Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 386
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте
                        МомичетаБлагодаря на всички вас,за многото поздравления,снимки,новини,мнения.

Честит Рожден Ден на Туба!  с пожелания зя много здраве,
                  много положителни емоции и покоряване на още много висоти.

Приятен следобед,дами

# 631
Момичета, явно сте заети.
Много поздравления за Туба от колеги и приятели.

Хубава вечер

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 20:35 от sninova

# 632
Здравейте!
Честит празник!
Туба получи много поздравления освен от приятели и колеги, от феновете също!

Цитат
С инстаграм Нуран Зврен Шит #TubaBüyüküstün

Это было начало 2000-х, я увидела девушку в Университете Мимара Синан. Девушка, похожая на ангела с медово-зелеными глазами и черными густыми волосами, как вода. Я была в аудитории и подумала: «Боже мой, что это за красота, кто эта девушка?» Её позиции и манер было достаточно, чтобы я восхищалась ею. В тот момент мы еще не встретились. Через некоторое время я увидела её по телевизору. Ее звали Туба Бюйюкюстюн. Все эти годы мы работаем в одной отрасли, но никогда не пересекались друг с другом.

В 2018 году на выставке «Женщины Мимара Синана» наши портретные фотографии располагались одна под другой. Оказывается, судьба сплела свои сети и мы ждали Оливкового дерева, чтобы встретится и обняться. Туба стала сначала главной героиней моей истории, а затем, из глубины моего сердца, моим товарищем, моим другом, родственной душой.
Сегодня День рождения у этой особенной женщины. Мне очень повезло, что теперь я стала более близким свидетелем причины вдохновения, которое она дает миллионам женщин, ее внутренней элегантности, ее прямой позиции со всей ее хрупкостью, ее самых детских, самых женственных, самых исследовательских моментов и ее жизнерадостного любопытства, которое постоянно трансформирует ее саму.
Дорогая моя Туба, пусть на протяжении всей твоей жизни все твои дороги будут светлыми, а все твои сады будут украшены цветами. Пусть тебя ждут самые удивительные путешествия с твоими прекрасными дочерьми, любимыми людьми, целями и желаниями.
Я благодарю твоих дорогих родителей за то, что они подарили нам такую особенную душу, как ты. Хорошо, что ты есть, дорогая. Хорошо, что мы вместе на многих дорогах.

С Днем Рождения тебя ❤🥹🌹🙏🍀🔆🧿💙

Хубава вечер!

# 633
Привет, момичета и от мен в празничния за темата ни ден!  
Да побързам да се разпиша преди 5.07 да е отминал  

ЧЕСТИТ РОЖДЕН на ТУБА- най-талантливата и харизматична турска актриса, която е прекрасна майка и ЧОВЕК!
Пожелавам й преди всичко здраве на нея и семейството й, да продължава да има много успешни проекти, както и да срещне истинската любов! Hands Pray

Благодаря ви за всико, което сте споделили през днешния празник на Туба!
Злати, Линка, Снинова, Вичи

С огромното количество поздравления за Туба от приятели, колеги и почитатели е видно колко обичана личност е! Hands Thumbsup

Още един поздрав за момичето ни от Duygu Bengi основател на Based Istanbul    

Един прекрасен клип по случай РД на Туба  

https://www.youtube.com/watch?v=uguu39fJoRY

Лека и спокойна да ви е нощта!

# 634
# 635
Добро утро,момичета!

Понякога се нуждаеш просто от чаша кафе,шепа мечти и вяра, че нещо
хубаво предстои. Да започнем деня си с усмивка и добро настроение.

Вчера беше празник както за Туба,така и за нас в темата! Heart
Благодаря на всички за всичко,което открихте и пуснахте в темата! HugTwo HeartsKissing Heart

Вчера и Илкин Тюфекчи имаше РД.Да е здрава и много щастлива! Balloon
От Илкин: Не знам колко години са минали. Но от 2014 г.
Честит рожден ден, скъпи @tubabustun.official
Туба отговори: Всяка година на 5 юли в продължение на 10 години Simple Smile)

Желая ви приятни почивни дни!

# 636
Здравейте
   Момичета Благодаря ви за всичко,което сте отразили,снимки,поздравления,новини,мнения,за всичко.

Тишината е най-добрият приятел. Проверен. Тя не иска нищо.
                               Просто седи до теб и те зарежда с покой.
                               Само не бъркай тишината с мълчанието.
                               Мълчанието иска да говори, а тишината няма нужда от това.  
                               / Елчин Сафарли /

Приятен следобед,дами

# 637
Здравейте дами и благодаря за споделеното.
Много ми харесва тук.

Преди малко са давали, интервюто на Айсун Оз с Туба, Шашмаз и Фърат Танъш.
Може би по-късно ще излезе някъде.

Туба получава още поздравления за РД.

Тази фото сесия ще е нереална

Приятна вечер.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 18:08 от sninova

# 638
Здравейте!

Мина едното голямо сбитие за този месец.
Много поздрави, много нещо!
Имаше и странни между тях. Като този.

И малко изкуствен интелект

Всичко имаше...

Изгледах едно от интервютата с Туба, Атяч и Фърат

Не рзбирам много с автом. превод. Разбрах само, че героя на Атач ще го играе скитник - готвач. Ще готви на екран. Да видим.
А Туба беше много красива, много...

Пуснаха още едно интервю само с момчетата- още не съм го гледала, но и от него толкова ще разбера

Много се надявам да преведат сериала на бълг. Лошо, че не мога да помогна.
Не знам колко време, след като го пуснат, ще го изтеглят руските сайтове. Вече нямам Нетфликс... Cry Не че го превеждат на български, де. Disappointed
Намерих руски сайт, където има първи сезон с озвучка. Надявам се, че ще сложат и втори сезон.
https://turkrutv.net/drugaya-zhizn/

Приятна вечер!

# 639
Добро утро,момичета!

7 юли е Европейски ден на шоколада!
 Нека ни е сладко и усмихнато през целия ден!

Скрит текст:
На този ден през 1550 г. от Америка в Испания е доставена първата партида шоколад. Тази дата е избрана от Европейския съюз за честване на неофициалния шоколадов празник. Ацтеките са първите хора в света, които правят шоколад. Те го наричат храна на боговете.

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! HugTwo Hearts

Вчера са давали интервюто с Туба,Фърат и Айтач в програмата на Айсун Оз Ne Yapsak’ta !

Днес очакваме по Шоу тв. интервюто на Йомюр Сапунджуоулу с Туба,Седа и Бонджук.

Туба добави репост от Бурак Санук към своята инстастория #TubaBüyüküstün
Рокля от набрано трико от @magdabutrym
Здравей любов моя 🥂 @tubabustun.official @basedistanbul
Туба отговори: Здравей, скъпи Simple Smile💋

Желая ви щастлива неделя!

# 640
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Интересът към втори сезон е много по-голям от първия такъв.
За сравнение гледаемостта на трейлърите за първи и втори сезон.

И на Инстаграм страницата на Нетфликс  е най-гледания от всички предложения за месеца.

Туба днес е отразила днешното интервю с репост на Бончук.
А журналистката е сложила снимка в ИГ си с надпис
Създателят на този прекрасен кадър, скъпи ми @tubabustun.official, радвам се, че казахте „нека вървим ръка за ръка“ и остана прекрасен спомен.

Красива снимка.
И красива Туба

Хубав ден

# 641
Здравейте отново!

Снинова Heart

От сутринта...
Tубa добави репост от Йозгюр Масур в Instagram #TubaBüyüküstün
Честит рожден ден бебе 🎂🥂❤@tubabustun.official
Туба отговори: Любов..💋

От Суна Думанкая:
Желая ти здрав, щастлив, спокоен живот, моя красива душа, моя скъпа @tubabustun.official

Още снимки от срещата за интервюто ....
Туба, Седа, Бонджук и Йомюр Сабунджуоулу.

Интервюто излъчено по Шоу тв.
Tuğba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmazla keyifli sohbet!
https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246838%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

Приятен следобед!

# 642
Здравейте!

„Дълбочина, в която има само лекота, е невъзможна. Става въпрос за вашата гледна точка. Когато започнеш да виждаш красота в мрака на тази дълбочина, идва лекотата" - Туба Бююкюстюн (в новия брой на сп. Basedistanbul)
Толкова сериозно, философско,  необичайно, скандално и интересно! Самата Туба!
Я и диалога с Бурак е много приятелски! Sunglasses
Между другото,  честит ден на шоколада!

Доколкото чета, какаовите дръвчета съхнат и има опасност скоро светът да остане без шоколад- това ще бъде ужасно! Поне за мен... Cry

Ето и последното интервю, може да го изгледате със субове. И аз ще го направя по-късно.

https://youtu.be/I6hCkXqc2AM
Момичетата са при тате.

Мая му е направила подарък, както гордо съобщава самия той.

Ако нищо не сте разбрали от откъсите, то не сте сами.
Аз съм с вас.
Да прочетем нещо, което другите са разбрали

Цитат
Laura Kemel
Пока по фрагам ничего непонятно. Ада грит Топраку, что устала уже от мысли что она лишает его дочь, отца. Там же мадам из Европы нарисовалась. Вроде бы Топрак грил,что они в гражданском браке, но мало ли что он заливал.. по всему видно было, что нищий музыкант Топрак не нужен был матери его дочки, до тех пор пока не увидела соперницу в Аде. Прям как в жизни, сама не гам ,но другим не дам. Диар , которого играет Айтач, пациент Ады..может то что показано во фрагментах плод воображения или что..потому что на мопеде Ада уезжает с Топраком. Значит разобрались каким то образом
Но там ещё и Селим заявлен в касте,может и с ним что то будет. у него же дочка на стороне родилась,и Ада отпустила его на все 4 стороны. Страсти мордасти ..

Имайте хубава вечер!

# 643
Пак съм аз,
Лина и аз съм от любителите на шоколада, да не кажа, че и прекалявам понякога. Дано какаото оцелее, че иначе лоша работа Kissing Heart
От интервютата къде разбрах, къде не. Това, че са били в един хотел и са се виждали често им е помогнало да се сприятелят. И приятелството им е не само по време на снимките, ами е продължило и в реала. Инцидентът, който Туба беше претърпяла е при  при падане от колело.

А се чудех кога ще се прибере в Истанбул, но явно вече го е направила, щом децата са при баща си.
И още красота от фото сесията. Бурак Санук е сложил това. Дават ни на час по лъжичка.
Мисля, че хората, които привличаме в живота си, ни осигуряват материалите, които търсим, за да завършим собственото си пътуване.“

До скоро Kissing Heart

# 644
Снинова, права си! На час по лъжичка...
Още от #basedistanbul

Кои ли са тези?

Част 1 от интервюто с Aysun Oz за #AnotherSelf2.
Туба отговори на 1-ви въпрос, как би описала сезон 2 на AS? Туба отговори по следния начин:
"Вторият сезон ми беше малко интересен, беше различен от първия сезон, мислех си, че ще е като енергията на 1-ви сезон, имах смут в себе си, имах преживявания в себе си, блъснах се в такова място, излязох от него, беше всъщност сезон, в който изпитвах дисбаланси и дисбаланси в себе си. Може би е проработило в някакъв смисъл, може би присъства и в хода на историята, защото съм оставен в момент, в който се чудя дали съм създал това, не знам... Нека поговорим за това по-късно... "
Част 2 от интервюто с Айсун в превод на английски - Айсун попита за характера на Дяр, герой, който се стреми към себе си и обича да остане сам. И така въпросът зададен от Айсун беше следният: "Как човек възприема самотата, ситуацията да си сам сред тълпите, избираме ли това? Оставаме ли сами, за да покрием нещо или не можем да останем сами, причината, поради която предпочитаме тълпите, Дали е, за да прикрием нещата? В какво се съмняваше, докато играеше този герой?
Aytaş: "Всъщност можем да направим домашно изявление колко са малките неволи, човешките неволи не са толкова малки, тоест не е правилно да бързаме през живота и да го оставяме да тече, и че трябва малко да се погрижим за себе си, и колко подробно а важните малки изречения са.
Туба :И аз мисля, че твърде много се грижим за себе си. Напротив, толкова съм загрижен за себе си, че не виждаме другата страна на това, за което говорите. Репортер: Да, точно така. Айташ: Как да не видим другата страна?
Туба: Ами, толкова сме заседнали със собствените си емоции, собствените си травми, собствените си проблеми, че не можем да видим какво чувства другият, какво може да изпитва другият или неговите чувства.
Айташ: Така е, разбира се. От една страна звучи като егоизъм, но от друга страна, стремежът всъщност е да можеш да забележиш, да виждаш, да разбереш това, което виждаме, да изглеждаш правилно.
Туба: Затова мисля така: Хората, които срещаме, хората, с които прекарваме живота си, всъщност ни учат на нещо за нашата същност, те са там, за да ни покажат нещо, докосват се до нашата същност, така че когато възнамеряваме да ги видим, изглежда, че всъщност виждаме нещо за собствената ни същност.
Репортер: малко като огледало
Айташ: Значи е като да, щом можеш да гледаш, ние можем да го видим.

Част 1 от интервюто,  с @omursabuncuoglu .. преведено от  английски с гуги
Добре дошли, дами...
Омур: Въпреки че не сме в средата на Ayvalik Cunda, можем да създадем тази атмосфера за вас в Тарабя, дори и да е малка..
Туба: Колко хубаво беше..
Седа: О, от тук можем да плуваме в басейна..
Започваме разговора с 2-ри сезон на маслиновото дърво... Омур: Да, какво ни очаква през новия сезон?
Туба: Новите пътешествия ги очакват през новия сезон. Всъщност тримата приятели, които казаха да тръгнем на път през първия сезон, този път правят това, казват "не, няма да ходим на път, учим се да спираме сега", но по това време много неща започват да се случват отново. С други думи, опитваме се да се научим да спираме, опитваме се да спрем. Всъщност мисля, че като го погледнеш като цяло, но вътрешно, след като пътешествието започне, не е нещо, което свършва лесно. Това вътрешно пътуване продължава на пълни обороти.
Част 2 от интервюто с Омур, преведено на английски.
Преди снимките на втория сезон животът на трите красавици се промени много, най-вече на Седа Бакан. Omur: Защо имаше най-много трудности например на снимките там? Седа: Оставаме разделени. Преди имах само едно дете. Бях в същия хотел с тях и успяхме да се срещнем повече. След второто ми дете местата ни бяха запазени и ми наеха къща. Е, Бонцук вече живее отделно в собствената си къща.
Туба: Ами останах сама..
Седа: да. Не си само ти, аз също съм самотен, всички сме самотни по някакъв начин.
Особено приятелството на тези три красиви жени, което продължава и в реалния живот, се отразява в искреността на маслиновото дърво. Седа: Вярваме, че има голямо влияние върху историята, защото те се свързват много добре. Честно казано, смятаме, че нашето приятелство също допринася за историята, но и двата сезона са много луди. някак ми идва като бомба
Част 3 от интервюто с Омур, преведено на английски
Седа е решена да предизвика объркване в разговора.
Омур: Не си ли ги поканила у дома, Седа?
Седа: Други приятели не са ми се обаждали, това съм аз, не...да, не съм...ей, извинявай, грешно съм разбрала темата...
Туба: Добре, той го направи, но аз го направих така, работи много, работих много тази година, този сезон, така че казах, че не мога да го направя.
Шегата настрана, дъщерята на Седа Ела е в много добри отношения както с леля си Туба, така и с леля си Бончук Йълмаз..Туба: Точно така..Седа: Туба(Тя) е в много добри отношения с Ела тук, или скача в скута й, нарича майка си или нещо подобно. Дъщеря ми, казвам, какво общо има с майка или нещо такова, да, тя много я обича... Туба: ние го обичаме... Бончук, ние всички се обичаме, те са такива, аз ставам емоционален, когато гледам снимките, виждам снимки и на трите ни деца от първия сезон, а ние видяхме десет от тях.
Част 4 - превод на интервюто на Омур. Смешно описание на пътуването на Седа до Париж и посещението ѝ в къщата на Туба 🤣😅
Седа: Отидохме в Париж, при Туба, а времето беше толкова лошо. Разбира се, не можем да се сетим за период, в който това се е случило. Туба мислеше, че идваме сами, а когато видя децата в количката, беше така.. ааааа....
Туба: Или преувеличава, или не съществува... Седа преувеличава...
Седа: Любов моя, тя ми помогна, какво да прави?
Научаваме от Седа детайлите за къщата на Туба в Париж, за която всички са любопитни... Седа: И без това веднъж отиде в къщата на Туба, и тя е такава. Интересно е като Туба, разбира се. Седа: Красива къща е, знаете ли, например елхата няма листа или нещо подобно, няма такива клони, ей, има клони, но има такива орнаменти и т.н. , просто .. но няма листа.. тогава се украсява с такива оригинални орнаменти, купени от цял свят. Стигнахме дотам да излизаме през цялото време и си казахме: Добре, отиваме, има и деца, разбира се. Облечихме Лейла и си бъбрихме пред вратата. Тогава чухме дрънчене и се погледнахме. Ела беше извадила елхата и я донесе ето така и я натрупала на земята... Туба като тази. О, Боже!

Изтрих предишния пост, за да прочетете преводите.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт