💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Най-накрая да ми хареса Керем. Супер е. Значи наистина в това предаване ще участва, за което писаха рускините, но нещо мълчат, не коментират. Вие ще кажете, какво се случва.
Миси, Тина, благодаря за "репортажите" и снимките. Hug

Яси, не ми е познат този израз. Какво означава и кой е филма? Много обичам стари бг филми и сериали. Уникални попадения има.

# 136
  • София
Тази нощ в полунощ Керем ще бъде гост на предаването La Resistencia по испанския канал Movistar +.
Казват че участието му ще бъде предварително записано, а предаването било доста пикантно. В това предаване задавали доста провокативни въпроси, като например, кога за последно сте правили секс. Как ли ще отговори Керем, ако го попитат...

# 137
Добро утро!
Успешен петък ви пожелавам.
Чудесен Керем.

Късметлии са тези фенове.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 06:38 от azisiq

# 138
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 139
Красавица

# 140
Зравейте, 🌞
Керем Бюрсин, който беше гост в предаване в Испания, каза, че снимките на филма по негов сценарий ще започнат следващия месец.
Проектът, режисиран от Алтан Дьонмез, е продуциран от Braveborn Films и Ay Yapım.

# 141
Керем е предаването La Resistencia :
https://www.youtube.com/watch?v=AA4cFYwx_gY

Gift Heart

Sparkling Heart

Heartpulse

Откъси от предаването La Resistencia с Керем Бурсин от (Х) Туитър: ( докато излезе нещо по-добро)
Скрит текст:
„Понякога човек просто трябва да изкачи планина“, казва Керем, обсъждайки с Дейвид планините в Турция и дали Керем някога е бил там.

Може би не гледате турски сериали, но е лудост колко хора са им фенове. Да се ​​свържете с тях е като да се свържете с феновете на K-pop групата в Twitter.

Керем каза, че в момента също пише сценарии, а снимките на филма по негов сценарий ще започнат следващия месец.

Керем за водещия Дейвид Бронкано:
„Мисля, че отиваш за 8.“
Програмни редактори:
„Но 8 от колко, Керем?
Не познаваме Керем Бюрсин и той може вече да носи контактни лещи, но може би трябва да отиде на офталмолог."

Дейвид Бронкано попита Керем за операциите по присаждане на коса, които са популярни в Турция, включително сред посетителите.
Керем каза, че да, така е, може би някой ден ще трябва да направи такава 🤯), но турците познават добрите клиники, както испанците познават добрите ресторанти, а не чисто туристическите места.

Някои лични  въпроси.
Керем беше попитан какъв оператор (комуникация) има, актьорът каза, че не знае и предложи да се обади на баща си, тъй като той знае със сигурност.
Керем не отговори на въпроса колко пъти е правил секс през последните 20 дни.
Дейвид се похвали, че прави любов с приятелката си всеки ден на земята/пясъка, като по този начин двамата се чувстват единни с майката природа. Керем предложи да използват душа (също природа, вода)

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 07:31 от mi_si

# 142
Здравейте Animal Bee

Миси
Цитат
Керем беше попитан какъв оператор (комуникация) има, актьорът каза, че не знае и предложи да се обади на баща си, тъй като той знае със сигурност.
Относно това - става въпрос за банковата сметка. Колко пари имал в банковата сметка.

Изгледах това, което е в youtube, но то е изрязано. Във видеото не казва нищо за нови проекти, но е казал, щом хората пишат.  Като цяло добре избягва неудобните въпроси и ги обръща към водещия.

Каква тениска подари на водещия...

Честно казано вече не ми е смешно с това "f*ck" постоянно, че и на тениски го сложили.

Неща, които ги няма в youtube:
- Попитали го за SCK и той казал, че е бил успешен сериал, после го питал дали е снимал нещо друго след това и той казал, че е снимал нещо, но не било толкова успешено.
- Казал, че е направил някои добри сериали и други не толкова добри, което трябвало да признае, въпреки че сигурно после нямало да може да се върне в Турция, заради думите си и ще трябвало да остане да спи там на дивана.
- На дивана има възглавничка с нарисувано куче - йоркширски териер и Керем казал, че има такава порода куче.
- И най-важното, че започва снимки следващия месец.

За 1 секунда да си изтърва спирката за слизане от автобуса, докато пиша всичко това. Joy

# 143
Ехааа, много нови снимки, много информация. Харесвам усмихнат Керем. И прическата му е хубава.

Защо да не е успешен проекта след Почукай на вратата ми? Нали даже награда взеха за него? Би трябвало да го спомене. Според мен.
Иначе за думата с Ф, смятам, че той вече си го има като запазена марка. Доста странни въпроси са му задавали, но явно предаванете е такова. И той си направи реклама, и ние го видяхме. Всички са доволни.
Щом ще започва снимки следващия месец, може и още на есен да видим филма. Ще ми се. Нали ще е филм, а не сериал? И последно ще е по негов сценарий или ще е само съпродуцент?

# 144
Flowers Herb Тина, Миси, Поли Kiss ... ех, че хубаво започнахте слънчевия петък!
Керем, неотразим в свободното общуване, Чаровник...Purple Heart

Здраво, честно и достойно ... знае постигнатото и го цени, без да се възгордява...
СЛЪНЦЕ!

# 145
Нямам търпение вече за Вi tuhaf hikaye Sunglasses Повече от 2 години го чакаме Wink

Sparkling Heart

Дано Ебрар остане, защото е голям сладур Wink

Gift Heart

Heartpulse

Благи, по предварителна информация щеше да е сериал от 8 епизода и Керем ще изпълнява главната роля ( героят му ще се казва Леми),  Ебрар също влизаше в предварителния план ..

# 146
Благи, доколкото аз знам, проектът "Необичайна история", в който Керем ще е сценарист/режисьор/продуцент и актьор, е бил писан за филм, но му казали, че ще трябва да направят 8ч филм по този сценарии, затова решили да заснемат кратък сериал , около 6-8 серии очаквам. Това беше информацията последно, но то всяко нещо е предпоследно, може да са се върнали на идеята за филм.

# 147
Миси, Мики, благодаря! Hug
Ох, дано даде вече малко повече подробности, щом следващият месец започва да снима.
Ще е готино да е в главната роля, но пък толкова малко епизоди само като за платформа ми се струват. И режисьор ли ще е? УАУ!
Аз за този филм вече изгубих надежда. Въпреки че, на Ханде и той бая време се забави. Там по други причини, де, но все пак ще го видим. Така че и за този ще се надяваме.

# 148
Чичо Алтан ще е режисьор уж, ама всички знаем, че Керем ще си режисира на място. Joy Благи, не беше с нас като гледахме SCK в реално време и не знаеш, но някои сцени в сериала са снимани по предложение на Керем, също и някои реплики са си лично негова измишльотина. Grinning Като онази "многото капризи убиват любовта" или нещо от сорта.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт