Турски Филми и Сериали - Обща тема - Тема 16

• 103 813
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • Дубай
Морнинг, дружки!
Промо постер  за новия сериал на канал ATV "/Bir Gece Masali/Приказка за една нощ" с Бурак Дениз и Су Бурджу Язгъ Джошкун. Премиера  през септември

Бирсен Алтунташ потвърждава, че Мелиса Аслъ Памук очаква бебе!
Актрисата, която отказа предложения за телевизионни сериали и филми поради бременността си, прикри растящото си коремче, носейки широки рокли на гала представянето на гримьора Серхат Шен в Баку.

# 736
  • София
Рабиа и Исмаил
Които както знаем ще участват в проект на Осман Сънав - Сляпа точка

Скрит текст:
Още от звездите Heart

Красивата Мирай Данер Heart

И един симпатяга който е рожденник днес - Денизджан да е жив и здрав и много успешен.Страхотно се справят с Мирай Heart

Тази Рабиа защо така не ме впечатлява, не знам. Veda Mektubu не го и догледах. И в Duy Beni - също.

Neslihan Atagül не я следя редовно, но има нещо нездраво в този брак, според мен. Не може при тези изцепки на  Kadir Doğulu (хич не го харесвам), тя да се прави на сляпа и глуха. Да им е живо и здраво детето, и дано не е опит да превъзпитава мъжа си така, защото практиката сочи, че този похват е неуспешен.

Rüzgarli Tepe- засега много химия между ГГ. Браво!

Bir Gece Masali бих гледала заради Бурак Дениз. Много добър актьор.

# 737
И аз не съм фенка на Рабиа повече ми харесва мъжката част и Сюмейе.

Чаалар Ертурул със семейството си Heart

Алп Навруз навръщане от Бодрум в компанията на певицата Симге.

Ново от Рожбин / Дивак

И това момче виждам ,че го харесвате да е разкош от мен аз пък много харесвам партньорката му визуално не съм ги гледала никога иначе.

# 738
  • София
Скрит текст:

Ново от Рожбин / Дивак

И това момче виждам ,че го харесвате да е разкош от мен аз пък много харесвам партньорката му визуално не съм ги гледала никога иначе.

За първи път го мернах в клип някакъв из соц. мрежи. Страхотна харизма има този мъж. И с Ямур са топ екранна двойка. А аз дневни сериали НЕ харесвам.

# 739
Скрит текст:

Ново от Рожбин / Дивак

За първи път го мернах в клип някакъв из соц. мрежи. Страхотна харизма има този мъж. И с Ямур са топ екранна двойка. А аз дневни сериали НЕ харесвам.
Дневен сериал само един гледах до някъде и то защото баба го гледаше като го даваха тука навремето иначе бях много запалена по Морска звезда а този който го даваха беше по БТВ с Йозге Яъз и бившия Гьокберк. 90 серии се гледат и чакаш някакво действие като в индийски сериал ми идва малко мудно и адски монотонно.
Чух го как пее гледала съм тук таме някой откъс ,че тогава моя приятелка ми го хвалеше като започна и ми разправяше ,че е интересен та покрай нея каквото съм видяла.Прави ми впечатление ,че всичките жени са много красиви момичета сега купиха и друг пак по нашата тв и там главната е хубава.Гледах няколко серии от него ама главния ми е много груб.Не знам не може да ме хване всичко ,но това момче и има сега някакъв друг който гледа друга приятелка много ги хвалят

# 740
  • Дубай
Аз много харесах кървави цветя и особено Баран и Ямур, но това протакане и чудене на някои сцени  , като в индийските сериали ме оставят на клипчета. Същото и във Ветровит хълм!Много  химия имат, повече и от  праймтайма на някои сериали  даже

# 741
Бонбона Ахсен вече на сета на Гений

# 742
Още една Не-фенка на Рабиа. Много е красива, играе не лошо, но това покрай Дуй Бени ме отблъсна от нея. Не ми изглежда искрена, изкуствена ми е, малко позьорска и леко Драма куийн. А феновете й от ТТ, които сипеха обиди по всички от ДБ, заради нея, ме накараха съвсем да не ми харесва.
Исмаил обаче ми харесва и не съм сигурна дали ще видя тази Сляпа точка все още.

Лека бременност на Неслихан. Те с Кадир са от толкоз време заедно, явно си се харесват. Аз не ги харесвам и двамата. Нито по отделно, нито заедно. За много хора Неслихан е най-добрата драматична актриса в Турция, за мен лично- не. Сълзите, сополите и крещенето във всичките й образи ми идва мнооого в повече. Ако не бяха Бурак и най-вече Каан и тяхната прекрасна игра, нямаше да гледам изобщо Кара Севда.

Дидке, Ахсенче😍 Нямам търпение за Деха. Това ще е сериала на сезона, усещам го😀

# 743
  • Дубай
Ахсенчето е много сладка... По-добра актриса е от Деврим, бившата партньорка на Арас... Радвам се, че я замени.

# 744
  • София
Аз много харесах кървави цветя и особено Баран и Ямур, но това протакане и чудене на някои сцени  , като в индийските сериали ме оставят на клипчета. Същото и във Ветровит хълм!Много  химия имат, повече и от  праймтайма на някои сериали  даже
Да, но за дневните сериали важат големи рестрикции, та затова така. Стигнах до еп. 90 на "Ветровитият хълм"- много химия. ГГ не съм ги чувала и виждала досега, но са топ. Както не бях чувала за Баръш Б. и Ямур.

Кара Севда гледах заради Бурак. Не съм му голям фен, но ми харесва играта му. Последните му проекти, обаче, не са моето, но са успешни.

Цитат
но това покрай Дуй Бени ме отблъсна от нея
Даже не съм и чула, че е имало нещо. Гледах няколко серии и се отказах.

Другите, които не ме впечатлиха, са: Джемре Байсель и Бурак Челик в "По-красива от теб". За модели стават, ама за актьори- тц. Поне според мен.

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 18:51 от missence

# 745
Имаше, имаше. Според феновете на Рабиа в ТТ направо е имало продукционна конспирация срещу света Рабиа😆
На мен ми хареса ДБени иначе като продукция. Бяха засегнати интересни въпроси сред подрастващите и като цяло остави послание. Напомни ми и за едно от любимите ми сериалчета "В очакване на Слънцето.
Аз Джемре я гледах в Рамо и там много си я харесах. Този последния й романтичен обаче не съм го гледала...Изглеждат ми като готина двойка с Алперен, та ще е интересно какво ще направят. Той ми е особено симпатичен😊

# 746
  • София
Имаше, имаше. Според феновете на Рабиа в ТТ направо е имало продукционна конспирация срещу света Рабиа😆
На мен ми хареса ДБени иначе като продукция. Бяха засегнати интересни въпроси сред подрастващите и като цяло остави послание. Напомни ми и за едно от любимите ми сериалчета "В очакване на Слънцето.
Аз Джемре я гледах в Рамо и там много си я харесах. Този последния й романтичен обаче не съм го гледала...Изглеждат ми като готина двойка с Алперен, та ще е интересно какво ще направят. Той ми е особено симпатичен😊
Единственият сериал с ученици, който ми е харесал, е точно "В очакване на Слънцето". Керен и Ханде бяха брилянтни.

# 747
Рабиа и Бахар от ЗИ са Драма Куин просто си го доказаха.
Като заговорихте за Ханде Д и нея я оцених във времето.

https://x.com/i/status/1819082527296155923

# 748
Дружки ,тук съм и гледам че напредваме и сте се разписали но в момента не мога да пусна новата тема.  Утре ще я публикувам. Да не я затворят тази, ко стигнете 51 стр.
Имаме нова шапка за темата много е готина. Heart Eyes
харесах я от нета и я гепих.

# 749
  • София
Рабиа и Бахар от ЗИ са Драма Куин просто си го доказаха.
Като заговорихте за Ханде Д и нея я оцених във времето.

Скрит текст:
Ханде още тогава си личеше, че е нешлифован диамант. Сега е топ.
Какво е ЗИ?

Сега ме накарахте да се върна към Hande Dogandemir, Мурат Й., Туба, Джансел Елчин, Elçin Sangu, Баръш Ардуч, Сонгюл Й., Ceyda Düvenci, Tardu Flordun. Ех, остарявам! Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт