🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 236
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Някои хора са късметлии като Чачо и камерата ги обича, пък ние с нея хич не се долюбваме.
Запасихте ли се със солети, аз може и да не мога да го гледам, но на солетите не изневерявам от след обед съм ги нагласила, че и преполовила даже

# 286
Момичета, ще имам гости. Confused
Ех,как чаках 19ч!!!
Ще съм на късна прожекция,няма как.
Вие си коментирайте, аз по-късно ще наваксам. Wink
Приятно гледане! Hug
Еее, аз разчитах, че на рекламите ще се включваш за малко разяснения, ама нищо, ще си коментираме по картинки или от туитър като пускат някакви коментари, ще ги носим тук. Няма да се правим на знаещи, каквото разбрали ...това.Ще го разнищваме утре.
То и аз няма да мога преди 9, че до 8 съм на работа.

# 287
Момичета, ще имам гости. Confused
Ех,как чаках 19ч!!!
Ще съм на късна прожекция,няма как.
Вие си коментирайте, аз по-късно ще наваксам. Wink
Приятно гледане! Hug
Еее, аз разчитах, че на рекламите ще се включваш за малко разяснения, ама нищо, ще си коментираме по картинки или от туитър като пускат някакви коментари, ще ги носим тук. Няма да се правим на знаещи, каквото разбрали ...това.Ще го разнищваме утре.
То и аз няма да мога преди 9, че до 8 съм на работа.
Недей,че така ме е яд!!
Ще забраня гостите в петък!

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 18:46 от NeZ_9

# 288
Недей,че така ме е яд!!
Ще забраня гостите в пегък!
Ще казваш, че петъка ти е Гадарден и да не те закачат

# 289
Аз се оказах с дете на гости вместо моето да е на гости. И сега им правя вечеря, за да мога да се скрия някъде след 10 минути. После го гледам с автоматични, че знам как е ябълка и хляб, но в този сериал не ги използват тези думи много много.

# 290
Днес като ви чета от телефона, все гледам пишете Гардън ден, че и си викам тези момичетата за какви градини говорят. После като се вгледах то Гадар пишело, ами така е като съм кьорава. Градини ще гледам, а вие си ми говорете за Мрачния

# 291
# 292
За закъсняващите, още нищо ново не са показали. Още сме на старата серия. Чакам да стартира всеки момент.

# 293
Гери, ти на турски ли ще го гледаш?

# 294
Ако ми разрешат да. Ама аз не смея да коментирам, защото нищо не им разбирам.

# 295
Здравейте, момичета!!!
Приятно гледане Heart чака ни гадарски епизод
Полицайчето май се отказа да го предаде, много се дразня, че не им разбирам Joy

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 20:05 от Rrronita

# 296
Айде момичета, както казват, любопитството погубило патката. Та и аз сега патка. Ще правя проект, ще правя вечеря, че и сериала на прозорец в лаптопа😆 Накрая нищо няма да направя май, ама нейсе.

Тоя веднага при Айдан. Знаех си. Плужек и тука играе, както и в Кюбра. А така се надявах да помогне на нашия. Тоя Айдан сваля. Все едно тя ще му върже след толкова години. Смотаняк🤮

# 297
Айдън е умничка, как открадна кадрите без никакво предупреждение? Браво на нея.

Разбира се, мениджърът и Екбер имат общ проблем, затова мениджърът се занимава с Енвер

# 298
Ама Айданката е умно и смело момиче, открадна му под носа флашката и той като попарен гледа, докато искаше да я предаде на началника си, а флашката я няма😆

Дъртия заплашва яко Давут. А Кемал (за мен той си остава Кемал от Чукур), ака Курт, се развихри в екшъна  така, както съм свикнала да го виждам. Сега вече си е баш Кемал😆

# 299
Мениджърът нещо му говори за Айдан. Нещо капризничела ли?

Айдан му разказа за флашката
Комисаря разбра за флашката

Общи условия

Активация на акаунт