Отговори
# 630
Така е, това клише е пагубно, но хората изобщо не искат вече да гледат драмите на Пелин или незадоволените Суна и Невра. Нямат грам търпение останало да гледат как някой ще отмъщава или роенето на нови врагове на Корханови, мафиотски сцени и т.н. Какво като имаше СейФер, след като няма надежда да се съберат...

О, да, това със Суна също е кръпка. Не го разбирам и не знам какво развитие може да има, освен ако в реалната история Суна не е съпругата на Ферит. Не го вярвам, но иначе не мога да си го обясня.

# 631
Сега писаха че на 7-ми юни сериала прави финал,за трети сезон имало уж одобрение,но това чакаме някой сигурна медия да го потвърди

Ехее баш на рожденната ми дата 😏😏😏
Дано поне имаме добър финал ако няма 3ти сезон….

# 632
според спойлерите:

Финалът на втори сезон ще бъде излъчен на 7 юни.
 Бурку днес обвини публиката, че уж ние сме виновни за ниския рейтинг.
 Актьорите на снимачната площадка бяха в лошо настроение.
 Снимаха сцената на изгонването на Пелин от Яла.
Целият екип се караше с фенове в имението, защото пуснаха тази сцена в интернет.
Това е. Вечерта снимат Safer.

# 633
Рамо стайл 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeDeVuMu/

The Boss 👑👑👑

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 19:45 от Kirilovaa98

# 634
Момичета, моля ви дайте линка на серията с руски субтитри. Не мога да я намеря, а Сабина снощи каза, че днес ще я публикуват със субтитри. Не намира къде е. Имам нужда от жокер "помощ от съфорумки".

# 635
https://turkrutv.tv/zimorodok-58-seriya.html
Димана, това е последната серия със субтитри, 59-та все още е само с озвучаване

# 636
Момичета, моля ви дайте линка на серията с руски субтитри. Не мога да я намеря, а Сабина снощи каза, че днес ще я публикуват със субтитри. Не намира къде е. Имам нужда от жокер "помощ от съфорумки".

Има я само с озвучка

https://turoktv.com/6881-zimorodok-seria-59.html

Иначе със субки гледам тук , но  още я няма

https://turkishtv.co/1187-zimorodok-yali-capkini-vse-serii-turec … sskom-yazyke.html

# 637
Катя, Ками, благодаря ви!  Flowers BouquetFlowers Bouquet

# 638
В тази фб група качват откъси от серията и фрагменти с бг превод
Наскоро я открих
https://www.facebook.com/profile.php?id=61555742341228

# 639
Сигурно и други са го срещнали това сравнение, макар че целият принос не е само на актрисата

# 640
Не знам, кое повлия на рейтинга повече, това че Пелин отвори очи, или че еднотипни ситуации, събития, драми се повтарят до припадък.
Не знам, защо сценаристите я оставиха сред живите, дали за да и дадат втори шанс да се самоубие успешно или да получи втори шанс за живот със Сертер и Зерин, далеч от Ферит и манията й по него. Все ми е тая Sunglasses. И най- големите й антифенове знаят, че тя приключи. Ферит, никога няма да я приеме отново, дори по принуда. А, Сейран вече не се страхува от нея, нито ревнува. Мисля, че по- скоро я съжалява.
Сертер вместо да размахва пистолет в лицето на Ферит да се замисли върху собствените си действия. Дойде от нищото с 10 коли охрана, последва телефонен тормоз, опит за отвличане и публично унижение в дома на Корхан върху момиче в напреднала бременност- евентуално майка на детето му.
Ми то първо се мисли!
Не, че не ме устройваха постъпките му, защото те форсираха разкриването на Пело, но можеше ли да постъпи по друг начин, по- внимателен и хитър? Отговорът е категорично Да, но откъде толкова търпение..., а и драмата нямаше да е същата.
Както и да е, точно той да не ми се перчи много Sunglasses

Халис Корхан не е всемогъщ и това прозрение, като нищо ще го смири най- много от всяка друга истина, която осъзнае.
Силно впечатление ми направи "анемичният" удар по масата, когато Ферит и Кая си скочиха. Всички сме виждали силният юмрук преди, придружен с подскачащи чаши и чинии Smirk
Халис е уморен и безсилен. Нито властта, нито влиянието му помагат в този важен момент, а той е жертвал всичко за тях. Тайно се надявам това да е началото на края на агресивният и властен Халис.
И Орхан няма да е същият, когато излезе. Или ще започне да цени себе си и семейството си повече или ще бъде развалина до края.

Безсилието на Халис идва от факта, че е изправен пред анонимен враг. Може би, ако знае за Йокеш ще може да противодейства по- адекватно. Ето, защо смятам, че Сейран трябваше да каже на Латиф (има му номера Smirk )за Йокеш и да остави нещата в ръцете на Халис.
Кому е нужно едно 20 годишно дете да се прави на герой и да носи върху раменете си проблемите на целия свят.
Ало, сценаристите, вие помните ли, че тя е само на 20?
"Сейран..., дори в съобщенията ти има драма"- Ферит (по памет)
Този цитат ме накара да се замисля върху едно от нещата, които ме разочароват в епизодите напоследък.
Сейран учи- нейната голяма мечта и първа стъпка към лична независимост. Защо не виждаме нищо от това?
Защо не я видяхме  да се радва на първия взет изпит, на първият успех. Не видяхме приобщаването й към това младо и прекрасно общество- общество, което тя избра, а не я въвлякоха насила в него, както обикновено й се случва.
Имах нужда да я видя на поне един обяд с колеги в някакъв небрежен разговор и смях, като типични 20 годишни.
Да видя, че работи някъде, че получава първа заплата, а после си купува нещо, което винаги е искала- сама. Това са първите стъпки.
Единствената й приятелка също я вкараха в имението и я обсебиха с проблемите?
Дори и аз се задушавам вече...
Този голям свят, който рисуваше пред Ферит го няма. Не съществува. Сценаристите не й позволиха такъв. Отново я затвориха в красиво имение, отново е пред развод, отново е предлагана на друг, докато е омъжена, отново е заплашвана, отново се жертва...
Първия път се отказа от Ферит, за да живее той. Сега го отказва от себе си, за да живее баща му.
Искам си Сейран на 20 не Майка Тереза Sunglasses

# 641
Това беше добро 😂😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeDdpCo7/

# 642
Рейта падна , защото сценаристите не прадлагат нищо различно , интригуващо или потресаващо.  При толкова много дизита на килограм , вече всичко е писано  и  изиграно.  Шербета напипаха нишата с нетрадиционната връзка  / Апо и Алев/. Дори сега момата бременна от чичака.  В мънистата почти същото положение , доколкото чета. Ние тука,  с една традиционна любов и безброй паралели,  искаме да се задържим на върха.  Няма намесена религия /болна тема/, няма нищо фрапиращо , нямаме танцьорки  и т.н . Една Пело си  имаме , която не иска да се маха и това си е .
Винаги съм предпочитала сериали  до 30 - 35 епизода. Няма време да ти омръзне , а и те нямат време да пишат разни глупости.  Дори  добри сериали , с протакане във времето , ме губят като зрител. /изключвам само  Ямата/.
Всички допълнителни герои  и  линии се оказаха излишни  и не на място. Те с основните не се справиха , да не говорим за попълненията.Такива актьори като Ознур и Таро ,направо бяха похабени.  Ами отдавна беше време да се срине  рейтинга , за да им напомни  , че дизита  мноогоо .

Само един Шехо  от попълненията винаги ме кефи ! Ифа  направо грее покрай него.

# 643
# 644
🧿❤🧿❤🧿

Общи условия

Активация на акаунт