💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
И кучетата на Ханде са с тях 😀

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:04 от tina-latina

# 121
Нова снимка на Керем в ресторант Coque в Мадрид

# 122
Миси, одобряваш ли облеклото този път? Аз да. Grinning
Ама да оплюем този път Ханде, тениската от днешната снимка ми е джипси, напомня ми на такива от магазин/гараж в забутана улица в малкия ми град, от тия типове магазинчета, дето изкарват стоките си на закачалки отпред на тротоара Laughing Къде ли отиват сестри Ерчел с тези огромни fancy палта, че и с кучета?

Поли, тука вече се изложих като най-голямата фенка на ЛНД, изооообщо не познах Алп и никога не бих предположила, че той е Дженк Scream Хем го знам като име. Как една прическа променя човек!
Ще призная пред всички, не съм тъжна, че им спират сериала с епизод 3 Grinning Нищо против Алп.

Благи, снощи нямаше как да не си пусна Бахар. Успя да ме хване, ама не достатъчно - заспах. Laughing Определено си личи, че режисьор е именно невероятната Неслихан - режисьорката на Бамбашка до епизод 10. Невероятна е в детайлите. Личи си от първата минута. Heart
Скрит текст:

# 123
Коко, синята блузка е тамън 200 евро. И на мен не ми харесва особено, но на Ханде цветът ѝ отива. Обаче с това палто.... и с тази лената на главата... не ми харесва. Снимките с кучето са върха

И ти не го позна Алп Joy Да се успокоя и аз. Иначе за на Н сериала съм хепи, че го спряха.

# 124
Жалко за Угюр(Тахир от Бамбашка), той също щеше да бъде ключов герой във въпросния сериал. В трейлърите го мернах.

Браво Heart признания дори след спирането.

# 125
Сега видях снимката на Керем от поста на Миси. Много ми харесва.
Още от Ханде. Къде ли са? Рускините нищо не казват.

На последната снимка е много красива, обаче с това космато нещо....

Какво е това куче? Направо на вълк прилича. Какви са големи и двамата. Много красиви. Кучетата Simple Smile

Браво на ДЧ. Кефя се, когато се харесва. Но тази класация ми е малко странна честно казано. Виж другите включени. Няма нито един от високорейтинговите

# 126
Благи, едно са тъпите рейтинги, съвсем друго са продажбите. Не знам, и на мен ми се стори странна класацията де.
Това помещение сякаш леко ми напомня на това, което бяха купили наскоро май заедно ли, какво беше? Някой да припомни Innocent
Aaa, ето, виж:

Явно това е класация, базирана на разликата между рейтингите на епизод 1 и епизод 2. После какво се обърка при нас - не знам. Ако не се лъжа разликата беше около една единица … хареса се от хората …

# 127

Стори от Керем

Досега спирали ли са сериал едва на 3 еп.? ( дори не са Фокс 🙄)

# 128
Палтото на Ханде прилича на губера на баба ми. Joy
Скрит текст:
Не ми допада визията й изобщо, но щом тя се харесва. Grinning

Коко, преди време Ханде, Гамзе и Джанер се бяха снимали в някакво студио, но така и не разбрахме какво ще е. От сторитата на Джанер май стана ясно, че ще е негов офис или нещо такова ми се върти като спомен.

# 129
Flowers Herb Да се включа и аз... ха,ха... ама как да не му се зарадвам... барнал се е!

Одобрявам, одобрявам ... мацката /ако не е фенка/ до Керем страшно му пасва! Е, ... като свекърва, но ми се полага не само в реала, но и във виртуала... иде ми да кажа, дано не засегна някого ... "Сега да видим, къде е гъдулка и къде е цигулка"... от любим български филм.
Според мен, Ханденцето разпуска със сестричка и за това е с този "китеник"... и почти без грим... ,
възстановява се ... от приключението Мавриций, аклиматизира се!

На ли не ходите с бални рокли в къщи и по ранни, релаксиращи разходки...

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 21:05 от Yassy_N

# 130
# 131
Ново:
Керем, Карлос и чичо му Wink
https://twitter.com/live__for_music/status/1760731803458130122
Wink
https://twitter.com/i/status/1760733605540831282
Wink
https://twitter.com/i/status/1760733233061511547

Simple Smile

П.С.
Коко,  с тази визия е идеален, но като сложи онова нещо на главата си .... Stuck Out Tongue Winking Eye пас съм ...
( и не го хейтя, защото с този каскет не го харесвам даже от ерата Ханкер Simple Smile )

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 20:39 от mi_si

# 132
  • София
Боготворят го феновете в Испания. Когато Керем се появи и настъпва стълпотворение...

Не ми харесва палтото на Ханде.

Ето такава Ханде си харесвам. С тези плитчици е като гимназистка.

# 133
# 134
Явно феновете са се събрали пред студиото, където ще се заснема това предаване. Thinking То май е и с жива публика, но едвали са успели да се вредят всички. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт