Отговори
# 525
Скрит текст:
На снимката,освен двамата има и малка саксия с кактуси.Та и аз,подобно на гаданията с колибрито,реших да видя някаква символика,/а дали е така кой ще ми каже/
Скрит текст:
Смята се, че кактусите имат силна енергия. Езотериците съветват да поставите кактуси на входа на къща или апартамент - те ще отблъснат негативността и в същото време ще ги предпазят от щети и зли очи. Освен това кактусите ще ви помогнат да се освободите от стреса и да ви успокоят в случай на домашни кавги .Парапсихолозите казват, че кактусите имат силна положителна енергия - те допринасят за развитието на самоконтрол и правят собствениците си по-сдържани и спокойни
.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 18:58 от mimi 65

# 526
Мерт дали се издигна достатъчно, че да поставя условия на продукцията? Да не си вкара автогол така. Усилено пишат за край на Сейфер.

# 527
Здравейте и честит ни Чапкънов и СрйФер Ден Kissing Heart
Красива Афра/Сейран. Heart

И много влюбени и сладки СейФер. Two Hearts  Two Hearts  Two Hearts

# 528
  • Яко в Матрицата...
Мерт дали се издигна достатъчно, че да поставя условия на продукцията? Да не си вкара автогол така. Усилено пишат за край на Сейфер.
Кой го пише?

# 529

Мисля че при подписването на договора си има някакви условия. Ако на Мерт не му харесва на къде върви сериала и като цяло героят му може да каже..
само да не си вкара автогол ако подпише и да му развалят героят още повече тогава ще е страшно… язък му за труда който полага за да се издигне толкова много за кратко време и накрая да го съсипят и да съсипят кариерата му..

# 530
Рени, из Х и ИГ. В това число антепският фъстък днес. А в Х от миналата седмица.

# 531
  • Яко в Матрицата...
Aз не съм чела такова нещо...

# 532
stasha_s Ами г-ца Буче щом може да поставя условия на продукцията и да се влачи цели два сезона,/някъде бях гледала статистика,че е трета по участие в епизоди,след главните герои/,защо и Мерт да не може да поставя условия?Даже е задължително,защото с Афра двамата понесоха всички позитиви и негативи на продукцията,изнесоха я на гърба си и продължават да го правят."Автогола" може да бъде само за продукцията.От тук нататък вратите за Мерт са широко отворени,дано занапред да участва в стойностни проекти.

# 533
Ето го, дано грешно съм разбрала, заради преводача.

# 534
Ето го, дано грешно съм разбрала, заради преводача.

То не е спойлер това
Изразява мнение момичето и то като нас 😁😁😁

# 535
Аааа, спряхте да носите спойлери тука, ходя да ровя, превеждам, за да чета на уморена глава и накрая нищо не съм разбрала 🙄🙄🙄
Мнение значи, не било спойлер.

# 536
  • Яко в Матрицата...
Пише, че магията на двойката я няма вече …

# 537
Пише, че магията на двойката я няма вече …

Магия няма , защото и двойка няма. Те какво искат ?! Двамата ГГ не се засичат за повече от една реплика. Ако се обърне палачинката и ги съберат и магията ще се усети.

# 538
Ето един който четох преди 2 дни 😁

Скрит текст:
в 60ти епизод ще се стигне до съдебната зала, но преди да влязат Ферит щял да научи нещо и нямало да има развод.
Не знам до колко ще се осъществи тази сцена и какво ще научи…

# 539
Право е момичето. Обичам много Мерт и Афра. Но тотално разбиха образите, особено този на Ферит.  Още не мога да забравя сцената  в колата с Невра.  Шегата  как иска да й види всички лица -отгоре, отдолу....  
Оправдавала съм много  свои любимци, но за него либерализма ми трябва да е  базкраен:joy:
Меко казано не знаят какво искат и правят всички герои. Като пишат ден за ден сценария, според това накъде духа вятъра. Рано или късно това ще се отрази на  феновете. Продължават и с вкарването на нови безсмислени  герои, които се превръщат в пълнеж и статисти.

Общи условия

Активация на акаунт