Да видим Туба отпред на др. снимка...
#ТубаБююкюстюн
Туба на представянето на четвъртата книга на Омур Сабунджуоулу „На моята майка и моята дъщеря“

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246748%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2
От Instagram muhabironline интервю с Туба #TubaBüyüküstün
- Добре дошла, г-жо Туба. Тъй като вие също сте писали в книгата, вие всъщност сте господарката на къщата. „На моята майка и моята дъщеря“ е четвъртата книга на г-жа Омур. И отново, това е социална отговорност за момичетата. Какво казваш?
Туба: Много е ценно да си в такъв бизнес. Благодаря ви много, че ми дадохте тази възможност. Какво означава. С други думи, момичетата и техните майки са много чувствителна тема и за мен не беше лесно да пиша. Спомням си, че много мислех за това. Беше доста малко. да
Но това беше мистерия, която четях с удоволствие. И така, след като го взех, обичах да чета историите на всички. Целта й е много добра. Това е много красива книга до мозъка на костите си.
- Г-жо Омур, вие сте финансирали всичко сама. Г-жа Туба, която рядко виждаме, дори нощем. Тя пише във вашата книга и днес е тук.
- Колко съм щастлива. Толкова се радвам, че дойде. Много исках тя да дойде. Всъщност наистина се борех да сглобя тази история и да намеря общи неща. Нека ви кажа и това. Много се радвам, че идеята за тази книга, тоест „На моята майка и моята дъщеря“ беше първото заглавие, което ми хрумна, когато я написах. Благодаря Туба..
- Каква е конкретната причина?
- Първо, тя е прекрасна майка. Красотата на сърцето ти вече се отразява на лицето ти.
Състоя се представяне на четвъртата книга на Омур Сабунчуоглу „На моята майка и моята дъщеря“, приходите от която ще бъдат използвани за обучение на деца, пострадали от земетресението на 6 февруари. Туба Бююкюстюн, която участва в книгата, изрази чувствата си относно книгата, в която участва. #tubabüyüküstün #tomymotheranddaughter #ömürsabuncuoğlu
видеото...
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246745%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2