💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 052
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Миси, това на Ханде не е фотошоп, по-зле е ИИ. Виж ѝ ръката с 6-7 пръста. ИИ за сега вижда най-голям зор с пръсти на ръце и крака и с уши. Grinning 
Какво ли ще рекламира Керем? Или цялостна реклама на марката, или фурна, или пералня. Гледам, че тага е бошхоум, значи няма да са инструменти.

# 226
Flowers Herb Очаквам с такова нетърпение филма на Ханде, влюбена съм в историческите и духвно/религиозни трактовки на различни гледни точки за определени събития, пречупени от различни възгледи. Ще го изледам няколко пъти и без превод или субтитри
Слънце с откъса/"нов фрагман просто ме препарира...Благодаря! Kissing Face

С кеф ще изгледам играта на всички персонажи...
Няма да подмина и филма на Керем, но от сега казвам пристрастна съм, не  разглеждайки ги като личности и актьори!

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 21:04 от Yassy_N

# 227
Според мен ще направи една качествена реклама и ще обхване цялата "домакинска" серия на Бош. От кухненски робот до хладилник..

# 228
Инфо:
"Въпрос на чест" в Парагвай!
Şeref Meselesi, с участието на Керем Бюрсин, ще се срещне с публиката си в Парагвай на 28 февруари.

Gift Heart

П.С.
Благи, в Туитър (Х) залагат на кафе машина... по принцип мислех да заложа не нещо по "екзотично", но Бош били традиционалисти ..., Stuck Out Tongue Winking Eye

# 229
Тази вечер Керем, Хафса и сериала "Ако обичаш силно" са взели награда за най- добър романтичен комедиен сериал.
Нито един от двамата не е присъствал на награждаването.

# 230
Наградите са на  Аyakli gazete Trophy
https://twitter.com/comicyash/status/1762193612962730351
Тази вечер Керем, Хафса и сериала "Ако обичаш силно" са взели награда за най- добър романтичен комедиен сериал.
Нито един от двамата не е присъствал на награждаването.

Жалко, че нито един от двамата не присъства ...

# 231
Те преди 2-3 г. Ханде и Керем не взеха ли тези награди?
Където майтапяха Керем, че все гладен,  защото постоянно хапваше ядки 😉😎
Или се бъркам..

# 232
Те преди 2-3 г. Ханде и Керем не взеха ли тези награди?
Където майтапяха Керем, че все гладен,  защото постоянно хапваше ядки 😉😎
Или се бъркам..
Същите са.

И Башак е взела тази вечер награда.

# 233
Как ги помните тези неща? Бях убедена, че бяха някакви други награди. Joy

Да се припомним Heart Exl

# 234
Значи не се бъркам.
Жалко, че тази година не отиде да си получи наградата лично.
Друго щеше да го видим на подиума с награда..

# 235
Как да не помня? Това им беше последното събитие, на което се появиха заедно. Satisfied И после само драми. Satisfied

# 236
  • София
Керем е съпричастен към този слон, който си ударил главата в решетката поради самота.
В своето стори в инстаграм е написал: "Животните трябва да са сред природата, а не в клетки".

# 237
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

П.С.
Бирсен е потвърдила, че Ханде вече има дигитален проект и скоро ще съобщи подробностите Wink

# 238
Бирсен по-скоро е казала, че е в процес на подписване и когато приеме, тя ще го напише.
От една страна супер. Хем по-малко ограничения, хем кратки епизоди, хем фиксиран брой. Обаче чакането.... тя още 3 може да снима докато излезе нещо.
Как смятате, в какво ще приеме да се снима?

# 239
Здравейте, 🌞

То и с проекта "Русалка" няма развитие. Все се надявам да види бял свят,  Айше Кутлу беше писала, че сценарият е станал страхотен и ще надмине корейския оригинал. После Асена лайкна 2- 3 колажа с русалки.. и дотам...

Общи условия

Активация на акаунт