Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 90

• 70 223
  • 760
  •   2
Отговори
# 300
  • Deutschland
Искам да споделя, че терапията от новата серия на Лореал е много силна. Олях се както винаги, а след това и серум две капки и тази сутрин косата ми е на клечки. Ароматът обаче е уау. На парфюм ли, бонбони ли, не мога да схвана, но е пристрастяващ.
Ползвайте с мярка.

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 14:28 от Фрау С

# 301
Фрау, благодаря ти за отзива. Може би ще пропусна, защото косата ми не е изтощена и една такава терапия ще й дойде тежка.

# 302
Коя е тази терапия,може ли снимка?

# 303
  • Deutschland
На трето място в снимката е, 17 % дето пише.

# 304
Като не сте ползвали на Джон Фрида, препоръчайте друг балсам Simple Smile
Косата ми не е третирана, търся да не се наелектризира, да не се омазнява твърде бързо, ако може и да придава форма по-лесно.

# 305
  • Light of Zartha
Каква точно е тази терапия? Как се нанася?

# 306
  • Deutschland
Каква точно е тази терапия? Как се нанася?

Ламинираща, давала невероятен блясък. Нанася се по дължините и стоиш 5 минути, после изплакваш. Аз прекалих с количеството и стана каквото стана.

# 307
Цялата терапия ли.се купува 🤨

# 308
  • Deutschland
Не е задължително. Аз имам шампоан и терапия. Исках и балсам, но не е имало наличен.

# 309
Като не сте ползвали на Джон Фрида, препоръчайте друг балсам Simple Smile
Косата ми не е третирана, търся да не се наелектризира, да не се омазнява твърде бързо, ако може и да придава форма по-лесно.

Държиш да е балсам или може и да е маска? Моята коса също не е третирана, но повече предпочитам маските. Препоръчвам ти маските на Garnier hair food с банан или с папая, с ананас също е хубава.

Балсами от дрогерията препоръчвам тези:

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 21:30 от Janice_

# 310
Специално за балсам, за втори пореден път купувам Пантен,сега ползвам хидратиращия, а преди това пробвах балсам-серум за боядисана коса. Приятно ме изненадаха марката, а не ги бях купувала от години. Ползвам много често Елсев, на като че ли Пантен повече ми пасват сега. А Гарниер са доста леки и подходящи за нетретирани коси.

# 311
Аз попринцип си ползвам на Джон Фрида за къдрици, ама имаме сигурно пет други за доизраходване от приятеля ми, та днес пробвах този:

Рядко съм си виждала косата толкова лъскава и гладка, но пък моята е рядка и тънка и се сплеска. За някого със суха, но гъста коса би бил перфектен.

# 312
  • Пловдив
Моля за мнения за серията Garnier Fructis Keratin Simple Smile

# 313
Моля за мнения за серията Garnier Fructis Keratin Simple Smile
Слаба, Гарниер са за нетретирани коси.

# 314
  • Deutschland
За тази ли става въпрос? Май е нова серия някаква

Общи условия

Активация на акаунт