Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 739
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
От масовите марки, на ДМ памперсите най-много са ми допадали. Имат и еко серия произведена с по-малко химикали и избелващи вещества. Сега ще пробвам Eco by Nati и Woopies. С нито едно от двете деца не съм купувала повече от 1 пакет предварително, защото много зависи колко голямо се роди и как наддава.

# 646
Аз кихам много 😅 не знам има ли връзка или не  но от скоро като започна серия и не се спирам. ММ нон стоп ме пита какво ми става. Лошото е, че имам чувството, че ще се напишкам и няма да успея да се контролирам. Като усетя накъде отиват нещата стискам краката и чакам да отмине серията 😅

# 647
Въй да кихам всеки ден и то по няколко пъти, но не наведнъж,не  серия ...мислех че се разболявам и съм на тръни 😁

С каката основно бяхна на пуфус не помня обаче размер ....минахме и други марки и пак се върнах.
Похвалиха ми дм премиум и на мен,сега нз.
И аз не мисля да се запасявам с това защото каката се роди голяма и ядеше доста 😁все пак пакет макс два за месец да ми стигнат примерно....

# 648
LucyFord беше писала преди време пак за памперсите на DM и аз си взех от тях 😀
Първоначално бях се спряла на Памперс или Пуфис, но от няколко мои приятелки чух противоречиви мнения и за двете марки и реших да пробвам нещо не толкова масово. Взех си 100бр. размер 1 и 200бр. размер 2. Може би малко се презапасих, но гледах в ТикТок някакви клипчета, как в началото сменяме памперсите по около 10 пъти на денонощие и сметнах, че ще ми трябват около 300 броя 😀

# 649
Аз бях с памперс премиум кеър, като първият месец ползвах 0 размер 😅.
Първите 40 дни, когато траеше голямото акане, средно сменяхме по 8-10 пелени на ден, после намаляха драстично.
Като беше на 9 месеца открих многократните пелени Simple Smile

# 650
И аз така помня и съм чела поне по 8 на ден

# 651
Pauly, повярвай ми, едва ли има човек който да те разбере по-добре от мен за кихането!!! Аз се събуждам и вместо да кажа добро утро на ММ го събуждам с кихането ми 😂😂 не знам дали не развивам някаква алергия към котката, въпреки че никога не съм имала, според АГ е ринит придобит по време на бременността, силно се надявам да изчезне след раждането, но определено не съм болна.

# 652
На мен носът ми е постоянно със секрети. Бели са и са най-много сутрин и вечер. Четох, че лигавицата в носа по време на бременност става доста чувствителна. Та може и с кихането да има общо. Иначе много мразя да кихам. Понякога ме заболява корема. Гледам да се наглася в някоя удобна поза. Ако съм отпусната и ме стяга ужасно много.

# 653
  • София
Дааа, и мен много ме стяга корема като кихам, особено ако съм легнала на една страна - ужас! Направо ме пробожда. И когато имам време за реакция, се намествам и аз.

# 654
pauly Дано не са ги развалили да ме псуваш Grinning Grinning Grinning

# 655
И аз кихам,но имам ринит,та не му мисля толкова.Носът ми е запушен,през нощта най-вече и е много гадно.

# 656
И аз имам проблеми с носа, по принцип си имам и синузит, но сутрин се събуждам запушена отвсякъде. Чак така не съм била никога.

Идвам си от преглед с голямото бебе 🤣 Почти 1600 гр в 31 седмица, като освен това ми каза "много дълъг крак" и за пореден път ми каза, че ще е висока. Приключвам с купуването на 50-ти размер в такъв случай.

# 657
1600гр в 31 седмица си е супер, доколкото знам. Нее е голямо бебето. Така ли ти казаха или ти така мислиш?

И аз имам проблеми с носа, по принцип си имам и синузит, но сутрин се събуждам запушена отвсякъде. Чак така не съм била никога.

Идвам си от преглед с голямото бебе 🤣 Почти 1600 гр в 31 седмица, като освен това ми каза "много дълъг крак" и за пореден път ми каза, че ще е висока. Приключвам с купуването на 50-ти размер в такъв случай.

# 658
Момичета, никак не вдигам магнезия и АГ ми изписа Диаспорал към Магнерот-а (много ми е трудно да пия прахчета).
Иначе за носа (понеже аз съм пак с ушна инфекция), УНГ-то ми препоръча Голдисепт. Каза до април да си пръскам и е безопасен и за малки дечица (има сребърни и златни частици).

# 659

Май изобщо не са нужни 50😁

Общи условия

Активация на акаунт