и тема номер 2 -магазини с доставка до БГ

• 92 021
  • 762
  •   1
Отговори
# 465
danybon
Получи ли поръчката от gadgetshop? Защото нещо ме прецакаха с моята. Пуснах я на 4, чаках до петък да я обработят, ни вест ни кост, написах 2 писма до customer service, не отговарят, изпратих факс вчера,най-накрая отговориха, че е станала грешка и поръчката е анулирана. При това в банката сумата е блокирана. Исках подарък за Коледа, сега вече май няма време да поръчам нещата от друго място. Много ме е яд!

Да, получих я. Аз писах подробно в другата тема за "Плюсове и минуси на чуждите е-магазини". Доставиха ми до вкъщи с DHL. Бяха се забавили около 10 дни, аз им писах и те доста бързо и ангажирано ми отговориха.

# 466
  • Варна
мерси много за линка с регистрацията - вече пълня кошницата и си ям чорапите от кеф, но има нещо което се чудя.Колко ли излиза доставката и дали мога да си поръчвам и детски играчки, че ги глядах на никакви пари-няма такива цени Wink Ако можеш да ми кажеш някои подробности за сайта и поръчката.

виж:
http://www4.jcpenney.com/jcp/CustomerServiceSub.aspx?cattyp=CSR& … d=CustomerService|12492|16002

Weights (lbs.)   Intermediate International Parcel Post  USPS Air ($) Express International UPS Air )
0 - 5                                                 27.00 - 31.00                                   26.00 - 43.00
5 - 10                                        31.00 - 45.50                                   43.00 - 59.00

за съжаление не ми звучи много обнадеждаващо  Cry

# 467
да права си, макар, че то и не се разбира много в крайна сметка колко би ти излязла поръчката.Това са си някакви техни цифри които не разбирам и ми се струва, че може да пазаруваш само с кредитни карти, а моята е Виза Електрон т.е дебитна.Не знам-обърках се вече, а ме е яд, защото има страхотни неща на супер цени.

# 468
всъщност имам една приятелка в Америка и ще хвана да и пратя адреса и да ми каже подробно как стоят нещата с доставката при нас.Все пак ако някой знае нещо -пишете  newsm78

# 469
Така и не получих поръчката си от gadgetshop. На 13-ти пуснах втора и пак ми увисна във въздуха. Нито получих отговор на запитването си във връзка с втората поръчка, нито съобщение за проблеми с поръчката, нито извинения. Нищо! А парите на картата стоят блокирани. Така че не ви го препоръчвам. По отношение на отговори на так наречения "customer service" нямам думи. Имам чувство, че пише някакъв бот. Аз го питам, има ли проблеми с втора поръчка и че очаквам да ми я пратят възможно най-бързо, понеже с първата е станала грешка (коя така и не разбрах), а той ми отговаря, че парите за първата не са дръпнати от картата и нито дума за втората. Пиша пак, какво става с втората? Няма отговор.

Намерих една подобна играчка в БезПаника, друга я няма тук. Общото впечатление от gadgetshop - не ги е грижа за клиентите си.

# 470
  • Русе
Така и не получих поръчката си от gadgetshop. На 13-ти пуснах втора и пак ми увисна във въздуха. Нито получих отговор на запитването си във връзка с втората поръчка, нито съобщение за проблеми с поръчката, нито извинения. Нищо! А парите на картата стоят блокирани. Така че не ви го препоръчвам. По отношение на отговори на так наречения "customer service" нямам думи. Имам чувство, че пише някакъв бот. Аз го питам, има ли проблеми с втора поръчка и че очаквам да ми я пратят възможно най-бързо, понеже с първата е станала грешка (коя така и не разбрах), а той ми отговаря, че парите за първата не са дръпнати от картата и нито дума за втората. Пиша пак, какво става с втората? Няма отговор.

Намерих една подобна играчка в БезПаника, друга я няма тук. Общото впечатление от gadgetshop - не ги е грижа за клиентите си.

А какво е това БезПаника?  Rolling Eyes

# 471
  • някъде
Аз пък нищо интересно не видях в тоя сайт.Може би е за по-големи деца.

# 472
# 473
  • Русе

Някакви лудешки неща,но има и доста интересни. Ще го разгледам подробно - благодаря ти  Hug.

# 474

Много странно. При мен, вече ти писах, всичко беше перфектно. Доставка, контакти, опаковка.

# 475
Много странно. При мен, вече ти писах, всичко беше перфектно. Доставка, контакти, опаковка.

Да, защото при твоята поръчка нямаше грешки в "системата".  А точно когато възникват грешките и се изисква повече внимание към поръчката, тогава вече е налице отношение към клиентите. Дали се опитват да решат по възможно най-бързия начин или да се отнасят така, все едно не им пука за теб. Аз ги питам, каква е тази грешка, че моята поръчка не е обработена. той ми отговаря - не знам, системата не е изписала. Аз му казвам, чем парите по картата са блокирани, така че няма проблеми от моя страна. Той вика, добре, пуснете още една. Аз изпращам писмо с номера на новата ми поръчка и го моля да обърне внимание на нея, понеже искам да я получа преди Коледа. И какво следва - Няма отговор, а статуса на поръчката е още Order Being Prepared. Няма начин да съм пропуснала писмото от там, така че...

# 476
Много гадно, наистина. Аз общувах с тях след като се напатих близо месец с Мател от Австрия и направо се "родих". Изглежда няма общовалидна формула за успешно пазаруване. Дано всичко се развие добре. Успех!

# 477
 Искам да се обърна към знаещите немски език - този сайт прави ли доставка до България?
http://shop.hm.com/de/?action=viewhome

# 478
# 479
Искам да се обърна към знаещите немски език - този сайт прави ли доставка до България?
http://shop.hm.com/de/?action=viewhome
не

Общи условия

Активация на акаунт