Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 347
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
И аз да се включа отново!

Да видим Туба отпред на др. снимка...
#ТубаБююкюстюн
Туба на представянето на четвъртата книга на Омур Сабунджуоулу „На моята майка и моята дъщеря“

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246748%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

От Instagram muhabironline интервю с Туба #TubaBüyüküstün

- Добре дошла, г-жо Туба. Тъй като вие също сте писали в книгата, вие всъщност сте господарката на къщата. „На моята майка и моята дъщеря“ е четвъртата книга на г-жа Омур. И отново, това е социална отговорност за момичетата. Какво казваш?
Туба: Много е ценно да си в такъв бизнес. Благодаря ви много, че ми дадохте тази възможност. Какво означава. С други думи, момичетата и техните майки са много чувствителна тема и за мен не беше лесно да пиша. Спомням си, че много мислех за това. Беше доста малко. да
Но това беше мистерия, която четях с удоволствие. И така, след като го взех, обичах да чета историите на всички. Целта й е много добра. Това е много красива книга до мозъка на костите си.
- Г-жо Омур, вие сте финансирали всичко сама. Г-жа Туба, която рядко виждаме, дори нощем. Тя пише във вашата книга и днес е тук.

- Колко съм щастлива. Толкова се радвам, че дойде. Много исках тя да дойде. Всъщност наистина се борех да сглобя тази история и да намеря общи неща. Нека ви кажа и това. Много се радвам, че идеята за тази книга, тоест „На моята майка и моята дъщеря“ беше първото заглавие, което ми хрумна, когато я написах. Благодаря Туба..

- Каква е конкретната причина?
- Първо, тя е прекрасна майка. Красотата на сърцето ти вече се отразява на лицето ти.

Състоя се представяне на четвъртата книга на Омур Сабунчуоглу „На моята майка и моята дъщеря“, приходите от която ще бъдат използвани за обучение на деца, пострадали от земетресението на 6 февруари. Туба Бююкюстюн, която участва в книгата, изрази чувствата си относно книгата, в която участва. #tubabüyüküstün #tomymotheranddaughter #ömürsabuncuoğlu
видеото...
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246745%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

# 496
Още няколко снимки
Туба е с много елегантен гащеризон.
Този е трети за тази година.

И още

И

Утре си очаквам нова изненада, че свикнах да има всеки ден.
Лека

# 497
Среднощен привет, момичета

И днес сме имали още емоции покрай  представянето на  четвъртата книгата на Омур Сабунджуоулу „На моята майка и моята дъщеря“, в която  Туба има свой разказ    А междувременно са продължили да излизат снимки и видеа от вчерашното събитие на Elle Style Awards    
Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили с нас
Злати, Вичи, Снинова

Направих гифчета на видеата, така, че да можем да виждаме Туба директно Hands V

От вчера от връчването на наградата на Озгюр Мансур от Туба Yum
Преди

По време

И след

Туба с Бурак Санук преди представянето й вчера Hands V

И една снимка, която Бурак е споделил в ИГ си, а Туба е репостнала

От днес при представянето на четвъртата книгата на Омур Сабунджуоулу „На моята майка и моята дъщеря“ , където двете отговарят на въпросите на журналисти    

Тук изглежда друг журналист й задава малко провокативни въпроси.
И Туба му отговаря с въпрос
Burcu
@burjusworld
Tuba gazetecilere hakkındaki dedikoduları sorarken 😂
#TubaBüyüküstün
Преведено от турски от
Туба пита журналистите за слуховете за нея 😂
https://twitter.com/i/status/1798029816039620888

Интересно би ми било да видя какво си говорят Grinning
Харесва ми, че вече се държи така спокойно и с доза майтап с журналята на провокативните им въпроси    

В ТТ и ВК се появи комбинирано видео от Кан.
Загуби ми се линка от ТТ, а този от ВК е късия Rolling Eyes
https://vk.com/video-63875573_456246751

Ето гифче  само с Туба от него Hands Thumbsup
Grinning

Хайде стига толкова    
Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 05 юни 2024, 01:44 от kanti

# 498
Добро утро,момичета!

Благодаря на Вичи ,Снинова и Канти ,за появилите се нови снимки и гифчета! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Да спомена ако ви интересува,че водещите на събитието са съпрузите актьори Седеф Авджъ и Къванч Касабалъ.Гледала съм ги в доста сериали!

Туба ни е споделила всичко за облеклото си от вечерта на наградите!
Туба е добавила към Instagram #TubaBüyüküstün
В такава прекрасна нощ се радвам да връча наградата на моя скъп приятел @OzgurMasur, чиито истории нося щастливо със себе си от много години. Нося страхотна рокля, която той е проектирал @elleturkiye #ellestyleawards
Стил @buraksanuk
Рокля @ozgurmasur
Моите бижута @bvlgari
Моите обувки @gianvitorossi
Коса @serkanyildirim
Грим аз Simple Smile 🦋✨

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
Имаме книга..
За майките и дъщерите им.. Чели ли сте? @omursabuncuoglu

Популярен арабски сайт Gorgeous

Статия от арабите

Желая ви приятен ден!

# 499
Здравейте
               Злати Канти    Снинова  Линка  Благодаря ви момичета,за снимките,преводите,гифчета, за всичко.

Малките радости и малките неща струват повече от големите. Една разходка в пролетното утро е по-хубава от сто километрово пътешествие с най-бързия автомобил и знаеш ли защо? Защото е наситена с аромати, изпълнена е с неща, които растат. Имаш достатъчно време да търсиш и да откриваш...
Рей Бредбъри

Приятен следобед,дами   

# 500
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
От снощните снимки, които Туба сложи в Инстаграма си, тази  вече ми е най-любима.

Днес ни е споделила картина и бои. Картината я е показвала и преди, явно я довършва. Но по-интересното е, че това го е споделила от Сохо хотел Истанбул. Защо ли е там и рисува там? Няма спирка, очаквам да видя какво следва.
За документалния филм, който излиза в други ден, дали няма да има някакво мероприятие? Изобщо тази година Туба няма спиране.

Другото, което снощи ме осени, че от началото на годината Туба непрекъснато е с колеги от различните и проекти. С Халит снима СНУ, С Мурат беше в Кан, с колеги от 20 минути в Бодрум и после със Серкан и Седа. И накрая вчера на представянето на книгата с Еврим Алася от Пленителната.
И накрая не мога да не повторя и тази снимка. време е за вечеря

И както се казва Бон апети!

# 501
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за всичко, което сте открили и споделили днес
Злати, Вичи, Снинова

Туба малко ни поразглези тези дни Свикнахме на много и изобилна информация подкрепена с обилен снимков и видеоматериал  
Но и днес все пак ни е информирала лкак е минал денят й. Момичето ни не може да седи и да бездейства. Все с нещо трябва да се занимава. И днес е намерила време и вдъхновение да рисува Но се чудя защо все още е в този тузарски хотел? Нали си има жилище в Истанбул. Защо не си отиде в къщи?  Вярно, че Elle Turkyie плаща, но мисля, че не е само това. Hands V Може да има още нещо, за което Туба е ангажирана. Може и да е във връзка с премиерата на документалния филм в петък, за която Снинова ни информира Rolling Eyes
Освен в "Пленителката" Туба е играла с Еврам Аласия и в "Под липите"    
Руските дружки от ТуКи-то са превели написаното от Омюр Сабунджуоглу в ИГ Flowers Hibiscus
С инстаграм Омюр Сабунджуоглу #TubaBüyüküstün

Вчера мы выпустили мою четвертую книгу «Моей матери и моей дочери». Прежде всего, я хотела бы поблагодарить все уважаемые имена, которые были включены в нашу книгу в письмах, которые были написаны. Дорогой Тубе Бюйюкюстюн, посетивший вчера нашу презентацию, спасибо вам и я благодарю вас за вашу поддержку. Продажей этой книги мы поддержим образование наших детей, пострадавших в зоне землетрясения 6 февраля. Я еще раз благодарю вас за ваши предложения, льющиеся из вашего сердца на бумагу и ваши нежные сердца 💕🧿🥰

Отдавна не съм ви споделяла нещо за душата. Слагам ви една от прекрасните поучителни истории на Мечо Пух и Прасчо Kissing Heart
Скрит текст:
Прасенце? " каза Пух.
"Да? " каза Прасчо.
"Страх ме е", каза Пух.
За миг настана тишина.
"Искате ли да поговорим за това? " попита Прасчо, когато Пух изглежда не казва нищо повече.
"Просто съм толкова уплашен", изтърка Пух.
"Толкова неспокойна. Защото не чувствам, че нещата се подобряват. Мисля, че може да се влошават. Хората са ядосани, защото са толкова уплашени, и се обръщат един срещу друг, и изглежда няма ясен план за излизане от тук, а аз се притеснявам за приятелите си и хората, които обичам, и толкова много ми се иска да мога да ги прегърна всички, и о, Прасчо! Толкова ме е страх и не мога да ви опиша колко много ми се иска да не беше така. "
Прасчо беше замислен, гледайки синьото на небесата, надничайки между клоните на дърветата в Сто акровата гора и слушаше своя приятел.
"Тук съм", каза той, просто. "Чувам те, Пух. И аз съм тук. "
За момент Пух беше объркан.
"Но... няма ли да ми кажеш да не бъда толкова глупава? Че трябва да спра да се вкарвам в състояние и да се взема в ръце? Че е трудно за всички в момента? "
"Не", каза Прасчо, съвсем решително. "Не, много няма да правя нито едно от тези неща. "
"Но - " каза Пух.
"Не мога да променя света в момента", продължи Прасчо. "И няма да ви покровителствам с баналности как всичко ще бъде наред, защото не знам това.
"Това, което мога да направя обаче, Пух, е, че мога да се уверя, че знаеш, че съм тук. И че винаги ще съм тук, да слушам; и да те подкрепям; и да знаеш, че си чут.
"Не мога да направя така, че тези тревожни чувства да изчезнат, не съвсем.
"Но мога да ви обещая, че през цялото време ми остава дъх в тялото... никога няма да има нужда да чувстваш тези Тревожни Чувства сами. "
И това беше странно нещо, защото дори когато Прасчо казваше, Пух усещаше, че някои от тези тревожни чувства започват да разхлабват хватката си върху него и усещаше, че едно или две от тях започват да се плъзгат в гората, уплашени от приятеля си, който седеше там здраво до него.
Пух мислеше, че никога не е бил по-благодарен, че има Прасчо в живота си.

Лека и спокойна нощ!  

# 502
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко,което сте донесли вчера в темата! HugTwo Hearts

На последните снимки с книгата не присъстват всички,които са писали в нея!Ето ги по азбучен ред.

В пресата статия от Оя Доаан
https://www.dizidoktoru.com/kultur-sanat/omur-sabuncuoglunun-kit … akini-h43605.html
Превод на руски ез.,дълга е за това в скрит текст
Скрит текст:
#Пресса #TubaBüyüküstün
Знаменитости собрались на презентацию книги Омюр Сабунджоглу!
Презентация четвертой книги «Моей матери и моей дочери», написанной журналистом и писателем Омюр Сабунджуоглу, чей доход будет использован для образования детей, пострадавших в результате землетрясения 6 февраля, была организована Raffles Istanbul.
К выпуску книги «Моей матери и моей дочери» все доходы от которой будут использованы для обучения детей, которые испытывают трудности с удовлетворением своих потребностей после разрушительных последствий землетрясения, произошедшего 6 февраля, присоединились Туба Бюйюкюстюн, Баде Иккил, Шаввал Сэм, Неслишах Алкочлар Дюзятан, Озге Гюрель, Дилан Дениз Чичек, Эври Аласья, Арзум Онан, Бурчин Терзиоглу, Мелис Сезен, Рейхан В нем приняли участие такие известные имена, как Ипекель, Зейнеп Бешер, Дерья Бешер, Идил Евфрат, Гизем Караджа, Озге Оздер, Догукан Гюнгер, Рейхан Ипекель и Ясмин Гюльман.

Письма, написанные девушкам, ждут читателей

Журналист и писатель Омюр Сабунджоглу продолжает свою работу полным ходом после «Их истории», «Нашей истории» и «Твоей истории». В своем новом проекте Сабунджоглу объединила известные имена, их матерей и дочерей в эмоциональном контексте посредством писем.

В книге «Моей матери и моей дочери» Матерям с такими именами, как Баде Накитль, Дерья-Зейнеп Бешерлер, Эврим Аласья, Идил Фырат, Мелис Сезен, Мерием Узерли, Мурат Боз, Неслишах Алкочлар Дюзятан, Озге Гюрель, Озге Оздер, Рейхан Ипекель, Седа Бакан, Селен Кечели, Серкан. Алтынорак и Зухал Олчай, а также письма, написанные Тубой Бюйюкюстюн своим дочерям и Тубой Бюйюкюстюн всем девочкам, ждут своих читателей..

Ето цялото видео с представянето на Туба и Йозгюр Масур и награждаването...
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246754%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2
От Instagram на Ozgur Masur #TubaBüyüküstün
100-годишнината на републиката. За мен е чест и много горд, че въздействието на моята колекция ANATOLIA, която подготвих за тази година, беше толкова прието и оценено. Моята благодарност е безкрайна.Hands Pray #ellestyleawards2024 @elleturkiye

Желая ви щастлив ден!

# 503
Прекрасната Туба.
Ново от нейното стори.

# 504
Здравейте,
очаква ни поредна изненада. Най-вероятно довечера ще има гала вечер за представянето на документалния филм, който излиза утре в Нетфликс.

Туба се приготвя. Сложила е и тази торбичка (вътре ми се вижда че има шапка идиотка), ама не ми вярвайте много Simple Smile))
Based Istanbul: Oбичаме това, което правим
Туба: И на мен ми харесва това, което правиш

До после

# 505
Здравейте
                   Момичета Благодаря ви за всичко споделено.

Животът е малък театър. И всеки от нас има своя собствена пиеса и своя роля в нея ...
                           Може би това е комедия, може би драма, но всяка сутрин завесата ви се повдига и
                           всеки ден започва нов спектакъл.
                            Фани Ардан

Приятен следобед,дами

# 506
Здравейте! Hug

Докато очакваме ще има ли гала-вечер да пусна новото,което видях.
От Instagramа на Йомюр Сабунджуоулу
Щастливи моменти... прекрасни моменти... Two HeartsFlowers Cherry BlossomGreen Heart

От Instagramа на @elleturkiye #TubaBüyüküstün
Туба Бююкюстюн връчи наградата на Йозгюр Масур, носител на #ELLEStyleAwards „Дизайнер на годината“
@elleturkiye @panteneturkiye @headandshoulderstr @gillettevenustr @herbalessencesturkiye @maccosmeticsturkiye @KilianParis @pernodricardtr @lexusturkiye #ELLE #ELLETürkiye #ELLEStyleAwards2024 #ELLEStilÖdülleri2024 #ESA2024 #HerHalinleYıldızsın # ESA20 24xPGBeauty
Нови снимки...

#DZMnews
Nature Boom Golden Luxury, завладяващ документален филм с участието на Tuba Büyüküstün, ще бъде пуснат в Netflix този петък, подчертавайки културното наследство.

Хубава вечер! Two Hearts

# 507
Здравейте дами, към момента е пълно затишие.

# 508
Привет, момичета и от мен!

Благодаря ви за споделеното през деня Flowers Hibiscus
Злати, Вичи, Снинова

Днес Туба е сложила в ИГ си снимка, на която я подготвят за тази вечер (предполагам), която azisiq ни е донесла. До сега не се е слувало да сложи някаква снимка без причина в ИГ си. Предполагам, че ще се появят снимки от събитието тази вечер малко по-късно Hands Thumbsup Освен това момичето ни е споделило и видеотo за Golden Oppulence, което от самия сайт бяха качили през м.април Hands V
Ето го началото, където е и Туба    

Оставям ви за сега. Ако изскочи нещо ще реагирам

# 509
Добро утро!

Понякога се нуждаеш просто от чаша кафе,
шепа мечти и вяра, че нещо хубаво предстои.
Да започнем деня си с усмивка и добро настроение.

Явно снощи нищо не е имало след като няма снимки! Thinking
Днес очакваме документалния филм!Предполагам до обяд ще го пуснат по Нетфликс.

Желая ви приятен петък!

Общи условия

Активация на акаунт