Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 72 419
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
Фрау С, моите ръце също са много сухи през зимата и винаги добавям бадемово масло в крема за ръце. Или директно мажа с маслото преди крема. Тази зима открих колко добре действа и маслото от ший, то е и антиалергично и успокоява раздразнена кожа. Комбинирам го с ето този крем на Agiva, който въпреки цената си действа много добре и мирише супер приятно.
https://shop.gladen.bg/product/nature-of-agiva-roses-krem-za-rac … -krastavica-75-ml
Още една идея - вечер преди да си легнеш се мажеш с масло ( бадемово, от ший или кокосово например) върху него хубаво с вазелин и слагаш тънки памучни ръкавици. Мисля, че съм поръчвала от Алиекспрес такива. Със сигурност ще има ефект дори само от първия път.

# 211
  • Пловдив
VaL3nTinA, а тези пинсети в Lily или DM ги продават?

# 212
  • Deutschland
Благодаря ви, момичета. Вероятно е студова алергия. Направих тест за разни алергии миналата седмица, резултати след един месец 😕.
Мажа се с масла разни сега, сърби ужасно. Дланите са сухи, видяхте, а около кокалчетата кърви кожата.

# 213
Фрау, моите ръце стават така,като на кокалчетата се цепят като ги сгъна.
Не съм намерила решение, освен вечер да слагам много мазен крем и отгоре чист вазелин. Само така овладявам поне за малко положението. Но през деня и през 2 Мин да мажа файда няма.

# 214
Понеже отстъпката важи за клиенти с клубна карта, може ли някой да ми каже как се процедира тогава? Не виждам поле за въвеждане на номера на картата.

Начало - > Моят профил - > Лоялна програма
Там се запазва номера на картата, с онлайн поръчките също се трупат цветчета.

Благодаря много!

# 215
Фрау, пробвала ли си да се мажеш със зехтин ? Пробвай и с него обилно и после ръкавици си сложи и цяла нощ може да стоиш.
Също и кремовете с арника. Аз много я харесвам арниката. Кожата става много мекичка и мирише много приятно.
Трябва и аз пак да си взема, че скоро не съм и бях я забравила, а за всичко помага.
Този си взимам аз, направо големите кутии и мажа за всичко

# 216
  • Ланкър, планините Овнерог
Фрау, зимата и моите ръце са същите. Измазала съм света, нищо не помага. Евтини, скъпи, кортикостероиди (изписани от лекар), домашно бъркан крем с мас и невен.... Няма спасение, докато не се затопли.

# 217
Китова мас! Повярвайте ми. И моите ръце бяха такива.

# 218
Тази арника помага много, но аромата ѝ е...

# 219
VaL3nTinA, а тези пинсети в Lily или DM ги продават?
Няма ги в DM и Lilly.

# 220
  • Deutschland
После съм заръчала на мъжа ми да ми вземе кокосово и други масла от ДМ, вазелин и някакви ръкавици.
Благодаря ви за съветите ♥️

# 221
  • София
Момичета, кремът с арника може ли да се ползва, като лосион за тяло, тъй като ароматът много ми харесва?

# 222
  • Някъде там
Фрау, това е студова алергия.
Аз съм по същия начин.Мажа с крем и излизам с ръкавици.Използвам крема на Юсеин за атопичен дерматит и ми помага много.

# 223
Моите ръце от горната страна се цепеха до кръв и влакна от вътрешността на ръкавиците залепваха по раничките...

# 224
  • Бургас
И моите ръце са такива.
Мажа се с каквото имам.
Ще следя за препоръките ви

Общи условия

Активация на акаунт