Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 104
  • 734
  •   1
Отговори
# 720
Злати извинявай, но редакцията ти  изобщо не съм я видяла, все едно.
Хубав ден.

# 721
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"-Успял човек е този, който в промеждутъка от ставането сутринта,
                          до лягането вечерта прави само това, което иска."
                               Боб Дилън

Лека вечер,дами

# 722
Среднощен привет, момичета!

Благодаря ви за всичко споделено вчера и днес Heart
Злати вчера си донесла новите снимки на Туба от хотел в Бодрум, където папараците са успяли да я щракнат по време на почивката й край басейна. И веднага няколко издания са отбелязали този факт. Дори са направили сравнение с Туба отпреди 15 г и са силно впечатлени от перфектното й тяло към днешна дата
Честита ти годишнина от прописването ти във форума. Пожелавам ти все така да продължаваш да пишеш и да ни информираш за новостите около Туба Flowers Hibiscus

Ето, че на Снинова желанието се изпълни и то още на другия ден. Yum
Мисля, че е добре да слагаме новите неща свързани с Туба, особено снимки, видеа, дори и да се повтаряме или потретваме понякога Hands V

Вичи и днес си ни зарадвала с хубава мисъл на Боб Дилън

Туба днес е споделила няколко неща в ИГ сторито си    
Първо - едно клипче как гали куче
ТТ https://x.com/i/status/1815132462139482295
ВК https://vk.com/club143398602?z=video-63875573_456246911%2F000fa8 … l_wall_-143398602
#yasayigericek
Есть другие возможности, кроме убийства..

Благодаря за преводите на дружките от ТуКи Flowers Hibiscus

Туба е била на среща с екип на OMG в Бодрум заедно с Нуран и Бурджу Алптекин

Препубликувала е пост на Based Istanbul Hands V

С инстаграм журнала Based İstanbul #TubaBüyüküstün

Мы все хотим построить так называемые настоящие отношения. Глубокие отношения... Но мы хотим, чтобы нас ничего не принуждало, мы хотим, чтобы это было легко.
Пробуждение с @ТубойБюйюкюстюн

Тази вечер е била на концерт в хотел Мармара в Бодрум  
ВК https://vk.com/video-63875573_456246912
ТТ https://x.com/i/status/1815110792208924831

Лека и спокойна нощ и успешна нова седмица!

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 02:26 от kanti

# 723
Добро утро,момичета!

Скрит текст:

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo Hearts
Канти, естествено,че новите снимки ще ги повтаряме и потретваме.Просто отбелязах,че аз съм ги пуснала преди Вичи и съм писала откъде са.Понякога тя не минава и цял ден новите неща стоят не пуснати.За това редактирам и добавям.Но вие като сте видели сутринта поста и после го прескачате. WinkSimple Smile
На срещата екипът на OGM  дали не са обсъждали 3 сезон? Thinking

Желая ви приятен ден и спокойна седмица!

# 724
Привет момичета по обедно време

Наминавам на бързо, защото видях, че Туба е споделила 2 неща в ИГ сторито си, така, че
Злати да може да слага нови неща, ако се появят Kissing Heart

Първо днес е споделила пост на Aylin Çetinkaya. Ако не се лъжа там беше преди време на козметик Hands V

После е споделила историята на Артемида    

АРТЕМИДА • СЕЛЬЧУР
Артемида, одна из величайших греческих богинь, известна как богиня охоты, стрельбы из лука и Луны. Артемида - дочь Зевса и Лето и сестра-близнец Аполлона. Согласно легенде, Артемида, давшая клятву девственности, приказала феям, находившимся рядом с ней, быть такими же девственницами, как и она сама. Артемида, которая сурово наказывала тех, кто не подчинялся ее приказам, встретила сына Посейдона, Ориона во время охоты в лесу и влюбилась в него. Аполлон сильно приревновал Артемиду к Ориону и разработал план. Однажды, когда Орион плавал в море, Аполлон попросил его отплыть подальше от берега и подождал, пока голова Ориона не скроется за горизонтом. Тем временем он позвал свою сестру Артемиду и попросил ее запечатлеть это место в море. Артемида, которая была очень хороша в стрельбе из лука, не поняла, что это был мужчина, в которого она была влюблена, и выстрелила ему в голову. Артемида, глубоко опечаленная невольно совершенным ею преступлением, умоляла своего отца Зевса превратить Орион в звезду. Зевс, очень любивший свою дочь, исполнил желание Артемиды и назвал созданное им созвездие «Орион». Артемида, символ девственности в греческой и латинской мифологии, является символом плодородия и изобилия в Анатолии. Во имя этой богини был построен Эфесский храм Артемиды.

Благодаря за превода на руските дружки от ТуКи Flowers Hibiscus

Тази седмица Туба отново е начело сред турските актьори в класацията на Imdb и на 735 сред актьорите по света    

Хубав и по-прохладен следобед ви пожелавам!    

# 725
Здравейте и благодаря за споделеното.
Продължава ДА2 да е в топ 10 в света за 11-и пореден ден и номер едно в Турция.
За сравнение първи сезон е бил 19 дни в топ 10. Дори и да не надмине първи сезон , успехът му е голям.

И Туба заслужено пак е на първо място. По- интересното е, че Шашмаз се е изкачил до 8 позиция в Турция и в първите 5000 в света, което за този млад и усмихнат младеж явно е голямо постижение.

Хубава вечер.

# 726
Здравейте!
Отбивам се, за да ви кажа, че днес на Фейсбук ми попадна линк към първа серия на втория сезон на "Маслиново дърво" с превод на български:

https://videa.hu/player?v=WKDfqT9Qu1WtyGyF

ФБ-групата се казва "Най-актуалните турски сериали", имам чувството, че засега са превели само тази серия, но не съм сигурна... Аз самата го изгледах в началото, когато излезе на Нетфликс, така че няма да следя отблизо за излизането на българския превод на следващите епизоди, но ако видя и други серии преведени, ще пиша.

# 727
Здравейте!
Отбивам се, за да ви кажа, че днес на Фейсбук ми попадна линк към първа серия на втория сезон на "Маслиново дърво" с превод на български:

ФБ-групата се казва "Най-актуалните турски сериали", имам чувството, че засега са превели само тази серия, но не съм сигурна... Аз самата го изгледах в началото, когато излезе на Нетфликс, така че няма да следя отблизо за излизането на българския превод на следващите епизоди, но ако видя и други серии преведени, ще пиша.

Благодаря многооооо!

# 728
Здравейте отново в обичайния ми час на поява  

Снинова  успяла си да наминеш в следобедните часове.
Доста напред в класацията е отишъл Шашмаз благодарение на ролята си в ДА2 Hands Thumbsup

Здравейте!

Буркина прекрасна новина си ни донесла. Kissing Heart Ето, че Господ чу молитвите ни! Hands Pray Доколкото разбрах само 1 еп.е със свободен достъп. За да могат да се изгледат всички епизоди има някаква такса за членство    

Лека и спокойна нощ, която при нас ще е по-прохладна в сравнение с предишните! 

# 729
Добро утро,момичета!

"Всеки ден е различен, всеки ден носи свое чудо."

Благодаря ви за споделеното от вчера! HugTwo Hearts
Буркина,благодаря много за линка за бг.превода на 1 еп.на МД/ДА! Flowers Hibiscus
Аз нямам ФБ и няма как да следя за превода.Очаквам др.момичета да споделят линк,когато излезе следващия епизод..

Имаме нова снимка на Туба от хотела.
#ТубаБююкюстюн
В хотела има много известна актриса! Туба Бююкюстюн! Това са написали момчетата на руски ез..
Изглежда са от Русия, баскетболен отбор.

Бурак Санук добави #TubaBüyüküstün към своята инстастория
Този ден бяхме развълнувани и щастливи.
@tubabustun.official

Туба го публикува повторно в Instagram..
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246913%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

“Another Me” се класира като шестата най-гледана оригинална стрийминг програма в САЩ за седмицата от 12 до 18 юли, според Variety. SunglassesHands V

Желая ви приятен вторник!

# 730
Привет, момичета и от мен!

Злати Hug мерси за сутрешното кафенце. Донесла си ни нова снимка на Туба от Бодрум Sparkling Heart

Нуран е публикувала в ИГ си пост, който руските дружки от ВК - ТуКи са го превели Flowers Hibiscus

Нуран Эврен Шит добавила в инстаграм #ZeytinAğacı #AnotherSelf #TubaBüyüküstün #MuratBoz

Писать для меня не является действием момента. Этого никогда не было. Точно так же, как оливковое дерево дает свои первые плоды спустя годы после того, как его семена упали в землю,
Вот так во мне росло #ДругоеЯ

Крошечные мгновения всего моего жизненного пути,
Какие-то сумасшедшие вопросы,
Полумолчащие вопросы,
Продолжающиеся эврики
Кричащие радости,
Душераздирающие прощания,
Горько-сладкие вкусы,
Цветы моей печали,
Как колыбельные, касающиеся моих ушей
Голоса других земель,
Туманные окна домов, которых я не вижу внутри,
Запертые комнаты моей памяти,
Мутные воды, в которых цветут лотосы…
Моя семья, мое детство, мои предки,
Мои друзья, мои девчонки, Любовь всей моей жизни,
То, что я вижу в строках, то, что знаю, но не могу совместить,
Будущее в прошлом, прошлое в будущем,
громкие и тихие проблемы нашей коллективной памяти,

Песни, о которых мы не знали, которые мы пели вместе,
Цветы кабачков, которые мы едим вместе за отдельными столиками,
Воспоминания о чувствах, которые я знаю или даже не встречала.

Для меня Оливковое дерево - это сумма всего того и даже больше, чем я когда-либо могла себе представить.

Свет моей жизни после потери отца
«Что я хочу оставить после себя в этой жизни?»
Мой ответ на вопрос такой.

Поэтому он очень особенный, поэтому очень отличается для меня.
Каждый, кто находит частичку себя в Оливковом дереве, является соучастником этой истории.
Каждый, кто прикоснулся к оливковому дереву, станет частью этой истории. Без этой истории не было бы всех, кто прикасался к оливковому дереву.

Сегодня кто-то прикоснулся к оливковому дереву, о ком я знаю или не знаю. Всех кого я знаю, или не знакома.
Я благодарна за вклад, который они внесли в мою жизнь,
Я полна благодарности, мне очень повезло 🌹❤🦋🙏

Няколко снимки от сета и празнувания, някои от които не си спомням да съм виждала Rolling Eyes

Отдавна не съм ви слагала нещо за четене. Yum
Сега е нещо За Любовта Heartpulse
Скрит текст:
ЗА ЛЮБОВТА
Какво ще кажете, случва ли се?
Баща ми, когато е бил на седемнадесет, видял момиче на панаира. Четиринадесетгодишно момиче в синя рокля със синя лента в косите. И се влюбил. Той изчакал да стане на осемнадесет, помолил я да се омъжи за него и се оженили. Той я обожаваше ...
Те бяха по-скоро бедни фермери, майка ми доеше крави, вършеше цялата работа, но живееха и се наслаждаваха на всеки ден, през който са живели, до самия край. И беше искрено, толкова трогателно и красиво!
Видях как добри хора в добри семейства се ругаят кой да отиде да сложи чайника. У нас ругатните бяха се само в обратния смисъл - всеки искаше да отиде да постави чайника. Всички искаха да го поставят. Когато вашият спътник иска да поеме повече, тогава искате да вземете още повече ... Ето един интересен механизъм, аз го проследих. Колкото по-малко вашият спътник иска да поеме отговорности, толкова по-малко искате да поемете и вие. И обратно. Ето и обратната връзка. А родителите ми откъсваха един от друг своите неприятни задачи, неприятни поръчки, трудни задачи - всеки искаше да свърши всичко това за другия ...
Спомням си също как баща ми сутрин, когато се бръснеше, пееше и майка му каза: „Спри да пееш - не можеш да се концентрираш!“
А майка ми работеше тогава в предучилищни институции и пишеше доклади сутрин. И татко й отговори - странно е защо се помнят подобни неща - той каза: „Няма да пея и някой ден ще си помислиш: колко съжалявам, че той вече не пее, колко хубаво би било за него да пее.“
Това си спомням,спомням си тази фраза: „Колко хубаво би било, ако пееше“.
Бракът им се оказа щастлив и весел - единство на душите и стремежите и никога не съм срещал такъв брак - така че той да е не само дълбок и сериозен, но и радостен и весел във всеки даден момент ...
И всяка сутрин започваше с молитвата на баща ми - той благославяше Бог, че му изпрати тази прекрасна съпруга, тази прекрасна любов, това прекрасно чувство. И ето ни в сянката на тази голяма любов, обожание, пораснали ...
Тогава попитах:
- А майка ти?
- Мама почина преди десет години.
Казвам:
- Господи, а баща ти?
- Баща ми е жив.
„Как преживя, вероятно ужасно смъртта на майка ти?“
- Какво говориш!? Той всеки ден благославя Бога, че болката от раздялата е паднала върху него, а не върху нея ...
Автор: Астрид Линдгрен, превод: Лилиана Лунгина
Художник: Анджела Джерич
—-
От такива истории имаме нужда, вярвам.
https://sun9-79.userapi.com/impg/VLcyG2NLaXIkrIqMkvneTSh8mM3MvPX … 00281b&type=album

Хубав и малко по-прохладен летен ден ви пожелавам!

# 731
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                                   БуркинаБлагодаря за хубавата новина.

"Бъдете себе си.
                                    Добрите  ще видят доброто.
                                    Останалите ще видят това, което искат."

Приятна вечер,дами

# 732
Здравейте и благодаря за споделените неща.
Буркина благодаря за линка.с превода.
Момичета може да гледате и на playtube TV с превод.
В Google търсачката пишете на кирилица-  Маслиново дърво сезон 2 и излизат сериите с превод. Дали, обаче преводът е добър не мога да кажа.

Хубава вечер

# 733
Здравейте момичета! Flowers Four Leaf Clover
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА за Туба:   https://www.bg-mamma.com/?topic=1676607

Благодаря за пожеланията за отминалия ми празник! Flowers Cherry Blossom

Пожелавам на всички здраве и прекрасно лято! 

# 734
Здравейте!

Върнах се по живо по здраво, и какво да видя! Имаме превод и алтернатива! Sparkling Heart
Благодаря, Буркина!  Heart
Благодаря, Снинова! Heart

Вече можем спокойно да обсъдим нашите 3 героини и техните мъже 😍 както и всички останали неща, които ни вълнуват . Ще го направим в новата тема.
А тук ще кажа няколко думи за пътуването ми.
Румъния е красива страна, румънците много приличат на нас визуално, не можеш да познаеш българин или румънец е човек, докато не си отвори устата. Като хора нямам кой знае какви впечатления за 3-4 дни, лошо не видях. Любезни продавачи също като нашите - не повече, но не и по-малко, а бе кълъпът е един! Joy
Иначе Синая, замъка Пелеш, замъка Бран, замъка Ръшнов, Брашов и Крайова са прекрасни места. Посетете ги, няма да съжалявате. Е, в замъка Бран Влад Цепеш само е минал пътьом, но от това Румъния прави пари. Единствено сигурно е, че кулата в румънския град Търговище, където също минахме, е започната да се строи от Влад... Друго нищо не знаем. Източниците за него все още са засекретени...

Цитат
След успеха на Zeytin Ağacı в Netflix сега хората търсят стария сериал на Туба за гледане. KPA е в раздел „Всички гледат“.
Ти си толкова голяма любов моя
Всичко, което докоснете, става злато 🔥
https://x.com/buyukustun_t/status/1815732936232116684

Лека нощ!
дано сме излезели на 50 стр.

Общи условия

Активация на акаунт