🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 201
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Обувките от първа серия ми вадят очите. Не ми харесва цвета съчетан с тъмните му дрехи. Обаче явно са скрита реклама.

Зомболи на мен не ми е Чаатай. Има още да поиграе, за да му повярвам. Ама сериалът от миналата година го гледам и актьора ми е от любимите.

Аз вчера гледах екскурзии до Истамбул. Обмислям накрая сама да ида. Не че ще търся Дахан по улиците. Още като гледах Защитникът ми се прииска да се върна пак там. А как ми се разхожда по уличките и как ми се пие чай в заведенията нямате си и представа.

# 196
Гери, ами да вземем да се организираме, аз съм ок, но сама не смея, защото никога не съм била там. После може да си организираме и до Италия при Джанчик.

# 197
Гери, ами да вземем да се организираме, аз съм ок, но сама не смея, защото никога не съм била там. После може да си организираме и до Италия при Джанчик.
Жаки, това още е европейска държава. На мен ми дай карта и не мога да се загубя. Градският им транспорт е перфектно уреден. Имахме малко проблеми, че веднъж не намерихме никой говорещ английски, за да ни отговори нещо за ферибота, но това беше приди 12 години. Ама затова учим сериален турски се пак. Аз в тази държава не бих се притеснявала да ида сама. Просто няма да поемам рискове.

За Италия имам по-реалистичен план за един евтин полет до Бари и разходка по каманяците два три дни.

Остава само да си позволя да си збъдна мечтите. То това даже и мечти не трябва да ги наричам, а планове, които не изискват големи усилия.

За Истамбул още чакам да разбера в кой квартал се снима, за да не е съвсем безцелно ходенето WinkWink

# 198
Ние ще ходим сега от 14 до 17 март ,с приятели.
Хайде,идвайте тогава и вие и ще го търсим.Wink

# 199
Ние ще ходим сега от 14 до 17 март ,с приятели.
Хайде,идвайте тогава и вие и ще го търсим.Wink
Хайде, тръгваме всичките заедно!

Гери, има още като тебе
Когато обичаш сериал и Дахан толкова много, тръгваш да търсиш предмет, който той винаги носи, и го намираш.. Сега го имам и го чувствам още повече в♥️

# 200
Хайдееее, чакаме - днес,скоро!

# 201
Хайдееее, чакаме - днес,скоро!
Очаквах аз, че ще ни изненадат.
Само дано не е по нощите пак...

# 202
Пише bugün, значи днес.
Дано да е преди полунощ! Grinning

# 203
Много сме явно. Моята е същата без компас. И на моите лапи седи симпатично, но ми е широка.

А онзи ден си представям как до последно са снимали и този дето им сглобява видеата под какъв стрес е работел, за да го пуснат. Имало е шеф над главата дето крачи, и на 5 мин го питат какво става.

# 204
Малее, я вижте какво количество сериали са спрели за няма и един сезон:

Актуализация на сезона 🫣

При 25 сериала 12 са спрени

# 205
Open Mouth

Вълчо Солетков Grinning

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 17:42 от NeZ_9

# 206

Ето ти го Вълчо Солетков се запасява!

# 207

Вълчо Солетков ахххахх JoyJoyJoy
Доста е симпатичен на таз снимка Heart Eyes

# 208

Вълчо Солетков ахххахх JoyJoyJoy
Доста е симпатичен на таз снимка Heart Eyes
Аз на снимката с дългата коса най-много го харесвам. Прилича ми на някакъв латино мачо. Ама с тези солети ми е трудно да го приема сериозно тук.

# 209
Ежедневното настроение на Дахан:

Общи условия

Активация на акаунт