Отговори
# 615
Здравейте Hug
Епизода ми хареса ,но рейтинга му е горе долу очакван. След като цяла минала серия се занимавахме с Пелин и  на края не стана ясно жива ли е или мъртва и с трейлър включващ инвазията на новата кандидатка за гадже или може и направо съпруга на Ферит и дразнител за нас  феновете не е изобщо чудно ,че рейтина е толкова.Angry
Иначе на мен епизода ми хареса ,имаше си сладки Сейфер ,имаше  забавни моменти с Ферит и Шехмус ,имаше и драма с Акън,Пелин и Невра.
Чакам с нетърпение трейлърите за новия епизод и дано там да има поне мъничка подскаска за това какво ще направи Ферит след като Сейран му сервира новината за Акън.Спойлерите за този епизод бяха в общи линии верни така че предполагам ,че и тези за новия епизод ще бъдат такива и мноооого силно се надявам ,че Ферит или сам ще се  светне  или някой ще му каже ,че Сейран е намислила да се жертва заради баща му.
Постъпката на Сейран е  хем благородна и саможертвевена ,но в същото време е и един вид да се предпази от Ферит и проблемите, които ще ги засипят ако пак се съберат.Тя милата е наистина изморена от всичко което се случи и от целия този натиск от едната страна от Ферит ,а от другата баща и Йокеш ага и изведнъж в цялата тази безизходица се вижда лъч светлина  от страна на Акън.Той много  услужливо се съгласява на всичко ,не притиска Сейран ,казва всичко което на нея и се иска да чуе.Нея на пълно ще я устрои едно такова гадже като него което не иска да си задълбочават отношенията ,не иска брак и доколкото разбрах не иска и деца.За сега Акън напълно отговаря  на нуждите на Сейран ,но дали и така ще продължи да бъде ако Ферит изчезне от картинката и  тя е вече свободна жена  и Акън и е приятел с перспектива да и стане и съпруг.Много ми се иска Акън да остане добър ,нооо ми се струва и на мен ,че от него може и да се очаква да стане проблем и то голям.Твърде е мекичък и миличък ,но в същото време все ей така някак си се опитва да докосне Сейран ,все е там за нея, а първата им среща в болницата когато не се познаваха е наистина показателна как той бягаше след нея да и донесе кафенцата или там каквото тя изсипа. Това внимание  още в началото хич ама хич не ми изглежда да е като просто към човек в нужда ,направо си е внимание като към потенциална любима.
В този епизод поне стана ясно защо Йокеш толкова много иска да нарани Орхан.Всичко е пак в миналото на  Халис ага ,а в настоящето за съжаление близките му трябва да разплащат неговите дългове. И за съжаление най-големите потърпевши са както винаги Сейран и Ферит .
Пелин ей няма отърване от това момиче бе. Angry Какв ли ще каже като отиде в имението  Thinking,Дали ще мске да се види с Ферит или ще се срещне с Халис и ще му каже нейната версия за истината. Защото да тя беше използвана от Ифакат и Нюкет за целите им ,но и самата Пелин  имайки толкова много тайни им го позволи и беше от полза за нея мълчанието им така че хич да не се прави на жертва. Единствено бих и казала браво ако си признае на Ферит за всичките си грешки ,поиска извинение ,че му провали живота и си тръгне по живо по здраво. Само в този случай поне за мен Пелин би могла да излезе с чест и достойнство от играта. Но като си я знаем каква е честта и достойнството и са и последна  грижа на нея ,а пък добруването на Ферит това пък изобщо не и приоритет. За Пелинчето си е важна тя самата и нейните чувства и нужди ,а другите еми те да си гледат работата. Angry
В този епизод имаше малка глътка свежест и сладки моменти с Ферит и СейФер.Разкри се,че тайната на красота на Феро бей са краставичките Simple Smile Приема ги вътрешно и външно за красота и харизма тъй че дами записвайте смело рецептата  и дерзайте   Simple Smile Ох а СейФер моментите бяха толкова сладки и милички ,че чак ме е яд на Гюнгер дето им намира все причини да не са заедно. защо, защо ,защо бе човек разваляш тази красота ,защо не я използваш ами тука ни занимаваш само с някакви глупости Angry  СейФер форевър и това е истината а, всичко друго е просто фон и подробности на тяхната любовна история .

И като говорим за любов еииииии честно казано Ферит и Орхан само трябва да си записват и да гледат батко им Шехмус как действа.  Simple Smile Тоя излезе по голям играч и  чапкънин и от Ферит и от Орхан взети заедно бе ,аз не мога да му насмогна на тоя човек и да запомня имената на сегашната му жена той вече за следваща гледа  Simple Smile Обаче тука ще стъпи на криво Шехо ми се струва ,Ифош и Нюню,така май и казваше Кая ,хич няма да си седят мирни  и тихи като ония другите две ами ще има скубане на коси сто процента ,а Шехо трябва да се пази ,че и него да не го подхванат тя двете лудите.  Simple Smile
За Суна   и аз мисля ,че нейния образ още от началото ни го представяха  между доброто и лошото и тя ту  беше в светлината ту в тъмнината. Суна едновременно и завижда и ревнува от Сейран но и в същото време и много я обича и затова и все още успява да се въздържа да не мине съвсем от към тъмната страна. С помощта обаче Ифакат и на гледачката, както и това ,че на Сейран все някак си и се нареждат нещата и тя все е обичаната  , а за Суна все няма нищо, а и Ферит ,който в момента се отнася много добре със Суна и и вкарва разни фантазии в главата без изобщо да  знае за това  ще доведе сигурно вече до действия от нейна страна.
За Абидин хм на мен хич не ми се струва той да е от Корхан ,но кой знае.Обаче започват вече май ,май сценаристите да изписват бъдеща връзка между Аби и Айше ,май така се казваше дъщерята на Шефика и да видим дали Суна пък няма да започне да ревнува от нея.
Започна и пак да се засилва конфликта между  Ферит и Кая ,а така нека да се насочи сценария в тази посока и нека вече да започне борбата между наследниците. Кая хем е набрал на Фреит зарад миналото, хем заради Суна хем и заради обичта на деде към Ферит за което нашето момче няма вина ,емиии кво да прави като си е любимеца на дядо си . Simple Smile
Дано да се случи нещо между Айше и Абидин. Аз го бях намислила за Едже ама  Айшето е сладурка.Гюнгер да  го мисли това ,ноооо да не забравя най,най главното СейФер Simple Smile

https://x.com/antepfistik_/status/1760337380198830348?s=20

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 12:34 от Eny87

# 616
Казано честно.... много от зрителите смениха канала... като мен, след като видяха Пелин. Ифакат е зла, но жената си играе отлично, а това подобие на актриса отблъсква всички. Не мисля, че скоро ще я видим в главна роля, след като толкова много хора не я харесват. Затова драпа със зъби и нокти да остане. Толкова много отрицателни коментари от цял свят не съм чела досега.

# 617
  • София
Да, и аз съм на мнение, че в момента, в който видяха рибка жива, хората просто смениха канала. Ами сори, за трети път, няма край.
Сладки сцени на СейФер и толкоз.
Какво искат хората? Искат Буче и онази другата статистка да напуснат сериала. Историята с Акън да приключи максимално бързо. СейФер да се сдобравят, по възможност по-достоверно.
Какво стана с Нюкхет и Кая, вместо интригата да е около тях, поредните статисти.
На мен, противно на повечето мнения, историята със Суна ми харесва. Наистина е единствената последователна. Но махнете двете луди жени, съберете СейФер и тогава я развивайте.
След 37-ма серия всичко е тотал щета. Заради егото на един продуцент. Сега си го получи, да видим какво ще маже другата серия. Наиситна, публиката му даде 20 серии аванта с хубави рейтинги, стига им толкова.
Доста от достоверните акаунти потвърждават това, което е казал Мерт за развода. Ами прав е, сезон две е ужасно копие на сезон едно.

# 618
# 619
хехе😏👽👻👿😅🤣

# 620
Казано честно.... много от зрителите смениха канала... като мен, след като видяха Пелин. Ифакат е зла, но жената си играе отлично, а това подобие на актриса отблъсква всички. Не мисля, че скоро ще я видим в главна роля, след като толкова много хора не я харесват. Затова драпа със зъби и нокти да остане. Толкова много отрицателни коментари от цял свят не съм чела досега.
Да ,голяма грешка е това с Пелин ,нито изчистват Ферит от безумната бременност за която написаха ,нито махат Пелото ,а по сценарий го има .Сега е правят жертва ,но хората не я понасят.58 епизод целият беше за нея и чуждото бебе .И за капак пишат отмъщение ,ако някой трябва ,да отмъщава ,това са Сейран и Ферит .
Честно казано ,дори и да махнат Пелин ,следва Невра .Ферит каза ,че трябва да затвори темата с Невра и след това пишат в двора флирт с нея и изтриват репликата “Обичам жена си “.Оставят си вратата отворена …Тоест те няма да пишат двойката Сейран /Ферит ,пишат просто сцени за тях заедно и хвърлят прах в очите на хората.Няма разговори ,защо се стигна до тук с тях ,кой какво направи и каза. А продължават непрекъсното да добавят някой между тях ,което вече е прекалено .Това в никой реал  и сериал го няма.
Тука всичко ,  е само за любовниците  ,издигнати на пиедестал .
Главната двойка е само да им подържа рейтинга ,но винаги разделена .
Оф ядосах се пак 😖
Още дано им падне рейтинга 😂😂😂,че дано се осъзнаят вече 😡

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 21:12 от Maria_Marinova

# 621
  • Бургас
Хей...да ви е слънчево и уикендско, верни фенки, чапкънови
До сега се чудех защо гледам този "водевил", но сега започнах да се питам, какво още има да се разсъждава върху това нескопосано подобие на филм....Естествено, че списването повлия и на коментирането....вече и в темата е скучно, безинтересно и банално. Дори "прелетните птички" /с изключение на една упорито постоянна/ вече не са интересни Stuck Out Tongue Winking Eye
Затова, ще ме прощавате, но напускам компанията....Вече нямам никакви надежди, че нещо ще тръгне в положителна посока, дори актьорите започнаха да ме дразнят с това раздвоение на личността, което ги принуждават да играят. А и излязоха доста по-стойностни дизита, върху които си заслужава да разсъждаваш и да те зареждат с положителни емоции.
Желая на всички приятна почивка и време с любими занимания!

# 622
Остана само Шефика да влюбят във Ферит и картинката ще е пълна.
Нищо чудно Пело отново да бъде до Ферит, след много сълзи и ревове и
той да я съжали , защото много и вярва.
Невра , много трудна се оказа. Сама идва на крака в имението да се предлага.
Ако и Суна му се натресе не го мисля вече нашия чапкънин.
Всички около него , а той е в облаците отново.

# 623
Здравейте! Не съм писала до сега, но съм от четящите ви фенки! Следя ви редовно!!!
Исках да споделя нещо, което наскоро прочетох в чуждестранен сайт /не турски/. Разказваха историята на истинските Сейфер и две неща, които прочетох останаха в главата ми. Едното е, че истинските Сейфер са се разделяли само веднъж за няколко месеца още в началото на брака си, а другото - че той е имал любовница 7 години.
Не зная доколко това е истина или е просто журналистическа измислица, но, ако е било така, няма как да чакаме Пелин да изчезне скоро….
За съжаление…
Поздрави на всички вписващи🤗🤗🤗🤗🤗

# 624
Спад със средно 1.5% си е вече сериозна работа. И аз го очаквах, вярно - не чак толкова. 2/3 от серията снощи беше антилогика. Хеле това с оживяването на Пело и посещението нагроба на Фуат. Аз нямам спомен Ферит някога да е споделял с брат си, а сега тръгнал да споделя, че загубил доверието си в хората. Хехехехе. Ами погледни себе си, бе! Да не говорим, че две - три серии спасява баща си, в снощната - нула внимание. Разни загатнати сюжетни линии - забравени. Хвърлихме се отново в блатото на семейните интриги, безсмислените разговори и някакви си отмъщения, абсолютно неадекватни...

# 625
А пък Асуман,мммм,много готин този инструктор!По-готин от Фуат.Заслужава си жената най-сетне един готин мъж.
Аз пък честно казано, визуално харесах инструктора повече от този, който играе Акън.. По-млад и готин ми изглежда - не ме мразете Grinning

# 626
Сега писаха че на 7-ми юни сериала прави финал,за трети сезон имало уж одобрение,но това чакаме някой сигурна медия да го потвърди

# 627
И аз го видях,но дали ще стигнат до 7-ми юни?Както върви,може и да е изцяло финал до 7-ми март.

# 628
  • София
До колкото си спомням Cop Adam го подновиха за втори сезон с рейтинг около 3. Ще си изкараме сезона със сигурност.
Дано подобрят сценария, тогава и хубавите оценки ще дойдат отново.

Скрит текст:
Днес снимали изгонването на рибата от имението. Отново ще я гонят, нали повторения трябва да гледаме....

# 629
Абсурд рибарче да направи финал рано дори при нисък рейтинг,сега ако падне на под 3 ще направят според мен,но иначе не много трудно ще ми направят финала на този сериал.

Общи условия

Активация на акаунт