🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 227
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Аз си мисля, че всички сме си самодостатъчни. Обаче като те цапне любовта през лицето и рязко променяш мирогледа.
Това е човек, който не споделя с нас. Може той да е искал брак. Може и деца да е искал. Ние това няма как да го знаем. То даже и приятелка може да си има, но като никъде не го виждаме и няма как и да разберем. Да го питат няма да си каже. Да се покаже не иска. Няма и да разберем. А я си представете, че е на другия бряг. Никога няма да ни каже.

# 256
Жаки,
Така е, интроверт е
Гериии, втрещи ме
Искрено се надявам да не е на др.бряг
Всъщност с такава страст целува жени...нормален си е.....просто не споделя ...
Ама журналистите ще го налазят, ако не е сам ще се разбере ...рано или късно..
Жаки,
Един страничен въпрос, като каза Джан...
Той имаше ли връзка с Демет, или само се предполагаше... аз много си ги харесвам и следвам, но нямам време за съжаление и последните сериали не съм гледала след РП

# 257
Не не е имал, Нани! Просто, той е много галантен с всички жени и все изглежда, че е във връзка с тях. А и Демет много му се сваляше, все се въртеше около него. Единствената връзка с партньорка е била с Ачелия от "Любов на инат" И той като наш Чачко не се слави с много връзки. Аз знам само за три.

# 258
Нани, аз не го мисля. Но негова си работа. Той е актьор. Ние казваме, че е много добър, значи всичко може да изиграе.
Идеята ми е, че както нищо не казва, няма как да разберем какво му е в главата. Според мен всеки има нужда от любов. Аз на него му пожелавам голямо и щастливо семейство.
Ако не може да си намери партньорка, да ми се обади. Ще се освободя. Аз и темерут ще си го харесвам. Kissing Heart

# 259
Гери, не бързай, опашката е голяма...
Ааа, вчера дошла, първа застава...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
A, аз няма да се бия с вас. Той си решава. То там ред няма.

Скрит текст:
Онзи ден си говорехме в работата за хора, предимно жени, омъжили се за богати партньори. Аз им обяснявам, че да дойде кандидат с 1 милион да ме иска, веднага се развеждам и се женя за него. Колегата ми разправя: значи не че съм малък, беден съм бил. Еми замълчах си, щото съм на годините на майка му.
Така и за Чаатай. Представям си как ме води при техните и им казва: запознайте се, разведена с едно дете, дрега вяра има и освен това е доста по-голяма от мен. Мечтаната снаха, че и съпруга

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:38 от gerryto_2

# 261
A, аз няма да се бия с вас. Той си решава. То там ред няма.

Това беше добро! Joy
Постави ме на място. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 262
Аз си мисля, че всички сме си самодостатъчни. Обаче като те цапне любовта през лицето и рязко променяш мирогледа.
Това е човек, който не споделя с нас. Може той да е искал брак. Може и деца да е искал. Ние това няма как да го знаем. То даже и приятелка може да си има, но като никъде не го виждаме и няма как и да разберем. Да го питат няма да си каже. Да се покаже не иска. Няма и да разберем. А я си представете, че е на другия бряг. Никога няма да ни каже.
Аууу,Гери, пепел ти на езика(клавиатурата)!
Така е,нищо не знаем, само си говорим.
Не бих го нарекла самодостатъчен. Това,че не споделя с фенове, не означава, че не е общителен, че няма приятели. Просто пази всичко това за себе си.
Според  мен веднъж се е опарил, и вече си има едно наум и ревниво си пази личния живот и близките.
Чакам с нетърпение да се влюби!
А с още  по-голямо нетърпение чакам "Gaddar"тази вечер.

# 263
Ето ви значението за интроверт. Мисля, че Чачо напълно се вписва в това понятие
Интроверт, не асоциален!

Интровертността не е нито ярко забележима особеност, нито пък някакъв вид психично разстройство или състояние. Интровертността е просто тип психика - в този смисъл интровертите изглеждат като всички останали.

Все пак има и външни признаци, по които биха могли да бъдат отличени - те са сдържани, не обичат да създават шум и показност и да стават център на внимание, не са склонни бързо (или изобщо) да се ангажират в социални връзки.

Внимателно обмислят действията си, склонни са да търсят причините за всички евентуално възникнали ситуации в себе си и отделят доста време и ресурс да анализират реакциите си и поведението си. Важно е обаче да се запомни, че интровертност не е еквивалент на асоциалност!

Интровертите не са непременно самотници, отшелници, или, още по-малко, черни овце. Доста интроверти имат многобройни и истински приятелства. Просто интровертният тип личности не се чувстват добре в големи компании - това не само не ги зарежда, а направо ги изтощава.

Освен това не си падат по празните приказки и дребнотемията - които, няма как да се отрече, са съществен елемент от обичайните социални събирания. Всъщност човек може дори да не знае, че е интроверт - особено ако не е срамежлив и затворен по натура.

# 264
Жаки, аз казах, че не бих го нарекла самодостатъчен, не интроверт. Hands V

Ще ни подгреят още малко днес!

# 265
Ооо, някоя сцена ще ни пуснат....ами супер!

# 266

Да, най- вероятно ще е нов откъс.
Аз бях решила,че тази седмица няма да има повече.

# 267
Здравейте момичета,  в деня на Гадар Simple Smile
Ще се опитам да гледам днес с Вас,
Simple Smile
Да сложа любимия ми Ерген ❤️😉

😆😍

# 268
Scream Йоана, този вампир от къде го извади?
Скрий го моля те, че ме  плаши!

Веднага слагам една  Müge,която като Шенгюл не ме кефи,но иначе е много сладка!

# 269
Цитат
Аз бях решила,че тази седмица няма да има повече.

Те сега се реваншират

От сета

Нези
, този вампир е от Ергенът

Общи условия

Активация на акаунт