💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Лайфът е от профила на чичо му ( агенцията )

# 166
  • София
Ханде Ерчел като Тейлър Суифт

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 21:17 от БлагаВест

# 167
Инфо:
Първи епизод на Sen Çal Kapımı в Ютуб току-що мина 53М+ гледания Trophy

Керем има вкус, че и ние покрай него Sunglasses
Gift Heart

Sparkling Heart

# 168
От лайфа:

# 169
Това, че Керем е описал любовта си с Ханде е пълна фенска измислица за мен. От вас го чух, не ми е попадало другаде.

Сутринта бързах да сляза от автобуса и не успях да ви го пусна.

Харесва ми самоиронията им Joy

# 170
Вече не знам кое е истина и кое лъжа, всеки пише и дано накрая имаме нещо. А да не са голи приказки или сериал с Нилпери.
Допада ми предложението на Мики за не 1 , а накрая да имаме 2 проекта с Керем - филм и сериал 😎

# 171
Като някакво градинско джудже е Керем с тази шапка. Разбирам да е навън да си пази главата, косата, нещо си, но в затворени помещения... Има един друг турски актьор, който също е много красив и популярен, той пък все със слънчеви очила. Мислех, че е защото си пази очите от силните прожектори, но не. Както и да е, те си знаят.

Какво пише на татуировката на Керем?

И аз съм за с две ръце да изкара 2 проекта наведнъж. Дано наистина само да не е някаква простотия като Айнен с Н.

Пак да ви благодаря, че споделяте толкова интересни неща! Hug

# 172
Благи, не четеш темата! Онзи ден отговаряхме за татуировката. Stuck Out Tongue Winking Eye

Айде, няма да те връщам назад, днес съм добрите ангели.
Скрит текст:
Кликни пак
Скрит текст:
И пак  
Скрит текст:
Или изглеждай какъвто си, или бъди, какъвто изглеждаш.

# 173
Сори! Изобщо не съм разбрала, че сте я коментирали. Но пък и не ме интересува чак толкова, че да кликна 5 пъти. Grinning

# 174
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 175
Добро утро Animal Bee

Снощи най-накрая ми остана време да повися в туитър. И попаднах на страхотни фенклипчета.

Лейля Гедиз и Серкан Болат
https://x.com/tracestini/status/1761160524450914699?s=20

Лейля Гедиз и Атеш Арджалъ
https://twitter.com/RaquelCisterna4/status/1760967703492256170

Не е имало такова нещо в театъра(предаването се снима в театър), откакто се появи One Direction.  Но днес вместо генерация Z, вратата на театъра беше пълна с дами, чакащи Керем Бюрсин.

Прекрасен да е денят ви! Flowers Hibiscus

# 176
Хахаха, Лейля и Атеш - много сладко Heart
Мале, представете си все още да бяха заедно и тази година да имахме втори техен проект… за секунди си го представих. Фурор!
И този път и аз щях да го преживея заедно с вас.
Да ви е сладка съботата, момичета! Grinning

Скрит текст:

# 177
Ех, Коко. Като смесиха личния и професионалния живот, загубихме два пъти - няма да ги видим отново заедно, нито професионално, нито лично, но пък беше прекрасно, докато бяха двойка. Големи емоции, незабравими.

Фен е подарил гривничка на Керем и той продължавал да си я носи и на следващия ден....малките радости. Stuck Out Tongue Winking Eye
https://x.com/Allye1188/status/1761273765629964779?s=20

# 178
Здравейте, 🌞

Татуировката на ръката ( сърцето ) го няма .. явно е било нещо временно просто за празника на влюбените.

# 179
  • София
Здравейте! Nature Sunny

24.02.2024 - огледална дата! Nature Sparkles

Марги! Smiley

Скрит текст:
Огледалната дата 24.02.24 представлява уникална възможност за всеки човек. Такова рядко съвпадение на числата (2 и 4) носи дълбока символика на хармония, ред и безкрайност. Този ден, като никой друг, е предопределен да се превърне във време на важни решения и промени. Особено важно е да разберете какво точно може да се преведе в най-мощната огледална дата на годината.
Първото и може би най-важно нещо е да посветите време на семейството си: останете вкъщи и обърнете внимание на близките си, прекарайте време в общуване и укрепване на отношенията. Приготвянето на вкусна вечеря за цялото семейство е чудесен начин да създадете топла и уютна атмосфера, изпълнена с любов и взаимно разбирателство. Друг важен аспект на тази дата е редът и хармонията в околното пространство. Това е страхотно време да почистите и да се отървете от ненужните неща. Отделете се от излишния багаж от миналото, направете място за нови възможности и енергия.

https://www.actualno.com/curious/kak-naj-moshtnata-ogledalna-dat … news_2159053.html

Лек и спокоен ден ви желая! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт