💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Тина Hug
Явно ще е един от двамата ирански актьори без снимка. Сааб Хюсейни явно ще е героят с бялата коса. Другите ги потърсих в Интернет, но съм толкова лош физиономист, че не можах да си избера, кой е Joy
И Боран К. си мислех, че е друг герой Grinning Скоро се надявам да започнат да излиза повече информация. Рускините са много въодушевени.

Ноктюрно

Тази, която е качила снимката на Ханде, качи и тези. Много добре ми стояха един до друг. Яд ме е, че не играха в  нещо по-читаво. Доста по-симпатичен ми е Керем в този вид.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 14:41 от Бл@гуна

# 211
  • София
Една непубликувана до сега снимка на Ханде с нейната майка Айлин Ерчел.

# 212
Благи, наистина си отиват Керем и Хафса сега като ги гледам. В началото не мислех така, но като загледах първите серии на сериала - ами много еднаква енергия излъчват. Лудетини са по еднакъв начин и наистина щяха да си паснат като двойка в реала, ама явно огънче е нямало. Сладури.
Яси, и аз това си помислих, като видях снимката на Ханде с жълтия панталон от последното парти. Абсолютно нормално телосложение, явно всичко е от ъгъла на заснемане.
Линде, поправям те, нали съм фенка на ХанБур Laughing Бях пускала снимката тук преди месеци. От времето на “Любовта не разбира от думи” е:

# 213
Керем Бюрсин снима нова реклама за марката Bosch, чийто образ той е.

Kimya Hatun Gift Heart

# 214
  • София
Ели, явно съм я пропуснала. Твоята снимка е пълната версия. Големи сладури са.

Керем снима нова реклама за марката Bosch.

Миси дублирали сме се, но от повече глава не боли...   

# 215
Коко, Хафса май вече е ангажирана 😉

Още само месец

# 216
Има нов трейлър на филма с Ханде или поне аз не съм го виждала.

https://twitter.com/allaboutercel/status/1762107003558633518

Хубаво са ги събрали, но определено не е филм, който бих си пуснала, но заради Ханде ще трябва да гледам. Satisfied

# 217
Тина, Хафса и Боран бяха заедно във Франция на събитие на Картие. Той е тяхното мъжко лице явно, затова имаха и доста общи снимки.

Не знаех, че Боран участва и във филма с Ханде, той отдавна си я лайква и нея. Grinning

# 218
Нито филма на Ханде, нито този на Керем са от жанра, който харесвам. Признавам си, че на Ханде ще се напъна да го гледам. На Керем ми се струва по-сериозен и депресарски, та ще изчакам първо коментарите и откъси, за да реша дали ще го гледам.

Миси, Керем явно ще снима професионална реклама за Бош, така ли? Ще е готино. Аз съм фенка на Бош все пак Grinning
Слънце, не се прави! Ще гледаш филма и субтири ще редиш Joy (първо да видим дали някой ще се прежали да го преведе поне на някакъв разбираем език)

Този Боран ми е много интересен като излъчване. Не съм го гледала в нищо, но съм чела много похвали за него.

# 219
  • София
Керем изказва своите благодарности на испанските си почитатели за невероятното гостоприемство и обич, с които го посрещнаха в Мадрид.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 19:03 от БлагаВест

# 220
🦁 Другата седмица Керем пак е в Испания 😉

# 221

Ебрар е коментирала ..., което значи, че може да имаме късмет за "Необичайна история"

Стори от Керем Simple Smile

Wink

# 222
  • София
Ето как ще изглежда Ханде, като Кимия Хатун.

Аз отдавна  очаквам с нетърпение този филм на Ханде.  Интересен ми е този образ. Доколкото си спомням Камия хатун е осиновена от Мевляна или както още е известен - Руми.  
Била съм в гр.Коня в музея на Мевляна. Снимах восъчната му фигура. Наистина за него казват, че за времето си е бил много начетен, писал е стихове и се е занимавал с философия. Аз харесвам такива истории, които да ни пресъздадат онази непозната за нас епоха. Човек научава много от такива филми, в които е преплетена и история.

Роден е през 1207 г. в град Балх, днешен Афганистан, тогава част от Хорезмийската империя. Баща му е известен за времето си учен и мистик и преподава на сина си всичките си натрупани знания. Заради нашествията на Чингиз хан, семейството напуска родния град и се отправя на дълго пътешествие през Багдад, Мека, Медина и Дамаск. Навсякъде бащата е посрещан и акламиран от свои последователи. След 10-годишно странстване семейството се установява в Анадола, наричан тогава Рум – оттук и името „Руми“, с което по-късно синът Джалал ад-Дин Мохамед Балхи става известен в мюсюлманския свят и извън него. Установяват се в Кония, където бащата създава медресе – мюсюлманско духовно училище. Градът тогава е един от големите духовни центрове на мюсюлманството, а не само столица на селджукските турци. Едва навършил 18 години, по настояване на баща си Руми се жени и година по-късно има син. На 40 години достига върха на живота си и има всичко – пари, голям дом, богатство и слава. Заради авторитета си Руми е наречен Мевляна – водач, господар на своите ученици. Той преподава философия, религия и право, пише стихове.

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 20:28 от БлагаВест

# 223
Ханде в индийско сари (фотошоп Wink )

Бамби днес слушаше индийската песен „Mere Liye Tum Kaafi Ho“

Gift Heart

# 224
  • София
Ханде в индийско сари (фотошоп Wink )

Бамби днес слушаше индийската песен „Mere Liye Tum Kaafi Ho“

Gift Heart

Миси, няма да е зле да се появи така в Индия. Много й отива сари. На нея всичко й отива.

Общи условия

Активация на акаунт