🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 15 194
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Малеее, каква двойка само, като вулкани са.
Ако им завържем ръцете и няма да могат да говорят.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 23:41 от cvetansk

# 466
Е, успях да изгледам всичко.
В Hell's Kitchen, все още не мога да си избера фаворит. Миналата година Станислав от раз си го харесах.
В Dancing Stars, фаворит май ми е Дара. Много добре й се получава. Серафим правилно отпадна. Имаше тук-таме странни оценки, но като общо ми хареса.

Искам да го видя Чачо в Dancing Stars, Сюмейето спокойно можем да я видим в Hell's Kitchen

# 467
Ох, горкият Енвер, кой знае този лудия какво ще иска от него… Еко не може ли да блъсне този микробус някъде, за да я спаси Disappointed Relieved

# 468
Добро утро! Coffee

Roni, добре дошла в сценарийния екип! Kissing Heart Според мен Енвер ще се досети къде може да е Ямур.  Все пак познава стила на баща си и хората му.
Или пък Екбер просто ще го повика някъде и там двамата  с каинчо ще я спасят.

Жаки, Дара е и моят фаворит в Денсинг старс. Страхотна е! И Стораро, въпреки че въобще не го знам кой е . Wink

# 469
Добро утро! Coffee

Филма на Сюмейе е награден с почетен филм на годината на наградите за кариера İKÜ '24

# 470
Тази сутрин Истанбул е мъглив

но ви предлагам  доза сутрешна свежест с
 Шифанур и  новата и реклама на Dove.

# 471
Здравейте!

Тази сутрин Истанбул е мъглив
От тази мъгла, дето Нези я сложи тази сутрин, не мога да видя никого.
Айдан, Лейля, Шенгюл? Къде сте?

# 472
Сумие е тук Heart Eyes

# 473
Къде е бе Нези?

# 474
На кея, Жаки!
От тук я виждам.Wink

# 475
Значи, ще слагам очилата Sunglasses

# 476
Слагай ги и виж колко пъти са гледани 6 епизод и новия фраг. Sunglasses

# 477
Това вече го виждам и без очила.
За мен не е изненада гледането на 6 епизод. Както и след серията писах, този епизод е най-добрия от всякаква гледна точка...има от всичко и най-вече върви динамично и неусетно.

В арабската платформа Шахид, Гадар се изкачи до 5 място.

# 478
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В 7-МИ ЕПИЗОД НА GADDAR?
Излезе първият трейлър за 7-ия епизод от сериала "Gaddar" на Ay Yapım , който се излъчва в петък вечер по екраните СЕГА.
 В трейлъра, където виждаме Дахан и Енвер да се обединяват, за да спасят Ямур от Екбер, се очаква с нетърпение да видим какво ще преживее дуото в този процес.
В края на последния епизод Ямур беше отвлечена от хората на Екбер и Дахан и Eнвер не можаха да предотвратят това. В първия трейлър, пуснат от новия епизод, моментите, в които Дахан обвинява Енвер за отвличането на Ямур, привличат вниманието, докато Екбер казва на убиеца да застреля Ямур в главата, докато Eнвер гледа, увеличавайки напрежението относно това, което ще се случи в епизода.

# 479
Бусе на сета

Общи условия

Активация на акаунт