💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 048
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Керем се прибира към Турция

# 181
  • София
Керем на път към дома. До него е вуйчо му.
Испанските фенове коментират: "Испания му подхожда много добре, може ли да остане там за известно време * някога".

Скоро Ханде ще блести в Мумбай, Индия.

"Запознайте се с турската суперзвезда Ханде Ерчел, осветяваща сцената на FICCI Frames 2024
5-7 март, хотел Westin Powai Lake
Мумбай, Индия"

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 15:30 от БлагаВест

# 182
Днес и Ханде, и Керем са наблегнали на музеите

( профилът на музея е последвал Керем в Инстаграм )
Минути преди да отлети за Истанбул

( интересно ми е защо Акиф никога не чака Керем на летището.. 🙄)

# 183
интересно ми е защо Акиф никога не чака Керем на летището.. 🙄

Сигурно, защото се прибира сам. Ако се хване с някоя известна или не толкова, може и него да дебне. Ханде, ако се прибира сама отнякъде едва ли ще я чака. А и вече като са заедно с Хакан от толкова време и споделят общи снимки и те вече не са интересни.

Дилеми, много хубав колаж със снимки на Керем. Много ми хареса как изглежда на това интервю.

# 184
  • София
Една много хубава статия на известната испанска журналистка Тамара Гарсия Каподо за посещението и престоя на Керем Бюрсин в Испания. Винаги с любов го посрещат и изпращат, дали с каскетче или без каскетче. Обичат го всякак испанците.

Ето превода на нейната статия в пресата.

Скрит текст:
Известният турски актьор се завърна в Испания за няколко професионални ангажимента, използвайки възможността да се наслади на гастрономията на Мадрид.
Керем Бюрсин изпитва истинска преданост към Испания, поради което се връща винаги, когато може. Турският актьор пътува до Мадрид, за да поднови проекта, който представи през юни 2022 г., свързан с метавселената и ето, как разказа как се чувства:
 „Вълнувам се. Ще бъде интересно изживяване за всички. Керем пристигна в клубът", откакто той имаше присъствието на няколко души от неговия фен клуб.
Посещението му даде много, защото освен присъствието на това събитие той беше видян да се наслаждава на най-добрата гастрономия в любимия си ресторант в столицата. Той е отишъл в "Coque", ресторантът, който Марио Сандовал има в квартал Chamberí и има добри отношения между тях, защото това не е първият път, когато се срещат.
 "Случват се луди неща. Ще направим страхотни неща и ще бъде много забавно", каза той, преди да влезе в кухнята с известния готвач. Тук е спазил инструкциите на готвача и не е никак зле.
Марио Сандовал стана най-добрият домакин и му направи вкусен картофен омлет, нещо което се видя в социалните му мрежи.
- „Когато дойде някой, когото обичаш, да му предложиш това е най-доброто нещо“, каза му готвачът, докато приготвяше тази испанска рецепта.
Актьорът се възползва от визитата си в столицата, за да бъде звездният гост на „La Resistencia“, програмата на Дейвид Бронкано. В началото на интервюто той попита Керем Бюрсин, без да се поти, дали го намира за привлекателен:
- „Знам, че си много привлекателен, но не мисля, че аз съм непривлекателен“, каза Дейвид Бронкано на актьора, на което той отговори:
- "Не, ти си привлекателен."
- „Мислите ли, че съм малко привлекателен?“, попита водещият Бюрсин, на което той отговори:
- „Давам ти осем от десет“.

Двата класически въпроса.
Добрите настроения бяха видими, но въпросите не спряха дотук. Бронкано следва сценария и задава двата класически въпроса:
- "Парите, които имате в банката" и броя на сексуалните отношения през последния месец.
-  „Наистина не знам. Можем да се обадим на баща ми да се видим, но не знам“, отговори той за парите.
Следващият въпрос за броя на сексуалните отношения през последния месец, предизвика смях у актьора и като много други гости той каза: „Не искам да отговарям на това“.

https://pbs.twimg.com/card_img/1761009842943152128/V6OfaFak?form … pg&name=small

# 185
Семейство 💙

# 186
Ново клипче с Керем от летището

https://x.com/Louribursin/status/1761432191714623886?s=20

Ханде и Мави Heart Exl

# 187
"Керем хареса и коментира появата на бебето на Айхан!"

Wink

Лайфът на Керем и Карлос от снощи:
https://www.youtube.com/watch?v=sfbaHT5pA8o

Sunglasses
Обаче явно в тази метавселена голям купон цари Stuck Out Tongue Winking Eye 18+ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 20:16 от mi_si

# 188
Керем с фенки

С моята "любимка"

# 189
# 190
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Ново:

# 191
Здравейте, и вчера, и днес, като няма интересна информация за Ханде и Керем, си спамя с други Laughing
Нещо, което много ме усмихна снощи:

Организацията е благодарила на Бурак със стори в Инстаграм. Blue Heart

# 192
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ханде и Хакан от снощи

Цялото видео от участието на Керем. Скоро може да го изтрият. Общо взето не казва нищо ново. Най-интересното е качено в първото видео от онзи ден.

# 193

Явно ще има нещо с Керем довечера… Thinking
https://x.com/carrizomarcela/status/1761545911845433822?s=46

# 194
Инфо:
Thyssen-Bornemisza National Museum в Мадрид и Керем се последваха в Инстаграм Wink

Wink

Телевизионните сериали, които претърпяха второто най-голямо увеличение на епизодите в групата на ABC през последните 5 сезона, са:
1) Masumlar Apartmanı +6,37
2) Mucize Doktor +6,31
3) Bahar +4,60
4) Teşkilat +3,83
5) Sen Çal Kapımı +3,48

Ако имате желание да си поръчате чаша или тениска от Оливърс, тук е мястото: Wink
https://shop.olyverse.com/collections/all

Общи условия

Активация на акаунт