💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 46 706
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

От днес

От неделя

Няма да коментирам Оливърс,  защото нищо хубаво няма да кажа, но скоро няма да свърши 1000 човека по 69 долара ...  😉

# 91
Ново от Ханде

# 92
Ново от Керем:
https://twitter.com/Love_Wins_KB/status/1760336136843485241

Хубавица си е Ханде

Gift Heart

# 93
# 94
Нищо хубаво не мога да кажа за последните изяви на Керем. Лъмбърсексуалните бяха на мода преди 10 години, той защо продължава в този вид нямам обяснение. Последната му шапка даже е на топчета станала. Защо??? Наистина си мислех, че оплешиявава или е след присаждане на коса и за това е нон стоп с тези плетени аксесоари. Но не, добре си е човека. Явно се харесва.
А като се сетя, че той ми беше първият турски актьор, когото гледах и който ме остави без думи. Тогава Ханде изобщо не я отразявах. Сега обаче съвсем ми се промениха симпатиите. Много повече ми допадат изявите на Ханде. Надявам се и Керем да си върне фабричните настройки и скоро да ни зарадва с нещо стойностно. Наясно съм, че масово си го харесват и така, за мен обаче той е на друго ниво, а не това, което виждам последната година.

# 95
Ново от Керем и Оливърс:
https://twitter.com/i/status/1760358450633351420
Wink
https://twitter.com/i/status/1760358887666905355
Wink
https://twitter.com/i/status/1760360034939162853

Gift Heart

Седмичната класация на Адба:

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 19:48 от mi_si

# 96
Красива и ослепителна Ханде.

# 97
В момента Керем има лайф в Инстаграм ( заедно с Оливърс)

# 98
# 99

От Оливърс

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 21:25 от tina-latina

# 100
Handan İnci, ректор на Университета за изящни изкуства Mimar Sinan, сподели снимките, направени с #HandeErçel с тези изрази.

Derya Tecimer, от която Hande Erçel ще взема уроци този семестър, коментира какво мислят нейните учители в училище за Hande и колко е успешна.

# 101
  • София
Всеки, който е бил близък с Керем се изказва със суперлативи за него. Радвам се, че Бергюзар Корел говори с такава любов за него.

Винаги съм казвала, че рано или късно истините излизат. Спомняме си, как непрекъснато спрягаха Керем с Мелиса Донгел. Ето, че тя самата казва какви са техните отношения.

Може би някои ще приемат каченото от мен, като опит да защитя Керем. Напротив, качвайки това старо вече интервю със Стефани Кайо, след като събитията са отминали, ни дава възможност трезво, без емоции да преценим нещата .
Когато журналистката пита Стефани дали с Керем са любовници, тя категорично и много сериозно отговаря: "Не, не , но да чух и аз за това, което ме питаш, но Не."  Стефани Кайо отрича за връзка с Керем,  като казва:  „За момента няма нищо между нас. Това е много личен въпрос. Все още се опитваме да се опознаем. Кой знае, всичко може да се случи всеки момент.”  
И още на другия ден след това интервю тя се отписа от Керем в Инстаграм.

По онова време бях толкова ядосана на това момиче. Упреквах я, че се набърква във връзката между Ханде и Керем. Дори ми беше антипатична. Сега спокойно изгледах интервюто и ми се вижда доста хубава. Може би е хлътнала по наш Керем. Сигурно й е дал някакви надежди. Той е чаровник и омайва жените. Но си мисля, че до нещо по-дълбоко така и не се стигна. Просто се е надявала.

https://twitter.com/LoperzDuque/status/1516491567367958536

Керем също отрече за връзка между двамата. Това стана на промоцията на неговата книга. Най-любопитното обаче беше, че на тази промоция през м.април 2022 година присъства и Ханде. Докато го интервюират, тя стои горе на терасата. Интересното в случая е, че точно по това време всички знаем, че те са разделени.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 23:58 от БлагаВест

# 102
Линде, Стефани не казва точно това в интервюто, вече съм го превеждала, когато му беше времето, не ми се търси отново. Предимно журналистката говори, Стефито само се хили и увърта. Но тя така си се хили по всички интервюта. Joy И не се отписа от Керем тогава, а доста след това.

Мелиса и по други интервюта е казвала, че Керем й е като брат и много й е помогнал, когато е имала семейни проблеми, което беше точно по време на SCK. Докато снимаха сериала тя заведе дело срещу баща си, заради сексуално насилие и искаше да получи попечителство над сестра си, която тогава беше непълнолетна.

# 103
  • София
Поли, много ясно се чува, че казва "НЕ", когато я питат за Керем. И го каза доста убедително. Беше сериозна в този момент. А тя се отписа веднага след интервюто на Керем. Стефани се хили и увърта, защото си оставя отворена вратичката към него.

Качвам ти твоят превод в Тема 1, пост #697.
Цитат
- Стефани, как е сърцето ти ( в смисъл свободно или заето), защото знаеш , че те свързват с турския актьор Керем Бюрсин?
- Аха , хаха, да.
- Да? Двойка ли сте?
- Не, не , но да, чух и аз това, което ми казваш, но не.
- Измислили сме си значи?
- Ами това е  тема, която е много лична, тези неща са лични , все още не знаем какво...какво...предпочитам да не казвам нищо по темата.
- Значи се опознавате и времето ще си каже думата, така ли ?
- Предпочитам да не казвам нищо, защото не се знае , предпочитам да не говоря за тези неща. Да , познавам го и ми се струва, че  е чудесен човек , но все още не го познавам много, така че да кажем, че все още не съм го опознала много добре.
- Но е ясно, че е много красив, нали?
- Да, това да.
- Може ли да бъде следващият... ? (не чувам последната дума)
- Ей, как се смееш. Ще го оставя до тук. (темата)
- Времето ще реши , нали?
- Ще оставя темата до тук.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 00:48 от БлагаВест

# 104
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Wink
Скрит текст:

Wink

Общи условия