Отговори
# 600
# 601
Много се радвам за рейтинга. Гюнгер и ко да продължават да пишат в същия дух.

# 602
# 603
И  рейтинга на Шербета е спаднал, но с по-малко. Спада може да е заради новия сериал.

# 604
Какво искат да гледат хората, не разбирам? Не е като да нямаше СейФер... Пело имаше съвсем малко сцени, Ферит вече не я иска... Но с клишето: женя се, за да го защитя, толкоз.

# 605
Един коментар от инстаграм ,който ме разсмя.
"Няма да се учудя ако следващата седмица Суна се влюби в Карлос."

# 606
  • Яко в Матрицата...
Какво искат да гледат хората, не разбирам? Не е като да нямаше СейФер... Пело имаше съвсем малко сцени, Ферит вече не я иска... Но с клишето: женя се, за да го защитя, толкоз.
Така е, това клише е пагубно, но хората изобщо не искат вече да гледат драмите на Пелин или незадоволените Суна и Невра. Нямат грам търпение останало да гледат как някой ще отмъщава или роенето на нови врагове на Корханови, мафиотски сцени и т.н. Какво като имаше СейФер, след като няма надежда да се съберат...

# 607
Ами, рейтинга си е точен, дори е висок за това което ни предлагат. Едно и също се върти  в сценария и сме в един кръг, където нещата се повтарят.
Пело за кой ли път оживява и се тръшка за Ферит.  Той пък след трагичното си състояние в болницата изведнъж стана много весел. Забрави за отмъщението към дядо, трудната, снахата и т.н. Пак ми се струва, че ще поднови флирта с Невра и ще се впусне отново в своя живот, да диша.
Толкова измислена и ненужна в сериала се оказа трансформацията на характера на Суна. А, пък в двойка с Кая съвсем са излишни. Защо изобщо ги внедриха с майка му в дизито. Никакво развитие, освен сядане на масата и създаване на малко интриги. Да напускат по бързо и ни освобождават с присъствието си.
Халис ще живее девет живота докато съвсем не погуби фамилията с неговите правила и норми.

# 608
Като чета коментарите,хората искат да гледат силни Сейфер и влюбени Кайсун.Никой не иска Невра,Акън и всякакви придошли.Напомнят даже,че в сериала има един актьор,Таро Емир Текин,когото направо са забравили.Никой не иска да гледа новосъздадени любовни триъгълници и нови "сватби" на все още не разведени съпрузи,организирани от "селски" мафиоти.Хората смятат,че това е абсолютно неуважение към брачната институция.За най-отвратително считат домогванията на Суна до съпруга на сестра си.Уморени са.Много критики и към епизод 58 за драмата на "любовницата".

# 609
Здравейте!

Както е тръгнало в следващата серия ще има обяснения от страна на Пелин.
Всъщност може би така е нужно - да се срещне с Ферит и да се обяснят, нищо че всичко ни е ясно, но на нея не е .
Все пак тя ги забърка всички в нейната история и да видим какво ще каже и къде ще отиде, след бягството си от болницата.  На мен лично ми е интересно как ще продължи тя - дали ще се извини, или отново ще манипулира, дали ще изтрезнее от нейната обсесия или ще задълбае. Може пък да се сйюзи със Сертер за отмъщение на Сейфер.
Пътища най-различни за нейното участие в сагата. Сертер се закани да отмъщава, Зерин се замисли върху думите му за отмъщение, нищо, че преди това говореше  с Нюкет за това как ще се обяснява пред Корханови за случилото се. Много енигми за бъдещите събития.
Суна, ех, Суна, какво момиче беше и какво ще стане. Бях споделила по-рано, че очаквам нещо такова от нея, спрямо сестра й и Ферит.  Дори очаквам повече предателства от нея и  голямо желание Сейфер да се разделят.
Доброто поведение на Ферит към нея я обнадеждава и същевременно съсипва. В главата й наверно бушуват двете противоположности - да избере сестра си, или собственото си имагинерно щастие с Ферит?
Много искам тук Сейран да прогледне и да прецени, че невинаги сестра й е откровеннс нея, както тя със сестра си. И ми се струва, че ще има голям разрив между сестрите, ако Суна продължава в посоката от врачката.

Има много за обсъждане от тази серия, на пръв поглед доста бавна и лежерна, но с много поставени въпроси за развитието напред на сюжетната линия.

# 610
Никой никога не може да заснеме филм за щастлива двойка. И приказките свършват, когато влюбените се съберат щастливи. В този сериал до тогава има 60 епизода  и трябва да се преодоляват препятствия.......

# 611
Спада не е заради новият сериал само .Yali e с най-голям спад във всички категории.Отдавна си го заслужаваха .Не може да пишеш едно и също 100 пъти и да правиш паралел след паралел и да очакваш рейтинг.Не става така.Пишеш да унищожиш главната двойка с грозни реплики и действия ,вкарваш трети лица  ,продължаваш  да режеш сцени и накрая скалъпваш някакъв скучен епизод ,все едно нищо кой знае какво не се е случило между Сейран и Ферит.Да Сейфер са много сладки ,но един смислен разговор нямаше  по съществените неща ,които доведоха до всичко това.Защо Ферит постъпи така със Сейран,отмъщението което започна срещу нея,историята в Мола,защо Сейран даде интервюто ,нещата които отвориха тази бездънна дупка между тях.Чува ме пак ,много те Обичам от Ферит ,е видяхме колко много обича  Сейран .Добре ,че е обича ,ако не е обичаше, не знам какво щяха още да напишат ,да направи Ферит  на Сейран 🤨.
Пелин ,която вместо да страда за бебето си ,и да осмисли, защо й случи това .Осъзнала какво е причинила на Сейран и Ферит .Тя събуди още по обсебена от Ферит,голяма простотия😡
Отмъщението на Сертер  nonsense 🫣
Пише се на инат срещу главната двойка и публиката ,и накрая се получава една боза .Рейтинга този път го показа много точно.
Хората наистина са много търпеливи и всичко единствено  ,заради Афра и Мерт 🍀🍀🍀.

# 612
1,62 на долу - от Стар ТВ дали благодариха на сценаристите? Сега какъв ли смут е за фраг-а в понеделник, пак ще презаснемат....

Затова Ферит Корхан да отива на седмицата на модата в Париж Simple Smile, но да отвлече Сейран  и да гледаме поне 1/3 серия щастие далеч от всички, които ги търсят.

А! Нещо в диалозите снощи не се усети финеса  и 'закачката' на Гюнгер, даже ми беше грубиянска и не в стила на Ферит реплика "забиването на гол", когато се отнася за Сейран.

# 613
Коментар от Фейсбук
Скрит текст:
[/Кой дойде и кой си тръгна от сериала?
Сценаристите се смениха
Сценария се промени 500 пъти!
Сцените се ревизираха 950 пъти!
Сейран и Ферит се промениха
Най-верните фенове си отиват!
   И само това нещо ПелоБуче остава в сериала и е все още тук!spoiler]

# 614
Сериалът се развива основно върху живота на Пелин. Заглавието логично би трябвало да се преименува на "Златното момиче Пелин". Всичко започна да се развива от нея и така ще свърши злополучно. Не е нужно да има 3 сезон. Няма какво друго да очакваме от Буче. Това е което показа.
Сценаристите изпуснаха златния шанс да развият таланта на Сейран и Ферит и да получат признанието на публиката.

Общи условия

Активация на акаунт