Кипър /Тема 2/

• 10 005
  • 170
  •   1
Отговори
# 165
Може и да става за плаж ноември. Зависи от времето. Със сигурност за разходки ще е супер.
От София уиз пътува до Ларнака, а Раян до Пафос.

# 166
Ние пътувахме с Раян до Пафос. Бяхме средата на март отидохме с цел разходка. Единия ден разгледахме Пафос, на другия ден взехме автобус до Лимасол и бяхме там, на третия бях букнала разходка с лодка до Синята лагуна. Последния ден обиколихме разкопките из Пафос. Точно защото бяхме с детето, разходката беше лежерна, без 100 неща които да видим, но много емоционална за нея.

# 167
Зависи кога са полетите от София. Ако не смятате да пътувате със самолет от Варна до София,  полет от Румъния може да Ви е доста по удобен. Има много маршрутки от Варна и Русе.
Според мен вероятността да е подходящо за плаж средата на ноември не е голяма, водата няма да е  топла. Три дни ще са Ви достатъчни според мен. Имайте пред вид, че октомври около 5 -5.30 вечер се стъмнява

# 168
Ако ще пътуваме до София ще е с кола, не със самолет.
Затова обмислям варианта за Букурещ като по-близък.

Благодаря за коментарите ви, много са полезни.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 12:08 от alethea

# 169
От София уиз пътува до Ларнака, а Раян до Пафос.
И не само: От София Пегасус и Турските авиолинии пътуват до Ерджан (оттам има шатъли до Гирне, Газимауса (Фамагуста) и Северна Никозия Wink

От Варна: Turkish airlines до Ерджан

# 170
  • СОФИЯ
Здравейте, някой скоро да е пътувал с 425 от центъра на Ларнака към Летището. Преди спираше на спирката, на която тръгват Интерситибус за Никозия, Агия Напа и т.н. Докато го чакахме почти 30-40 минути(Интерсити), така и не го видях да минава 425, а нямахме много време да го проверим откъде тръгва за летището.

Общи условия

Активация на акаунт