47-sm-slonche-434

Твърдата може ли да седи самостоятелно в/у скрин или задължително трябва да има допълнителния повивалник? И ако не може, то защо има и твърди, и меки?

Общи условия

Активация на акаунт