🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
От мен лека нощ с нещо много любимо!

# 526

Аааа, "вече може да стреля със снайпер"

# 527
Можем, можем. Онлайн от канала на Фокс също отчита рейтинг. Поне така пишат навсякъде. Ако не се гледа по телевизията, то да се гледа в канала.
Преди време, като новобранец, имах въпроси, свързани с измерването на рейтинга.   Обясниха ми  няколко пъти, но ще го напиша пак, за тези, които не знаят.  

Не знам дали, ако се гледа през канала на NOW се отчита рейтинг?

Без да проявавям неуважение към това подробно обяснение, само ще кажа, че като новобранец тук, това не е първият сериал, който гледам😉 Наясно съм какво значи рейтинг и как се отчита той. Но все пак благодаря за разяснението🙂
Отчита се през сайта на Факс. Това се пише навсякъде из социалните медии и фен акаунти на сериала и се призовава да се гледа или по тв, или от сайта.  Там текат същите реклами в реално време, каквито и по телевизията.

# 528
Цвети, как вече...
Войник от спецчасти е все пак, отдавна се е научил да борави със снайпер

Домашно за Нези като стане
Не е нужно дословно. В общи линии, за какво си говорят
Сюмвейето е гост на Бирсен

Филмът „Hatıran Yeter“, с участието на Айтач Шашмаз, Белчим Билгин, Сюмейе Айдоган и Бурак Севинч, е по кината от 16 февруари... Във филма, продуциран от Бертън Медя и режисиран от Йомер Фарук Ярдъмджи, Сюмейе Айдоган играе Лейла, която има слухови и говорни увреждания. пренася своята драма на големия екран.

# 529
Добро утро! Coffee
Йоана, това беше информация, която бях търсила за себе си. Реших,че е добре да я има, в случай че има още, незапознати с рейтингите, като мен. Hands V
Ще се радвам, ако през сайта на NOW също се отчита рейтинг,защото мното хора, които са извън Турция гледат от там!
Жаки, интервюто е доста дълго,но ще го гледам по някое време и ще разкажа какво е казала Сумие!

# 530
Добро утро! Coffee

Само за протокола, гледанията от сайта на СЕГА, се отчитат само в социалния рейтинг.
А рейтингите, които са важни, са само гледания по телевизията и то само в Турция.

Как се изчисляват оценките?
Извадките от измерванията, публикувани за обществеността, отчитат само определена част от населението в Турция. Градските и селските селища в 40 провинции са обхванати във всяка от гореспоменатите категории и според  TIAK , компанията, която изчислява оценките, „данните за оценките, получени от измерването, се отчитат по отношение на ~14 000 членове на домакинството, живеещи в 4 400 (бруто) / 4000 (нетни) къщи и ~750 гости, посещаващи тези домакинства."

# 531
Ето защо в социалния рейтинг "Gaddar " винаги е на първо място!

# 532
Резюмето на 7-ми епизод на Гадар.

Дахан и Енвер стават безпомощни, след като Ямур е отвлечена, защото Ямур попада в ръцете на безмилостен убиец. Те започват да търсят Ямур възможно най-скоро, без да безпокоят семейството. Те се състезават с времето, за да я спасят. След инцидента с убиеца, нает от Екбер, между Акбар и Енвер се отваря вратата за ретроспективна разплата. Акбар обяснява на Енвер причината за обидата, която таи от години. Енвер е принуден да се изправи срещу своите скрити травми.

Дахан сега смята, че Акбар е много опасен и се нуждае от директора да го елиминира, преди да навреди на семейството му. Междувременно Дахан получава нова цел от Компанията. Докато Дахан се опитва да победи целта си, съдбата започва да тъче труден път за него.

Във време, когато Дахан се чувства много морално виновен, той случайно среща някой нов. Може ли болестта на Давут да бъде възможност за събиране на семейството? Точно когато ледът между Давут и Фатма е на път да се стопи, Фатма научава тайната, която Давут пази.

Гюркан продължава да преследва Айдън, след като унищожава доказателствата. Това напрежение между тях също привлича вниманието на Оя. Той се опитва да научи нещо, за да разбере в какви проблеми е попаднала дъщеря му. В същото време усилията й да държи дъщеря си далеч от Дахан продължават.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 10:21 от jackie.

# 533
Здравейте!

Днес ще си говорим на ушенце.

# 534
Още снимки от 7 епизод

# 535
Сега като чета резюмето на епизода, се замислих... Дали пък Лейля няма да се окаже незаконна дъщеря на Давут и още една сестричка за Дахан.

# 536
Сега като чета резюмето на епизода, се замислих... Дали пък Лейля няма да се окаже незаконна дъщеря на Давут и още една сестричка за Дахан.
О,не ми се вярва, ама знае ли човек?
Лейля я няма в нито една от новите снимки, явно я пазят за изненада.

# 537
Леле, ако се окаже сестра, ама не бих се учудила..
Те нали писаха, че Лейля ще промени баланса.

# 538

Да разкажа накратко за интервюто на Сумие при Бирсен.
Бирсен започва с това,че скоро е гледала филма и много го е харесала.
След това задава  класически въпрос: "Как се почувствахте, когато получихте предложението?"

Сумие казва,че е  била много развълнувана, защото възможност като тази може да се появи веднъж или максимум два пъти в живота.
Казва,че са  работили усилено.

Тренировъчни процеси са започнали непосредствено след провеждане на срещите.Каза,че е било много трудно, защото жестомимичния език и нещо съвсем ново и непознато. Работили са по 8-10 часа на ден. След като са започнали снимките, учителят им е бил постоянно с тях на снимачната площадка.
Каза,че  дори сега е много развълнувана,  след като филма вече е пуснат.
Какъв вид въздействие ще създадат и какъв отзвук ще получат.

Вълнувала  се, също толкова много, когато гледала филма за първи път. Родителите и били до нея. Когато видяла тяхното вълнение, се
почувствала много  горда ,както от себе
си, така и от целия  
Казва :
"Те бяха с мен, изживяването на тяхната гордост отново ме отведе на друго място."
Общо взето много говорят за филма, за
взаимодействието с партньора и. Каза, че са станали много близки приятели.
Обсъдиха една сцена, която била много тежка. Тя каза,че след като са я заснели  е имала нужда от усамотение и да се наплаче на воля.
Докато са гледали филма,  на целия ред  всички са се разплакали, но тя не, защото  е гледала от техническата страна на нещата. Каза,че следващия път със сигурност много ще плаче,както и на много други места.
Каза,че след този проект е придобила една друга чувствителност. Сега забелязала колко много глухонеми има. Те са били там винаги, просто тя не ги е забелязвала.
За съжаление вече е започнала да забравя този език.
Каза,че отскоро е в агенцията на Енгин бей и много се радва,защото усеща подкрепата му като ръка на рамото си.
За " Gaddar "  Бирсен сподели,че дълго време са търсили актриса за тази роля, споменавани са много имена, но накрая са избрали нея. Сумие каза, че много е искала ролята и се е молела да я изберат.
Каза,че характера на Айдан е както много лесен,така и много труден за изграждане. Работи с треньор, учител по актьорско майсторство.
Каза,че сериала и допада,защото има едновременно и екшън, и любов, а такива сериали не са много по телевизията.
За Чаатай каза,че много се вълнува и се радва,че работи с него. Заради неговата аура и излъчване, заради това, че той е много обичан в Турция.

Като цяло каза,че за нея това партньорство е един вид училище по актьорство и се чувства много щастлива. Каза,че много го обича..
Бирсен каза,че да си партнира с Чаатай Улусой на тази възраст, за нея е истинска привилегия и голям късмет!
Каза също, че турското кино има нужда от актриси като нея, които играят, а не само от красиви жени!
 А нейните героини са  жени, борещи се за любовта си.
Какво е отношението и към мъжете в живота?
Тя каза,че обича смелите мъже.
За нея смелите мъже са много  важни,защото тя е на принципа -
"ако аз искам някого, той/тя също ме иска,поискай го и го вземи "

Тя  е човек, който знае какво наистина иска.
Бирсен каза,че актьорите  буквално залагат живота си на карта, защото актьорството е много специална ситуация.
Всички рецептори, всички сетива участват.
Това  е трудна работа в толкова млада възраст, че е много е трудно да си жена и актьор, особено във финансов и морален смисъл, в Турция.
Изпитвала ли е някакви трудности по време на това пътуване, защото има много такива трудности.
Сумие каза,че лично не  го  е преживявала, но нейни колеги са го изпитали.
Не е лесно в Турция и в света да си жена ,но не иска да разделя тази ситуация на мъже и жени, защото актьорството вече е трудна професия сама по себе си.
И трябва да се чувствате готови.  Трябва да свикнете да си лягате като друг човек.(героят ти)
Той е в тялото ти, в мозъка ти, в  психиката ти. Каза,че ако вземе по едно парче от всеки от тях Сумие  не може да бъде Сумие и тя ще се променя, което и е трудно.
Каза,че държи на своето собствено пространство, своя собствен свят, своя собствен малък кръг, въпреки че
всъщност нямала много приятели.
Би искала да се оттегля в личното си пространство,  за да запази психиката  си такава.

Затова пътува, спортува,медитира и т.н
Бирсен попита дали връзката и продължава?
Абсолютно- отговаря Сумие.
 А какви са плюсовете и минусите да си с актьор?
Има огромно предимство, защото
 първо, се разбират много добре.
Разбират, че не могат дори да си  погледнат телефона по 10 часа.
Дори и да не знаят къде са или какво правят.
Докато работят върху нещо, също така  работят върху  сцените  заедно,помагат си.
Ето защо, нейното лично мнение е, че е много удобно.
Той гледа ли "Gaddar"?
Гледа го, тя го принуждава  да го гледа.
Какво казва той ?
Казва, че е много щастлив с мен по всяко време и си прекарва страхотно с мен, гордее се с мен.
Моят приятел  намира нашия проект като цяло за много успешен, не намира  нищо негативно в него.Между другото много обича критиката, особено  от близките си.
Ако искаш нека завършим с няколко изречения отново за филма.
Очевидно е, че филмът ще даде на публиката много добро усещане.
Къде ще бъде този проект в кариерата ви и ще даде ли на публиката някакво послание?
Дори и да минат години, за мен ще е перла в короната.
Това е проектът, защото, както казах, аз съм много емоционална.
Освен това, това е шанс, това е отговорност.
 Изпълних дълга си с голяма увереност,  надявам се всеки да оцени това, какво прави моят екип какво правя аз, какво правим ние.
Да види  посланието, което отправяме, да види крещящия глас на онези, които не могат да говорят.

Все повече я харесвам! Много естествена, откровена, интелигентна млада жена! Страхотно впечатление ми направи!

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 14:44 от NeZ_9

# 539

Обаче тази двойка Енвер - Ямур така добре са ги съчетали.
За тях напълно си важи приказката "Търкулнало се гърнето и си намерило похлупак"

ПП. Нези, писали сме едновременно. Сега отивам да чета интервюто.

Общи условия

Активация на акаунт