💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 050
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
Много се радвам за Ханде

# 198
# 199
Излезе нова снимка от миналата неделя

# 200
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 201
Тези дни и Неслихан е имала РД.

А снимките от партито с приятели явно са били за празнуване на двоен РД.
Скрит текст:

Изложбата явно ще е държавният изпит на Ханде и колегите ѝ. Интересно ще ми е да я видя. Дано качат повече снимки, а не само на нейната творба.

Лека седмица и дано има повече новини за проектите на Керем и Ханде.

# 202
Здравейте! Flowers Hibiscus

Върти се постер на филма.

# 203
Flowers Herb Добро начало на седмицата, Ви момичета!
С какво ще ни изненада Ханде?

„На света има толкова грозни неща - защо изкуството трябва да е красиво?“ Огюст Реноар
или пак от него „Болката минава, красотата остава.“

Да, Ви се струва "слаба" , всичко идва от ракурса на заснемане и целта която е поставена.
"Заетата, жизнена и целенасочена жена е по-привлекателна, от жената която чака и се надява на един мъж да потвърди съществуването ѝ"  Манди Хейл

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 11:01 от Yassy_N

# 204
"Ханде Ерчел ще бъде гост на разговора, озаглавен „Актьорски талант отвъд границите/превишаване на границите с талант“, модериран от Kushboo Sundar, където тя ще сподели своите прозрения относно разчупването на границите и подобряването на уменията си в Ficci Frames24 ще се проведе на 5-7 март."

# 205
Здравейте, 🌞

# 206
  • София
Привет съфорумки! Лека и успешна нова седмица.

"Щастието не принадлежи на тези, които имат всичко. Принадлежи на тези, които знаят как да ценят това, което имат!"

# 207
Нова снимка на Керем  и Ирем Хелваджиоглу от снимките на филма “Eflatun” (2020).

Mesti Aşk Simple Smile

# 208
Нямам търпение вече. Много ме радва, че Ханде не носи дълго този цвят на косата, повече ми харесва с тъмната коса. Сега на снимката на Яси като я видях се сетих.
На постера, който е качила Слънцето за филма кой е най-отгоре? Разпознах Ибрахим Ч. Халит Е. Бенсу С. (не им пиша фамилиите, за да не се излгам, много са ми сложни) Не мога да го разпозная.
За съжаление на всички места, на които го видях е с много лошо качество. Ако увеличите на компютър, то са размазани лицата, очи липсват, не мога и да разчета имената. Сигурно ги има някъде, но не ми се търси. Мики, не се карай Joy Hug

# 209
Благи, тези ги дават, че са главните

Общи условия

Активация на акаунт