💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 150

Повечето фенове коментират  в Туитър,  че сигурно ще вземат друго дете, защото Ебрар порасна и ще се загуби първоначалната концепция на сериала "Необичайна история"

Вече е млада дама, а не наивен малчуган..

# 151
Според Керем, а човекът ги разбира нещата Wink Stuck Out Tongue Winking Eye Има вкус ... Sunglasses

Sparkling Heart

Gift Heart

# 152
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, не мисля, че ще сменят Ебрар. Малката е голяма чаровница и ще нагодят сценария да е подходящ. Позабавиха се доста с организацията. Дано новината, че започват снимки другия месец да е вярна.

Не знам как някой може да хареса "Ако обичаш силно" повече от "Почукай на вратата ми". Тези, които си мислят, че го харесват повече, всъщност и те самите знаят, че не е вярно. Satisfied

Още кадри от предаването

# 153
Ново:
"Споделено от Olyverse с бележка „Скоро в клуба“"

# 154
  • София
Керем трябва да спре с тези шапки, сигурно спи с тях.
Издават някакъв комплекс.

# 155
Вижте на какво попаднах преди малко, може и да не е сериала, а игрален филм .. 🙄

# 156
Май се е получило доста готино интервю, ще наваксам довечера. Успях да мерна само ядосани фенове. Ядосани за това, че Керем едва ли не намекнал, че последният му проект не бил успешен, за разлика от СЧК. Сериозно ли някой се сърди за това, че любимецът му казва една от най-големите истини на живота си? Болни хора.
Миси, наистина може би е комплекс, казах защо го мисля. Сякаш действително има по-малко коса от преди в горната част на челото си.
Щастливец е, че живее не къде, а в Турция. Бързо може да си присади коса при добър специалист(за разлика от Виктор от “Ергенът” сезон 1, то дори през телевизорът си му личат сноповете Laughing)
Много добре изглежда без шапка, дори да оплешивява. Освен чисто стилово че в кофти, шапките го затварят и състаряват, брадата също.

# 157

Още една нова снимка

# 158
  • София
Керем: "Надявам се да ви хареса"!

Не мисля, че Керем оплешивява. Като сравня снимки от 2021 година и от вчера, косата му си е все същата...

2021год. 

2024год.

Семейство Йълдъръм изглежда си купуват нов апартамент...

С кеф да си пие човек кафето, докато разглежда този журнал.

# 159
Малко по малко събираме пъзела. Grinning Ако помните есента беше в един университет и говори пред студентите, така и не излезе  цял запис от там, само малки части, но хората писаха, че като са го питали за бъдещи проекти е казал, че подготвя и романтичен филм, който сигурно ще излезе преди Необичайна история... Та така, не се навивайте много, пък дано е развален телефон и да ни изненада не с 1 , а с 2 проекта. Grinning

От интервюто снощи съдя, че Керем не е напреднал с испанския, не съм очаквала да говори, но мислех, че ще ги разбира поне донякъде. Предположението ми е на база изражението му, не се смееше на шегите, преди да чуе английския превод.Grinning

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:53 от mikipoli

# 160
Втори опит: ----> начало 20:00 ч Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/i/status/1761087596308869622

Инфо:
"celebsrevealed.com" обяви приблизителното състояние на турските играчи 👇
Kıvanç Tatlıtuğ - 15 милиона долара
Мерием Юзерли - 10 милиона долара
Can Yaman - 10 милиона долара
Ханде Ерсел - 8 милиона долара
Серенай Сарикая - 6 милиона долара

# 161
Дали наистина сценария, който е писал е бил предвиден за Ханде в главаната роля и ще разказва как е започнала връзката между тях? Едва ли. В такъв случай, той би трябвало да играе себе си Joy
Tолкова чакане, толкова догадки, интересът ще е доста голям.

Колко е реална информацията, не знам, но са публикували най-богатите турски актьори. Ханде е на 4 място с 8 млн. долара.

Да си призная, че си го помислих, когато прочетох коментара на ректорката за Ханде, оказва се, че и студентите са недоволни и с право. Поради тази причина въпросната ректорка е заключила коментарите под поста със снимката на Ханде.

Общо взето коментарите са, че проф. Хандан си прави самореклама, защото Ханде е известна и питат дали и те могат да пропускат занятия и дали ще ги заобича, ако са красиви и популярни.
Тъпо беше да казва, как не си правила заданията понеже била много заета. Никак не е честно към другите "просотсмъртни" студенти.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 20:09 от Бл@гуна

# 162
Това с Оливърс започна

Без коментар...

# 163
Добра вечер! Flowers Four Leaf Clover

"Керем Бюрсин съобщи добрата новина в предаването "La Resistencia por M+".
Керем Бюрсин, който беше гост в предаване в Испания, каза, че снимките на филма по негов сценарий ще започнат следващия месец.Проектът, режисиран от Алтан Дьонмез, е продуциран от Braveborn Films и Ay Yapım."

Още миналата година Керем на няколко пъти  / малко преди да приключи  "Ако обичаш силно" , и при срещата му в университате/спомена ,че ще снима филм по негов сценарий и сериал на платформа  с партньорството на "Ay Yapim". За филма съм чела от няколко източника, че в сценария е описал любовта си с Ханде. Наскоро в "Х" попита феновете какъв край очакват в новия му проект: щастлив или трагичен над 65% бяха посочили трагичен.

Хубава вечер! Flowers Four Leaf Clover

# 164

Общи условия

Активация на акаунт